Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרבורטור לCJ8 בארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להביא קרבורטור לCJ8 שנת 90 מארה"ב ואשמח להמלצות של חנויות בעלות אתר אינטרנט

ובכלל לדגמים של קרבורטורים שמתאימים

RozwareZ מנהיג אגודת "נמאס לי מתדרי רדיו אמריקאים".

פורסם
חבל על הכסף .

שום קרבורטור בעולם לא יתן לך את ביצועיי ההזרקה ,

תחשוב על הסבה להזרקה.

מה הקשר? צריך להחליף את הקרבורטור זמנו עבר, ואני מעוניין בקרבורטור חדש

חוץ מזה אני לא יודע על מה אתה מדבר אבל פעם כשהיה לנו CJ6 שנת 82 והבאנו לו קרבורטור חדש מאמריקה

לא רק שהוא היה מניע כמו למבורגיני, הוא היה עושה בערך 1 ל 8 בנסיעה נורמלית, שזה סביר לגמרי מבחינתי

בכל זאת זה לא אוטו שנוסעים איתו כל היום

פורסם

אני מבין לפי התשובה שלך שלא אתה הנהג אחרת היית מודע לבעייות של הקרבורטור בשטח .

אני הרכבתי מערכת הזרקה בג'יפ שלי וזה לא מסובך , אם בא לך ללמוד קצת כנס ל www.jeepolog.com תריץ חיפוש על "tbi" .

פורסם

אני הרכבתי מערכת הזרקה בג'יפ שלי וזה לא מסובך , אם בא לך ללמוד קצת כנס ל www.jeepolog.com תריץ חיפוש על "tbi" .

תסכים איתי שזה יעלה לי מעל 250 דולר?, אני מעוניין בקרבורטור אני שמח לעזרה שאתם מנסים להביא

אבל זה כמו שתמליצו לי עכשיו לרכוש רנגלר כי הוא יותר חייה, אין קשר בין מה שאני מבקש למה שאתם אומרים

תודה על נסיון העזרה אבל אשמח אם תוכלו לחזור לנושא הראשי שלה

פורסם

היתה לי בעיה עם קרבורטור ופתרתי אותה די בזול על ידי רכישה בארה"ב של קיט לשיפוץ הקרבורטור. זה אוסף של חלקים קטנים, אטמים וכו' שנשלחים לך בדאר.

מנסיון (במוסטנג, לא בג'יפ), גוף הקרבורטור בדרך כלל עמיד וניתן על הבסיס הזה לשפץ.

בכל מקרה, אתה יכול חפש כאן:

http://www.jeepparts.org/

בהצלחה

בני

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אני מעוניין להביא קרבורטור לCJ8 שנת 90 מארה"ב ואשמח להמלצות של חנויות בעלות אתר אינטרנט

ובכלל לדגמים של קרבורטורים שמתאימים

אני הבאתי והתקנתי וובר 32/26 לפני שלוש שנים, קיט מוכן למנוע שלנו. את הכל כתבתי בצורה מפורטת כאן כולל מחיר ומאיפה הזמנתי:

http://www.jeepolog.com/j6tech_weber_carb.htm

carb8%20on%20table.jpg

סך הכל זה קרבורטור טוב ואיכותי, ואני מרוצה ממנו, אבל אל תצפה לשיפור דרמטי בביצועים - אף קרבורטור לא יתן לך את זה. יותר נכון, קרבורטור שיתן לך סיפור בביצועים יפגע בצורה חריפה סצריכת דלק, למשל הוובר 38.

הקיטים של רדליין-וובר לCJ הם הנפוצים ביותר, אבל יש עוד אפשרויות - תקרא עליהן כאן:

http://www.jeepolog.com/jp_forum/viewtopic.php?t=9017

Jeepolog.com

פורסם

דבר ראשון - קרבורטור עדיף בשטח על הזרקה...

נראה אותך מטפל באינג'קטור סתום בשטח..... :roll:

עדיף שלא... ותסכים איתי שאת המקבילה המאיידת יותר פשוט לתקן בשטח....

שלא לדבר על זה שמערכת הזרקה הרבה יותר מסובכת לטיפול, מחייבת הרבה הכנה מבחינת מפות הצתה ומחשב ניהול מנוע. ואני בספק אם אפשר להסב כל מנוע קרבורטור ומנוע הזרקה, ואם עושים את זה כמו שצריך זה צריך לעלות בסכום כסף לא מבוטל, סכום שיתקן הרבה בעיות עם הקרבורטור בשטח...

וחוצמזה, איזה ג'יפ יש לך בדיוק שהסבת אותו למערכת הזרקה?

פורסם
דבר ראשון - קרבורטור עדיף בשטח על הזרקה...

-> מהמשפט הזה ניתן להבין שאולי יש לך CJ, אבל הוא לא ממש ראה שטח.

או לחילופין- כן ראה, אבל העובדה שהוא מציף בשיפועים לא הטרידה אותך בשלב כלשהו כי פשוט אתה לא נכנס איתו לשיפועים. או שאתה פשוט לא מכיר את אפשרות ההזרקה ולכן שולל.

בכל אופן, ההנחה הזו שקרבורטור עדיף על הזרקה- פשוט לא נכונה.

נראה אותך מטפל באינג'קטור סתום בשטח..... :roll:

-> סלח לי כן? אבל צריך להיות חתיכת דביל כדי להגיע למצב שאינג'קטור/ או קרב' נסתמים לך בשטח...

עדיף שלא... ותסכים איתי שאת המקבילה המאיידת יותר פשוט לתקן בשטח....

-> את המאייד, הרבה יותר קל לתקן, ולא רק בשטח. זה היתרון שלו על הזרקה.

אך אם על ביצועים בשטח אתה מדבר- הזרקה שהותקנה והותאמה למנוע בצורה נכונה, תפיק עבודת מנוע עגולה, שלא מפסיקה או מגמגמת בשיפועים, וצריכת דלק יותר הגיונית, כמובן במידה והעבודה מקצועית.

שלא לדבר על זה שמערכת הזרקה הרבה יותר מסובכת לטיפול, מחייבת הרבה הכנה מבחינת מפות הצתה ומחשב ניהול מנוע.

-> בזה אתה צודק, ולכן לא תראה הרבה סיקסים מוזרקים.

ואני בספק אם אפשר להסב כל מנוע קרבורטור ומנוע הזרקה,

-> אל תהיה בספק, הכל אפשרי.

ואם עושים את זה כמו שצריך זה צריך לעלות בסכום כסף לא מבוטל,

-> גם בזה אתה צודק. ניתן לעשות מערכת הזרקה מחלקים משומשים וכו' בסכום של קרב' חדש

בצורה חובבנית, אבל למעשה הרכב יאכל יותר דלק מקרב', ויאיץ פחות טוב.

הכל תלוי בטיב העבודה.

וחוצמזה, איזה ג'יפ יש לך בדיוק שהסבת אותו למערכת הזרקה?

יש לו CJ, ואחד היפים שיש. אה כן...והוא מוזרק..... לכן כשUNIX מספר לך על עלויות של הזרקה וכו', אל תמהר להיות גאון גדול ולשלול עובדות שאתה לא יודע...

לסיום

אני רק אציין שהזרקה לג'יפ שלי לא תכנס בשנים הקרובות. עם קרב' ניתן להגיע לצריכת דלק יפה ואף טובה יותר מהזרקה, אך תמד ישאר החיסרון הקטן של הצפה בשיפועים. אך כידוע, גם לזה יש פיתרונות רבים.

בידידות.

-ארז-

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...