Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשי פלסטיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

איך אפשר, בלי הסתבכויות ובלי מתקינים, למנוע רעש פלסטיק אשר

מרעיש כאשר אני מעלה את הוולוליום ?

הרעש נמצא בדלתות הקדמיות למטה - שם נמצא תא אחסון.

אותו תא אכסום מקרקש - אל כאשר אני תופב את הקצה שלו בשתי

אצבעות הוא מפסיק.

ההבדל משמעותי - ואם הוא לא היה לא הייתי שואל.

יש איזו שיטה להתמודד עם דבר מעצבן כזה ?

חשוב לציין שאין שם חלקים נעים - ז"א תא האכסון הינו שיפוע טבעי.

הרכב הוא פיג'ו 307 למי שזה עוזר.

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

באותה הזדמנות גם אני רוצה לשאול משהו בקשר לרעשי פלסטיק:

כשאני שם ווליום במערכת, המראה מקדימה קופצת, עושה רעשים וזזה מהמקום איך אני יכול לסדר את זה?

פורסם
באותה הזדמנות גם אני רוצה לשאול משהו בקשר לרעשי פלסטיק:

כשאני שם ווליום במערכת, המראה מקדימה קופצת, עושה רעשים וזזה מהמקום איך אני יכול לסדר את זה?

בקשר למראה, תצטרך לחזק אותה איכשהו, גם אצלי היא רועדת אבל לא עושה רעשים . . .

הפתרון היחיד מרעשים בדלתות זה בידוד, אני לא יכול להמליץ לך על חומרים או משהו בסגנון כי אני לא כ"כ בקיא בנושא אבל אני ממליץ לך לפנות למתקין . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

פרק את המראה, שים חתיכת ספוג לפני הבורג שמתחבר לכל חלק בזרוע וחזק היטב. לא יימנע את הרעידות אבל יימנע את הרעש.

חלקי פלסטיק רועשים ניתן לבודד עם ספריי כגון זה של Rockford שנמצא בחלק מהחנויות (התזה מאחורה) או עם חומרי בידוד מבוססי אספלט כגון Dynamat.

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...