Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאשה, אני לא חושב שBMW זה הרכב בשבילך - גם מכוניות זה עניין של טעם.

לדעתי ולפי התגובה, אתה צריך איזה קליאו ספורט שתשחרר אותך.

צדיק, לעניות דעתי המצב ספורט קיים בכל הרכבים של BMW.

רק שתדע שאם תמצא E36 ידנית במצב טוב, היא תעלה 10 מעל המחירון וגם אם תרצה אותה, מישהו יקנה אותה לפניך.

לדעתי, אתה צריך פשוט להתפשר ואם לא אז הדבר היחיד שנשאר הוא רק לשלוח אותך לחפש בעיתון לפי כל הדרישות האלה ולאחל לך הרבה בהצלחה והרבה סבלנות (ואתה תצטרך את זה).

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אדם חכם אמר לי אמרה נבונה לפני כמה ימים: "להחליף\לשדרג את הרכב, זו לא התקדמות בחיים, ההיפך, אילו עוד הוצאות, עוד כאב ראש וחור ענק בכיס"...

אחרי מספר ימים חשבתי על זה וגיליתי שהבנאדם צודק! למרות שזה לא נשמע כך בהתחלה.

אגב, הבנאדם שאמר לי את זה היה המוסכניק שלי :)

זה לא אומר שאני לא אשדרג את הרכב הנוכחי שלי..חוץ מזה, יש לי תירוץ - אין לי הגה כוח בבימבה!!

Twincharger Stratified Injection

פורסם

The One, זאת הסיבה היחידה שאני לא משדרג את הרכב (ויש לי אוטו מושלם על הכוונת).

מכונית היא התחייבות.

מבחינה כלכלית, קניית מכונית היא מהלך גרוע.

לא מספיק שיש לך כמה עשרות אלפי שקלים שוכבים שהיו יכולים להיות מושקעים במקור שמניב הכנסה, אתה גם אתה צריך לשלם דלק, ביטוח, טסטים, תיקונים.

ומה אתה מקבל? חוץ מקצת הנאה (כיף לנהוג באוטו ואתה נהנה מהפאר ומכל מיני דברים) וניידות (שהיית יכול להשיג גם ב20 אלף שקל), שום דבר.

אז נכון שאני לא יכול בלי רכב, אבל לפחות להצטמצם עד כמה שאפשר (וזה לא הרבה :wink:).

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

פורסם
יאשה, אני לא חושב שBMW זה הרכב בשבילך - גם מכוניות זה עניין של טעם.

לדעתי ולפי התגובה, אתה צריך איזה קליאו ספורט שתשחרר אותך.

.

רק במקרה , ירדתי מפרויקט של קומפקט עם מנוע של M3 EVO עם סעפת משודרגת בפנים + קוילים של בילשטיין + סטאבילייזרים של אייבך ועוד הרבה...

אז אל תגיד לי מה מתאים לי . תודה .

למה קומפקט ?

מרגישה יותר נכון ( בפנים ) מהקופה . הרגשה יותר קלילה . נקודה .

רק להחליף סרן אחורי לזה של ה 328 ( דיסקים גדולים ) כי הסרן של הקומפקט הוא פחות אוחז...

הקטע שירדתי מזה הוא , שאני לא יכול להרשות לעצמי להוציא כמעט 85 אלף ש"ח על זה .

ומה שמצחיק שכמעט את כל החלקים היה לי בצד .

כן , כולל המנוע....

שוב , אתה לא מכיר אותי , אז אל תשפוט !

אני יודע שאני לא צנוע , אבל אני בין הבודדים שבאמת עושים מה שהם אוהבים...

ולא , לזיין ת'מוח באינטרנט זה לא נחשב , למרות שגם בזה אני די טוב

( חבל שאני לא כזה טוב בלזיין דברים אחרים :shock: )

ולגבי הקליאו ספורט ,

לשחרר אותי ?

מצטער , לשחרר אותי היא כבר לא יכולה . אולי אם יהיה לה 250 סוסים היא תדגדג אותי קצת...

ואני מגיב ככה כי אני יותר גרוע מבחורה במחזור , מכרו את המיני שרציתי :bigcry:

אז אל תציקו לי . אני כמו בחורה עכשיו . מותר לי להיות מצוברח שבוע...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

לא מכיר אותך לא יודע מה מתאים לך, אבל הנחתי את הדברים לפי התגובה שלך.

תרשה לי להסביר את עצמי קצת:

הפרוייקט הנחמד שלך, הוא פרוייקט נחמד, אבל הוא רחוק מלהיות מכונית של BMW.

