Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

העמדה שלי לצערי נמצאת בסלון, כי אין מקום אחר בבית, אבל בגלל שהיא בסלון רציתי שתראה כמה שפחות ״גיימינגית״. אז את מחשב הגיימינג העברתי לחדר מאחורי הקיר, עם כבלים שהעברתי דרך הקיר. הלפטופ זה מחשב העבודה. עכשיו צריך לטפל במסביב - כמה מדפים, צמחים, אומנות על הקירות. אם יש לכם רעיונות, אשמח.

שתפו גם את העמדות שלכם.

IMG_1019.thumb.jpeg.6d64778e3b69a7f8734aae6349207d12.jpegIMG_1022.thumb.jpeg.717edb8aa65273acaa27bd9adeeddd6c.jpeg

• אהבתי 3
פורסם

העמדה שלי היא שום דבר מיוחד...

אבל סקרן לראות מה עוד יעלו לפה. 

אני הייתי מארגן משהו להניח עליו את הנייד כך שיהיה מול העיניים. נוח לי בזמן שאני שקוע במחשב להיות מסוגל לדעת מה השעה :lol:, ובימים אלו גם שהמכשיר יהיה נגיש לי בעת אזעקות. 

למכשיר הקודם בניתי מחזיק מעץ אגוז משולב עם אלומיניום (מתלבש על משהו) שחובר עם פינים מ BRASS, אבל החלפתי למכשיר גדול יותר אז נאלצתי למצוא פתרון אחר. מחזיק סטנדרטי מעלי וזרוע נדבקת עם כדור בקצה (שהוספתי לה 2 ברגים לעיגון על אותו המשהו) ובזה פתרתי את הבעייה. למי שיש כיסוי מגנטי, בכלל אין בעייה וניתן למצוא אביזרים חופשי על הבר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תרומתי הצנועה:

image.png.57545e58fa97d0ad04c679042e4b7d63.png

זה לא נראה משהו, אבל עשיתי את זה במו ידיי משאריות. מחזיק לראוטר ולכונן חיצוני, בצורה שמסתירה את החוטים למראה נקי. 

מעבר למחזיקי המדף המעוצבים, הסיפור הזה תפוס על הקיר גם עם משהו שנקרא "קליט צרפתי".

נשמע כמו אוברקיל מטורף, אבל החתול קופץ על זה וזה נשאר יציב טפו טפו.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...