Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחול? לדעתי ממש לא. לא נראה טוב.

וגם אם אתה צובע - אני אישית הייתי ממליץ על צביעה מקצועית...

יצא לזה גימור הרבה יותר מקצועי, והתוצאה תהיה ברמה שונה לחלוטין.

חפש את הת'רד שלי בנושא.

2005-06-18 09-54-29_resize.JPG

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

לצבוע את המראות בשחור? השתגעת? ברוב הרכבים בדגמים הפחות מאובזרים המראות שחורות ובדגמים המפוארים הן בצבע הרכב...

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

טאסות - או בגוון המקורי או ניקל, מראות - כפי שכבר יעצתי לך - אל תצבע בשחור, ממש חבל.

אם יש לך בעיה עם הצבע תראה מה תכול לעשות לגבי הרכב עצמו אבל זה שהמראות תואם לצבע הרכב זה בדרך כלל יפה יותר...

...Carpe Diem

פורסם

אני הייתי ממליץ לך לחסוך לאט לאט ולצבוע את האוטו בשטחים או משהו אבל עם ה"שגעונות" שלך אתה עוד יום אחד תשב על הפגוש הקדמי והאחורי ותצבע אותם בשחור...

עזוב אותך,תשאיר את האוטו בצבע שלו בלי לנסות כל מיני קומבינות.

פורסם
עם ה"שגעונות" שלך אתה עוד יום אחד תשב על הפגוש הקדמי והאחורי ותצבע אותם בשחור...

.

זה הפרוייקט הבא...:roflmao:ולליאור(fireball)-ראיתי את השירשור שלך,ואצלי מדובר על טאסות ולא על ג'אנטים.אילו רק היו לי ג'אנטים...

תודה רבה על הפידבק אנשים!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
גבר חיפשתי אבל לא הצלחתי למצוא, אתה יכול לעזור לי בקישור אוליי לפרייקטים?...אני ישמח!

ככל הנראה אל חיפשת מספיק טוב, זה נמצא מיתחת לשטיח :wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

יש את השירשור שהתחיל את הכל של פורד פייאסטה שנקרא"ג'אנטים שחורים".מעבר לזה כל מה שצריך זה נייר לטש(עדיף נייר לטש מיימי)וצבע לפלסטיק.יש אגב באוטודיפו ספריי מיוחד לטסות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...