מנוע של M3 בתוך קומפקט זה סוג כלשהו של מוטציה שלא מזכירה בשום אופן BMW.

BMW זאת מכונית כבדה, כל המנועים, כל המכוניות. אין להן הרגשה של מכוניות ספורט - ואני מדבר על רכבים מקוריים אם זה עדיין לא הובן.

בתגובה שלך כתבת שאתה לא אוהב את ההרגשה הכבדה הזאתי ובגלל זה לדעתי אתה צריך רכב ספורט. בהצלחה עם המיני וחיים טובים.

פורסם

BMW-Ultimate Driving yade-yade

פעם אחרונה שבדקתי, BMW מתמחרים את עצמם בכל העולם בעזרת "חווית הנהיגה" של התוצרת שלה ולא בכך שהמכוניות שלהן הן טנקים עם רונדל מקדימה.

ומנוע של M3 בקומפקט זה נהדר, ה-4 צילינדר הטוב ביותר שיוצר אי-פעם בתוך רכב נהדר.

זה לא נהיה יותר Mי מזה, משקל קל, סל"ד גבוה ותחושה שקשה מאוד לחקות.

בתגובה שלך כתבת שאתה לא אוהב את ההרגשה הכבדה הזאתי ובגלל זה לדעתי אתה צריך רכב ספורט. בהצלחה עם המיני וחיים טובים

שוב, BMW מתמחרים כל רכב שלהם כאחד בעל יומרה ספורטיבית שמציע יותר כרכב לנהג מאשר כל השאר.

BMW צריכות להיות קלות ומהנות, הבימר הכי מהנה שאני נהגתי עליה היא E30 320is בחופשה באיטליה,היא הייתה קלה וסופר מהנה,כמו שבימר צריכה להיות.

מה שאתה מתאר פה,כבד ו"לא ספורטיבי",קרוי מרצדס.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

אדון BMWFOREVER הנכבד: אתה מדבר שטויות במיץ....

ב.מ.וו מוציאים מכונית טובה - מושלמת.... אבל בסעיף הכלכלי יש מינוס כי הרכב יהיה יקר ואף אחד לא יקנה. אז הם שמים באותו הרכב מנוע מאעפן, מורידים את העור מהכסאות, מוותרים על שלל התוספות המעצבנות והנה אוטו שיכול למכור בקצת יותר מספרים....

הקומפקט יוצרה מלכתחילה בכדי ליצור רכב יותר זול מה3 תוך הבדלה מסויימת מדגם הקופה.

זו עדיין אותה גברת רק עם חצאית יותר קצרה, הפנסים אותו דבר, הדשבורד, הכסאות, החלנות וכל שאר הדברים.... והמנוע - הרכב אמור להיות זול אז מן הסתם נדחוף אליו את המנועים החלשים והזולים יותר...

קומפקט M3 זה וואו.

כמו שE30 עם 10 צילנדרים (במנוע, לא בדלתות) זה וואו.

ותאמין לי שיאשה הוא איש נכבד שעושה יותר ממדבר, ואם הוא היה עושה זאת אז הוא היה מציב רף חדש לאיכות הגרמנית....

ובקשר למה שאמרת על ב.מ.וו וזה פגע בי קצת - הם מוציאים מכוניות שמרגישות קלילות ונוסעות מאוד מהר - לך אחורה קצת.... E30 325 לדוגמא, או E21 323, או 2002 טורבו...

תחליף את התמונה מהר, אחרי שביזית ככה את החברה אתה ממש לא ראוי שהסמל הזה יופיע אצלך...

haters will hate

פורסם

שלום חברים,

קודם כל, התלהבתם יתר על המידה.

כל אחד מכם מדבר בצורה מתנשאת ומנסה לכפות את הדעה שלו כאילו שהוא תכנן את המכונית והוא יכתיב לי בדיוק מה להגיד ומה לחשוב.

לאנשים מותר לחלוק.

אני לא מתיימר להיות מומחה לשום דבר, אני רק מציג את דעתי.

אני חושב שהבנתם אותי לא נכון אבל אני בכל אופן אנסה להסביר את כוונתי.

כוונתי היתה שהמכוניות של BMW הם לא מכוניות ספורט אגרסיביות. הן לא מתיימרות, לפי שום אמת מידה, להיות מכוניות ספורט.

הן מכוונות להיות, "מכונת נהיגה מושלמת" - פשוטו כמשמעו.

BMW לא מדברים על תאוצות, 0-100, טופ ספיד וכדומה, הם מדברים על הנאה מנהיגה נטו, התנהגות כביש, כוח, תאוצה - שילוב מושלם של כל הדברים ביחד שמכוון ליצור הנאה, יותר משהמתחרים מכוונים.

