Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדת מחירים (יש תיקוה!)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

לא פעם היה בפורום שרשור שעסק בזה שצריך לעשות משהו כדי להוריד את מחירי הרכב בארץ, ולא פעם נתנה אותה התשובה של אין מה לעשות...

כנראה שבכל זאת יש תיקוה לארצנו ואפילו אם היא קטנה היא עדיין קימת

http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=5048

בכבוד רב

ובציפיה להורדת מחירים מעוד חברות

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

למנהלי סמל"ת אף פעם לא היה הרבה שכל.

עם כל הרצון לפרגן להורדת מחירים, מדובר בחזרה על הטעות הפטאלית שעשה לובינסקי עם סיטרואן בסוף שנות ה-80.

הורדת מחירים דרסטית ומיידית, עלולה להרוג את סחירות המותג לשנים רבות.

זה בדיוק מה שקרה עם ה-BX בסוף שנות השמונים. לובינסקי, החליט להוריד את המחיר באופן מיידי ובצורה משמעותית כדי לעודד את מכירות הרכב שהיו טובות יחסית במשך מספר חודשים, כדי לנסות ולתפוס את מקומה של סובארו כרכב הנמכר ביותר. זה עבד- במשך חודש או חודשיים, אבל, כל האנשים שקנו BX לפני ההוזלה, ספגו ירידת ערך משמעותית, מכיוון שערך מכונית חדשה היה נמוך מזה של BX בת שנה...

התרגיל הזה (עם עזרה מסויימת מבעיות אמינות ב-BX), יצר לסיטרואן מוניטין של רכב שמאבד את ערכו מהר מאוד. מוניטין שנשמר עד היום, למרות מאמצים כבירים של לובינסקי (מבצעי "טרייד אין במחיר מחירון") להיפטר ממנו.

הורדת המחירים של סמל"ת היא אומנם לא עד כדי כך כך דרסטית (באחוזים משווי הרכבים הנמכרים לפחות), אבל היא עלולה לגרום לכמה אנשים שמחזיקים 156 וחשבו להחליף אותה ב-159/157 (אני לא זוכר איזה מספר נבחר למחליפה) שתגיע עוד מעט, לקנות מכונית אחרת כשיבינו שהאלפא המשומשת שלהם משילה את ערכה הרבה יותר מהר משציפו.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

בכל זאת גם עכשיו לאחר הורדת המחירים...280 אלף שקל למנוע 2.0 זה ממש,אבל ממש יקR!!!

במיחוד כהאלפא לא מחזיקה מחירים בארץ ומאבדת יותר מ10 בשנה..

פורסם

טוב, יפה, במקום מחיר של חצי דירה אתה מקבל אוטו במחיר של חצי דירה ואת הספות אתה מקבל בחינם :|

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
למנהלי סמל"ת אף פעם לא היה הרבה שכל.

עם כל הרצון לפרגן להורדת מחירים, מדובר בחזרה על הטעות הפטאלית שעשה לובינסקי עם סיטרואן בסוף שנות ה-80.

הורדת מחירים דרסטית ומיידית, עלולה להרוג את סחירות המותג לשנים רבות.

זה בדיוק מה שקרה עם ה-BX בסוף שנות השמונים. לובינסקי, החליט להוריד את המחיר באופן מיידי ובצורה משמעותית כדי לעודד את מכירות הרכב שהיו טובות יחסית במשך מספר חודשים, כדי לנסות ולתפוס את מקומה של סובארו כרכב הנמכר ביותר. זה עבד- במשך חודש או חודשיים, אבל, כל האנשים שקנו BX לפני ההוזלה, ספגו ירידת ערך משמעותית, מכיוון שערך מכונית חדשה היה נמוך מזה של BX בת שנה...

התרגיל הזה (עם עזרה מסויימת מבעיות אמינות ב-BX), יצר לסיטרואן מוניטין של רכב שמאבד את ערכו מהר מאוד. מוניטין שנשמר עד היום, למרות מאמצים כבירים של לובינסקי (מבצעי "טרייד אין במחיר מחירון") להיפטר ממנו.

הורדת המחירים של סמל"ת היא אומנם לא עד כדי כך כך דרסטית (באחוזים משווי הרכבים הנמכרים לפחות), אבל היא עלולה לגרום לכמה אנשים שמחזיקים 156 וחשבו להחליף אותה ב-159/157 (אני לא זוכר איזה מספר נבחר למחליפה) שתגיע עוד מעט, לקנות מכונית אחרת כשיבינו שהאלפא המשומשת שלהם משילה את ערכה הרבה יותר מהר משציפו.

