Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש פיאט X1/9

ororororo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חן,

ויזואלית, לטעמי לפחות, הספיידר היא אחד העיצובים המוצלחים ביותר של "ברטונה" מאז ומעולם. (וגם לטעמה של אשתי, שראתה את ה X1/9 לפני כמה ימים בפעם הראשונה, ופסקה בהחלטיות ש"הספיידר הרבה יותר יפה ממנה").

ה X1/9, לפחות באספקט הזה, לא מתחרה בה.

איך אתה לא קולט שהיא רוצה להוריד אותך מהקניה (כל קניה) ???

ואם כבר בענייני ברטונה - אז לדעתי דווקא ה X 1/9 היא מהעיצובים היותר משובחים שלו

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם
איך אתה לא קולט שהיא רוצה להוריד אותך מהקניה (כל קניה) ???

ואם כבר בענייני ברטונה - אז לדעתי דווקא ה X 1/9 היא מהעיצובים היותר משובחים שלו

ובנוסף

בנשואין יש שני צדדים הצד הצודק ו...הבעל-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
מצחיק שהעליתם את השרשור עוד פעם...

אני כבר ירדתי מהפיאט אחרי שקלטתי שאני קצת גבוה מדי בשבילה(1.90).

Probably a good idea. I too was interested in one and tried several times to buy one - but they are ergonomically a nightmare for taller people.

If you have a chance - the Lancia X1/20 (Monte-Carlo/Scorpion) is basically a slightly bigger version of the X1/9 with a tiny bit more space. FWIW - I looked at one as an alternative - but still was not comfortable enough in one to purchase it.

פורסם

אחלה המלצה, הלנצ'יה מונטה קרלו. הלוואי עלי!

רק חבל שהן נפוצות בארץ בערך כמו שיני תרנגולות. ואם מישהו שוקל לייבא מונטה קרלו, שווה לו לחכות כמה שנים. הדגם הראשון, שיש ממנו בחו"ל אקזמפלרים בני 30+ ברי יבוא, נחשב להרבה פחות מוצלח מזה שהחליף אותו.

פורסם
אחלה המלצה, הלנצ'יה מונטה קרלו. הלוואי עלי!

רק חבל שהן נפוצות בארץ בערך כמו שיני תרנגולות. ואם מישהו שוקל לייבא מונטה קרלו, שווה לו לחכות כמה שנים. הדגם הראשון, שיש ממנו בחו"ל אקזמפלרים בני 30+ ברי יבוא, נחשב להרבה פחות מוצלח מזה שהחליף אותו.

אין אקזמפלרים בני 30 + אלא לכל היותר בני 30 שכן המונטקרלו הוצגה רק בשנת 1975. בשנה זו יוצרו מעט מאד מכוניות שלמעשה היו פרוטוטייפ כאשר הייצור הסדיר של הטייפ1 החל ב-1976. ב- 1979 יוצר הטייפ2 .

קשה מאד למצוא אחת במצב סביר,מכוניות לא פשוטות לתחזוקה ומאד מומלץ שתהיה לך עוד (לפחות) אחת לחלקים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

קשה לתחזוקה? למה?

מבחינה מכנית היא חולקת המון מכלולים עם הבטא. אני מאמין שיש מכלולים שהגישה אליהם קשה יותר, אבל זה מה שישבור אותנו?

פורסם

התכוונתי לכך שהגישה קשה. בגלל המבנה והמנוע המרכזי צריך לא פעם לפרק חצי אוטו או להתאמץ כדי להגיע לחלקים מסויימים. אין לי ניסיון מיוחד אבל מכיוון שהדגם הספיציפי הזה מאד מענין אותי קראתי לא פעם מאמרים וחוות דעת ולא מדובר ברכב קל לאחזקה (להבדיל למשל מפיאט 132 שהיא בעצם משתמשת כמעט במנוע זהה אבל בעלת תצורה "נורמלית" של מנוע אורכי,הנעה אחורית,תא מנוע מרווח,מרווח גחון מכובד יחסית וכיו"ב.

אהה,כמובן שזה לא ישבור אותנו... שום פיאט/לנצ'יה לא ישברו אותנו והלוואי ויבוא היום שבחניה תעמוד לה מונטקרלו יחד עם גמא ו-130 ו-דינו...:-P

פורסם
התכוונתי לכך שהגישה קשה. בגלל המבנה והמנוע המרכזי צריך לא פעם לפרק חצי אוטו או להתאמץ כדי להגיע לחלקים מסויימים. אין לי ניסיון מיוחד אבל מכיוון שהדגם הספיציפי הזה מאד מענין אותי קראתי לא פעם מאמרים וחוות דעת ולא מדובר ברכב קל לאחזקה (להבדיל למשל מפיאט 132 שהיא בעצם משתמשת כמעט במנוע זהה אבל בעלת תצורה "נורמלית" של מנוע אורכי,הנעה אחורית,תא מנוע מרווח,מרווח גחון מכובד יחסית וכיו"ב.

אהה,כמובן שזה לא ישבור אותנו... שום פיאט/לנצ'יה לא ישברו אותנו והלוואי ויבוא היום שבחניה תעמוד לה מונטקרלו יחד עם גמא ו-130 ו-דינו...:-P

אז קדימה

בי-ם ממתינה לך פיאט 132 גיר רגיל, במצב טוב יחסית, פרטים פרסמתי בעבר כולל תמונה בשירשור...

יכולה להיות פצצת אנרגיה. למי שמבין.... חבל על כל יום שהיא מתבזבזת-רן

http://img397.imageshack.us/img397/7097/dscf63633ae.jpg

פורסם

רן...

130 שונה לגמרי מ-132:wink:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
רן...

130 שונה לגמרי מ-132:wink:

ג.

בטח שונה, אבל הוא כתב ששום פיאט לא תישבור אותו....

ד.א

לפיאט אין אחריות פללית הן לא מתכוונות לעשות בעיות......

פורסם
בטח שונה, אבל הוא כתב ששום פיאט לא תישבור אותו....

ד.א

לפיאט אין אחריות פללית הן לא מתכוונות לעשות בעיות......

צריך להבהיר...:wink: :

130 יכולה לשבור את הטוב שבמכונאים,את העשיר שבאספנים,את הסבלן שבסבלנים אבל אם היתה לי אחת בחניה,לא משנה מה היא היתה גורמת לי,זה לא היה שובר אותי...:screwy: כן,זה מין שגעון שכזה..

ונכון,לפיאטים אין "כוונה" לעשות בעיות,לפעמים זה יוצא להן ברגעים של אי שפיות זמנית ובד"כ אם הן מטופלות היטב ומקבלות שמנים ותרופות בזמן,הן מגלות שליטה עצמית ואמינות לא רעה בכלל

• תוכן חדש...