Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג חדש בחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי היא, האם בתור נהג חדש שקיבל רישיון יכול לסוע לחו"ל לשכור אוטו ולנהוג בו?

בכלליות אני ידוע שרשיון רגיל הוא בינלאומי, האם רישון של נהג חדש הוא אותו דבר?

האם ישנם הגבלות מסוימות?

בתדוה מראש לכלכ העונים, אור.

פורסם
יש הגבלה בשכירת הרכב.

תוכל לשכור רכב בחו"ל רק מגיל 24.

רועי

אני לא בטוח שבחו"ל החוק הזה תופס.

אל תשכח שבחו"ל ברוב המדינות כבר מוציאים רישיון בגיל 16.... ויש מדינות שמוציאים ב 15.6

תחכה עד שמישהו בעל ניסיון בהשכרת רכב בחו"ל יתן לך תשובה יותר מפורטת.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

1. נהג חדש בתקופת המלווה (3 חודשים) לא יכול לקבל רשיון בינלאומי.

2. נהג חדש שסיים מלווה (כלומר יש לו כבר את כרטיס הפלסטיק) ועבר את גיל 18 יכול לקבל רשיון נהיגה בינלאומי.

3. רוב חברות ההשכרה בחו"ל לא ישכירו רכב לאדם מתחת לגיל 24, מיעוטן יסכימו לגיל 21-24.

4. אם יש לך דוד בחו"ל בעל רכב והוא ירשה לך לנהוג, אתה יכול לנהוג על הרכב שלו גם בגיל 18 ויום.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לחברת סיקט יש חברה-בת בשם SIXTI, אשר מאפשרת במספר מדינות באירופה להשכיר דגם מסויים החל מגיל 18 במחיר זול במיוחד.

הרכב, לרוב, אינו משהו מיוחד - אם כי רכב סטנדרטי בסגנון של משפחתית קומפקטית..

פרטים נוספים: http://www.sixti.com

בהצלחה ! :)

(ד"א, כדאי לנסות לברר עם סוכן הנסיעות על חברות השכרה מקומיות שלפעמים משכירות החל מגיל 18)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...