אני מציע, ברוח המנשבת בפורום לאחרונה, לארגן מחאת המונים של כל קוני האלפא 156 בכלל וה-GT בפרט, כנגד עושק כספנו ע"י היבואן ודרדור מחיר הרכבים לרמה לא כלכלית.

מושחטים נמאסתם.

אין כסף לאכול!

ביבי תתפתר!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בכבוד רב

ובציפיה להורדת מחירים מעוד חברות

לאון חבקין

סלח לי, אבל אני חושב שזה מגוחך, והם מנסים לעבוד עלינו. מכונית נמכרת ב-2005 במחיר X, לשנת 2006 מצהירים על מחיר X+10000 ואז מורידים את המחיר חזרה ל-X. הופס! הורדת מחירים! בולשיט. המחיר לא היה צריך לעלות מלכתחילה. והוא גבוה בצורה היסטרית בכל מקרה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
סלח לי, אבל אני חושב שזה מגוחך, והם מנסים לעבוד עלינו. מכונית נמכרת ב-2005 במחיר X, לשנת 2006 מצהירים על מחיר X+10000 ואז מורידים את המחיר חזרה ל-X. הופס! הורדת מחירים! בולשיט. המחיר לא היה צריך לעלות מלכתחילה. והוא גבוה בצורה היסטרית בכל מקרה.

רוני

לא חשבתי על זה ככה, אבל כנראה שאתה צודק זה באמת יוצא ככה כאילו שזה תהליך שיווקי..

בכבוד רב

לאון חבקין

פורסם

בכאלו סדרי גודל של מחיר זה לא משמעותי. אתה חושב באמת שלמי שיש 350 אלף שקלים לבזבז על רכב חדש יתקמצן על עוד עשיריה?

מה זה בשבילו, כסף קטן, לא מזיז לו קליפת השום אם זה יעלה 530 או 340 אלף, חרטה ברטה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
בכאלו סדרי גודל של מחיר זה לא משמעותי. אתה חושב באמת שלמי שיש 350 אלף שקלים לבזבז על רכב חדש יתקמצן על עוד עשיריה?

מה זה בשבילו, כסף קטן, לא מזיז לו קליפת השום אם זה יעלה 530 או 340 אלף, חרטה ברטה.

האחד ידידי

אני ממש לא מסכים עם מה שאתה אומר אם ב350 אתה מביא את האלפא הזאתי

וב530 אתה מביא לנד קרוזר לקשורי ועוד נשאר לך 200 אלף לאיזה אלפה זולה אז בטח שזה משנה

וכן ה10 אלף לא כל כך משמעותים אבל בכל זאת זה יכול להיות בדיוק מה שיעזור לך להחליט לקחת או לא..

בכבוד רב

לאון חבקין

פורסם

נו באמת...

האוטו שלי עולה 250K, מאוד משנה לי 10K לכאן או לכאן.

פורסם

בהרבה רכבים 10 אלף זה ההבדל שהופך את הרכב לרכב נמכר, ולרכב שלא נמכר..

קח לדוגמא WRX וסיוויק טייפ R- הWRX שורצת בכל חור והטייפ R נדירה מאוד..וזה לא בגלל אחד מהרכבים יותר טוב, או יותר מהיר (משמעותית) או כל סיבה אחרת...פשוט מאוד בגלל תמחור גבוהה (גם בסביביות ה 10 אלף).

ותתפלא שגם ברכבי פאר של 400 אלף שקל ו300 אלף שקל סכומים כאלה עושים הבדל, וגורמים לשיקולי דעת שונים.

עכשיו לעניין האלפא-עבודה בעיניים, מכיוון שהמחיר המקורי היה צריך להיות כמו שהוא עכשיו, וזה לא נקרא הוזלה. עכשיו עזבו את זה..הירידת ערך של האלפא כל כך גדולה שממש לא שווה לקנות חדש, וזאת אחת הסיבות שאלפא לא נפוצה במחוזותינו.

1.8T 8)

פורסם

עיזבו אתכם , זה הורדת מחירים זה ???????:|

זה אפילו לא התחלה של הורדת מחירים שפוייה!!!

ולחשוב שבארה"ב קרייזלר מנהלים עולה כמו מאזדה 3 ...

יש עוד להוריד המון המון עד שנוכל ליקרוא לזה הורדת מחירים, בנתיים היום לקנות מכונית פאר בארצנו זה כמו לקנות עוד דירה

תגידו חבר'ס מה קרה לכם אהה??:screwy:

• תוכן חדש...