Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

s-class חדשה

sti05
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה אחד הרכבים שאם מוסיפים לו "תוספות" ,הן מכערות את הרכב ופוגמות בצורה שלו ומקלקלות את היופי שיש בו.

ל'

אין לך מושג כמה שאת צודקת...

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כבר הוצגו התמונות ה"לא רשמיות" שלה...

מתי כבר תפנימו? ע-י-ב-ו-ד-י מ-ח-ש-ב! זה לא "תמונות שהוצגו", זה מישהו שישב על מחשב והפיק את איך שהוא חושב שתראה המכונית, על סמך דמיון פעיל שלו פלוס תמונות ריגול. יש אנשים שמתמחים בכך, אבל רק לעתים נדירות - אלא אם יש תמונות ריגול ממש טובות של רכב לא מוסווה - יש דמיון יותר מכללי בין האיור לבין המכונית האמיתית שיוצאת שנתיים-שלוש מאוחר יותר. והכי משעשע אלו התגובות כאן בסגנון "מה עובר על המעצבים של פולקסווגן", כאשר מי שאחראי לעיצוב בתמונה המוצגת לא קשור כלל לפולקסווגן אלא איש עיבוד-המחשב של 'אוטו-בילד'...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

טל -

יש בפורום שלנו שני חבר'ה (נחמדים אבל בלי קשר :wink:) שההתמחות שלהם היא להגיש למשתמשים באופן קבוע את הפוטושופים של משועממי אוטו-בילד תחת המחייבת - חדשות רכב... אני עוד מחכה ליום שלפחות המלה חדשות תעלם..

מוטי.

פורסם
טל -

יש בפורום שלנו שני חבר'ה (נחמדים אבל בלי קשר :wink:) שההתמחות שלהם היא להגיש למשתמשים באופן קבוע את הפוטושופים של משועממי אוטו-בילד תחת המחייבת - חדשות רכב... אני עוד מחכה ליום שלפחות המלה חדשות תעלם..

מוטי.

סוף סוף! אני אומר את זה כל פעם שיש מבזק חדשות כזה.. רק לביגשוטים מקשיבים הא? :wink:

!זה פוטושופ! לא צריך לקחת את זה כל כך ברצינות!

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
טל -

מוטי.

מוטי, אתה אתה מסומן אצלי :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא נראה לי בכלל שזה סופי ורשמי...

הראשונה היא איור, השניה היא תוכנת תלת מימד, והשלישית היא גם איור...

בברכת "רינדור נעים" ושבת שלום

שלד

פורסם

זה באמ משנה אם זה פוטושופ, תוכנת תלד מימד או כל דבר אחר?

אנשים משתפים אותכם בדברים שהם רואים תגידו תודה ותגיבו, או שלא תגיבו בכלל אם לדעתכם זה פוטושופ.

חאלס עם הדברים האלה, באמת שזה לא נחמד.

אור.

פורסם
זה באמ משנה אם זה פוטושופ, תוכנת תלד מימד או כל דבר אחר?

אנשים משתפים אותכם בדברים שהם רואים תגידו תודה ותגיבו, או שלא תגיבו בכלל אם לדעתכם זה פוטושופ.

חאלס עם הדברים האלה, באמת שזה לא נחמד.

אור.

לא משנה.. כל אחד והדיעה שלו.

בכל מקרה זה הלינק של תמונות הריגול של ה S כמעט מתחילת הדרך.

תנסו לחבר תמונות, ולהפעיל את הדמיון.

http://www.carspyshots.net/zerothread?id=12325

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

אני לא מבין את כל הסיפור שמסביב לעיצוב...

הקו הזה בעיצוב של מרצדס מופיע כבר ע"ג מספר רב של רכבי החברה.

אותו בגאז', אותו גריל מתוח...

בסה"כ מתחו שם, הוסיפו פה, משכו את קו הפנסים והנה הצורה החדשה!!

אבל מה שכן דורש התייחסות (אני לא מבין איך אף-אחד עדיין לא צעק את זה),

ופותח לי את העיניים :shock:

זה ההעתק שעשו לסביבת הנהג בסדרה 7 של BMW!!!

מרצדס? מעתיקה מהמתחרה הגדולה?:roll::shock::roll::shock:

אמיר.

yachtline-inside.jpg

S.jpg

פורסם

האדון לא צודק בכלל..דש זה..דש

עכשיו הקו הזה שמוזכר ב S הוא דומה מאוד לזה של הE הנוכחית..ככה שאני לא בטוח שזה העתקה, חוץ מזה אין הרבה מה להעתיק-הגה נשאר באותו מקום..רדיו באותו מקום..גם ההילוכים..

בכלליות אני לא בטוח שזאת הD החדשה, הפנסים יותר מדיי A קלאס, האחורה יותר מדיי מייבאך

ומה לעזאזל הג'אנטים האלה?! נראה כמו טאסות של פוקוס.

1.8T 8)

• תוכן חדש...