Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד מלפני שבוע הייתי מחובר להוט הרגיל עם הממירים. איכות תמונה די טובה ומחיר נמוך.

השבוע הוט האלו את המחיר פי 2...

לפני כמה ימים התחברתי לשרות יס פלוס דרך האפליקציה לטלוויזיה. התמונה מצוינת, הכול עובד מאוד מהר יש מה לראות ב vod. הבעיה שהשלט המקורי של סמסונג הוא ללא כפתורים ולכן מעצבן להעביר ערוצים, דבר שני הנגן של השידור החי די מקרטע ולא עקבי כאשר מריצים את השידור החי אחורה. הבנתי שזה יפתר אחרי המעבר לסטרימר של יס.

עוד באג מעצבן זה שאחרי שיוצאים מפרק בסדרה ואחרי הפעלה מחדש לפעמים הפרק מתחיל מנקודת צפייה אחרונה ולפעמים כמה דקות לפני.

איך האפליקציה של הוט יחסית ליס?

תוכן ב vod יציבות, איכות תמונה?

פורסם

אני מחובר ליס פלוס כמה שנים עם ממירים שלהם, אישתי צופה הרבה ב-vod ובדרך כלל מרוצה. פה ושם יש תקלות, החשד שלי הוא שמדובר בעדכוני תוכנה לא מוצלחים לממירים שמתוקנים בהמשך - אבל זה חשד, לא ידיעה.

הבן הצעיר עם האפליקציה על טלוויזית android tv (תוצרת TCL) ומעולם לא שמעתי ממנו תלונות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לי יש טלוויזיה של LG, עם SMART TV - דפדפן ויכולת התקנה של אפליקציות

לכן הערוצים : 11, 12, 14 בחינם עם שידור חיי כל הזמן.

לכאן 11 ו 12 יש לשניהם אפלקציה עם כל הסדרות והתוכניות ששודרו לצפייה כמובן ללא תשלום.

במקביל יש לי STERMIO, עלה לי 9 אירו ל 3 או 6 חודשים, עדיין אין סרט סדרה שלא נמצא אצלם במאגר כולל כתוביות.

פורסם
לפני 36 דקות, _DownLoaD_ כתב:

במקביל יש לי STERMIO, עלה לי 9 אירו ל 3 או 6 חודשים, עדיין אין סרט סדרה שלא נמצא אצלם במאגר כולל כתוביות.

מי זה אצלם? סטרמיאו זה אוגדן של הרבה מאוד שירותי סטרימינג לגיטימים בתשלום רגיל כמו אמזון פריים וכו.. וגם יש תוספים של שרתי סטרימינג פיראטים בתשלום, או טורנטים. 

אישית אני משתמש בסטרימיאו עם תוסף טורנטיאו, עובד לא רע ובחינם.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...