Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתחיל הכתבה חשבתי אם זה היה רכב מול רכב אז אף אחד לא היה נהרג.

כנראה שזה לא כך. נהג הטרנו נכנס חזיתית ברוכב.

מה אתם אומרים נרדם על ההגה?

פורסם

מזעזע! איך חיים שלמים של בן-אדם נקטעים בשניה אחת

עקב חוסר תשומת לב של אדם זר חסר אחריות, שגם מדליק סיגריה אחרי שהוא הורג אותך.

אני מקווה מאוד שהנהג הפוגע יבלה כמה שנים טובות בכלא, למרות שאני בספק.

No worries 8)

פורסם

כואב מאוד.

מתוך כלל ההרוגים כל שנה בתאונות כמה מהם רוכבי אופנוע? זה לא משהו שנוהגים לציין בד"כ.

פורסם

אכן מקרה עצוב ...אבל לצערנו גם לא היחיד...

מה שיותר כואב ועצוב בסיפור הזה שלנהג הפוגע לא יעשו כלום....במקרה הטוב הוא יחיה אם נקיפות מצפון ...

פשוט חבל לראות את הזילזול בחיי אדם במדינה הזאת....

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אכן מקרה עצוב ...אבל לצערנו גם לא היחיד...

מה שיותר כואב ועצוב בסיפור הזה שלנהג הפוגע לא יעשו כלום....במקרה הטוב הוא יחיה אם נקיפות מצפון ...

פשוט חבל לראות את הזילזול בחיי אדם במדינה הזאת....

הוא לא נשמע כמו מישהו שיהיה לו נקיפות מצפון... הוא בטח כבר בבית וכבר קיבל רכב חלופי מהביטוח, והוא קיטר לאשתו על התיקון או משהו כזה...

מעניין באמת מה הסיבה לתאונה. אני לא חושב שגם הדלקת סיגריה, משחק עם הרדיו ודיבור בפלאפון ביחד היו גורמים לו לעבור שישה נתיבים וגדר הפרדה...

פורסם

ומצד שני-יש המון רוכבי אופנועים מפגרים שעושים עברות תנועה מפה ועד אילת(אני חיפאי...)בין היתר,כשהייתי בן 14 וניסיתי לעבור את הכביש פגעה בי ווספה במהירות של 30 קמ"ש בערך.אני שמח לבשר שהווספה נזקקה לפחחות.אני יצאתי ללא פגע.וזה בלי לדבר בכלל על כל הווספות שנוסעות על המדרכה(!!!),האופנועים שחותכים בכביש בלי מחשבה-בהתחלת סיבוב למשל,ועוד ועוד ועוד.אין לי בעייה עם רוכבי אופנוע-להיפך,בקרוב אני אוציא גם רישיון לאופנוע.אני רק מבקש מחברי הפורום בעלי רכב דו גלגלי לנסוע בהתחשבות וזהירות.אופנועים יותר פגיעים בהרבה ממכוניות!אם לצטט משפט ידוע-"עדיף לאבד רגע מהחיים מאשר את החיים ברגע".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתה מנסה להצדיק את העובדה שהוא נדרס בזה שאופנוענים אחרים מתנהגים בצורה מטומטמת?

ואף אחד לא דיבר על הווספות על המדרכה"(!!!)" בת'רד הזה. מה הקשר לעזאזל?

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

איי פשוט מזעזע מה שקורה. אנשים נוהגים בחוסר תשומת לב מוחלטת תוך כדי שהם מסכנים את עצמם ואת הסובבים אותם.

אין מילים להגיד על התאונה.

חבר'ה סעו בזהירות!

המשך יום טוב לכולם.

I feel LEGACY

פורסם

לפני שבוע נכנס בחבר שלי מישהו ב80 קמ"ש בערך כי הוא לא עצר בעצור...

ועוד חבר שלי מאז לא נוהג (הרכב הלך טוטאלוסט) והבאנדם השני נוהג ולא עשו לו כלום (!)

ד"א לכל האופנוענים שפה, זה ברור שזה לא היה באשמתו אבל כשאתם עוקפים מימין וגם כשעוקפים כחוק משמאל בכביש עם נתיב אחד וזה קורה המוןןן, תבדאו שרואים אתכם, כי לרוב באמת רואים אבל לפעמים מגיע אופנוען ממש מהר ואני לא שם לב שהוא מגיע ונבהל כשהוא עובר אותי... יכול להיות שבאחת הפעמים זה יהיה בפנייה, או החלפת נתיב או סתם מבהלה אזיז טיפה את ההגה ואז...

בקיצור סעו בזהירות

פורסם

למה ישר BASH נגד האופנועים.

על כל אופנוען משוגע יש 10 מטומטמים באוטו !

פורסם
אתה מנסה להצדיק את העובדה שהוא נדרס בזה שאופנוענים אחרים מתנהגים בצורה מטומטמת?

חס וחלילה,אני לא מצדיק את זה שהוא נדרס.אבל הנקודה שאני מנסה להעלות פה זה שאופנוענים צריכים להיזהר יותר מרכב רגיל ובפועל הם עושים(שוב-לא כולם)בדיוק את ההיפך.

לא פעם ראיתי מאחוריי אופנוען וסטיתי מעט הצידה כדי שיעקוף בבטחה כששנינו מודעים לעקיפה,ולא בנקודה הכי לא צפוייה.

ס ע ו ב ז ה י ר ו ת ! ! !

פורסם

brk-אתה צודק,יש הרבה יותר מטומטמים באוטו.אבל כשהם נבהלים וסוטים טיפה מהנתיב הם לא עלולים להתהפך.ושוב-אין לי כלום נגד אופנוענים.או נגד נהגים ברכב.רק נגד המטומטמים מבינהם.

פורסם

יהיה זיכרו ברוך שלא נדע מצרות כאלו יותר באמת חברה כמה שאנחנו אוהבים לסוע מהר ועושים שטויות תסעו בזהירות וכמובן לאוכלוסית האופנוענים כי אצלכם יש סיכון פי כמה שמרו על עצמכם!!

מקרה מצער מאוד בגלל נהג טיפש!

יקי!!!

• תוכן חדש...