BMW מנסים ליצור מכוניות סלון יוקרה מפוארות שחוויות הנהיגה בהן תהיה מושלמת. הם מצליחים.

אין לי מושג מי זה יאשה ומאין באה ההערצה אליו, בכל אופן, מנוע M3 בתוך קומפקט זה מוטציה נקודה. אתם יכולים לחשוב אחרת, אני לא הייתי רוצה מכונית כזו גם בחינם.

יאשה, בנצי מציע שתנסה להצטרך למחלקת המחקר והפיתוח של BMW, בהצלחה.

ובקשר להערה המטופשת האחרונה, בנצי, הסמל הזה ישאר אצלי בחתימה עד שתהיה אחד מבעלי העניין בחברה. עד אז, אתה יכול להנות מהE30 וה2002 שלך ואני אהנה מהבימרים שלי, כל אחד בדרכו שלו.

פורסם
כוונתי היתה שהמכוניות של BMW הם לא מכוניות ספורט אגרסיביות. הן לא מתיימרות, לפי שום אמת מידה, להיות מכוניות ספורט.
אתה טוען כך, BMWNA טוענים ההפך:

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=34564&stc=1

עריכה:

BMW לא מדברים על תאוצות, 0-100, טופ ספיד וכדומה, הם מדברים על הנאה מנהיגה נטו, התנהגות כביש, כוח, תאוצה - שילוב מושלם של כל הדברים ביחד שמכוון ליצור הנאה, יותר משהמתחרים מכוונים.

אתה קצת סותר את עצמך שם...

לא מדברים על 0-100 ותאוצות, אבל כן על כוח ותאוצה?

racecar.jpg

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

הפרסומת שהבאת טורבולאר היא לM3.

M3 היא מכונית ספורט מובהקת, אין על זה ספק.

ספורט סלון אם להיות מדויקים (היא זאתי שהמציאה את הקטגוריה).

דובר כאן על המכוניות הסדירות של BMW באופן כללי כמובן ולא על הM3 ספציפית.

זה דומה להבדל בין אימפרזה 1.6 מציי רכב לSTI.

עריכה:

אם נדייק את הדברים ולא ניקח מספר מילים ונוציא אותם מהקשרם: מובן בבירור ממה שאמרתי שהם לא מדברים על התאוצה הגבוהה ביותר או נתוני ה0-100 הטובים ביותר אלא על שילוב כוח ותאוצה שיצור גם הנאה מנהיגה (לידיעתך ע"פ חוקי הפיזיקה, רכב ללא תאוצה לא יכול לנוע).

אין צורך ליצור ויכוחי סרק על שטויות.

פורסם
הפרסומת שהבאת טורבולאר היא לM3.

M3 היא מכונית ספורט מובהקת, אין על זה ספק.

ספורט סלון אם להיות מדויקים (היא זאתי שהמציאה את הקטגוריה).

דובר כאן על המכוניות הסדירות של BMW באופן כללי כמובן ולא על הM3 ספציפית.

זה דומה להבדל בין אימפרזה 1.6 מציי רכב לSTI.

זו M3 CSL...

ממש לא M3.

אם אני לא טועה, הדיון הזה החל במטרה לעזור לבחור נחמד למצוא/לבחור BMW בתקציב עד 45K.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם
זו M3 CSL...

ממש לא M3.

אם אני לא טועה, הדיון הזה החל במטרה לעזור לבחור נחמד למצוא/לבחור BMW בתקציב עד 45K.

נניח שזו באמת CSL, זה ממש אוטו אחר לגמרי הא? זה היה מאוד עקרוני להעיר את ההערה הזו, משנה לגמרי את כל התמונה.

דיונים לפעמים מתפתחים למקומות אחרים, זה היופי בדיון, למרות שהבחור קיבל כאן עצות רבות לפני שנכנסנו לזה.

פורסם
נניח שזו באמת CSL, זה ממש אוטו אחר לגמרי הא? זה היה מאוד עקרוני להעיר את ההערה הזו, משנה לגמרי את כל התמונה.

דיונים לפעמים מתפתחים למקומות אחרים, זה היופי בדיון, למרות שהבחור קיבל כאן עצות רבות לפני שנכנסנו לזה.

זה לגמרי אוטו אחר.

ההבדל הוא בערך כמו מ-אודי S4 ל-RS4.

ממי שמכנה את עצמו "bmwforever" :roll: הייתי מצפה למעט יותר בקיאות.

תבלה.

כל טוב

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

• תוכן חדש...