Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 11.3.2026 בשעה 20:12, BassDriver כתב:

המכונת איזון המיוחדת של האנטר (יש כל מיני דגמי מכונות להאנטר) נקראית "Hunter Elite".
בה מבוצע הליך Road Force Balance שבודק את איזון הצמיג יחד עם החישוק. במידת הצורך, המכונה ממליצה על סיבוב הצמיג כנגד החישוק להשגת איזון מיטבי. וכן באיזה פינה של הרכב להתקין את הגלגלים מהמאוזן ביותר להכי מפחות מאוזן (הכי מאוזן - צד נהג קדמי, אחריו צד נוסע קדמי, אחריו צד נהג אחורי, אחריו צד נוסע אחורי). מי שמתמחה בין היתר במכונה זו הוא עמרי מצמיגי זוארץ ראם 11 בתל אביב. איזון זה עולה כמה מאות שקלים לא ספרתי כמה, ומאוד מומלץ למי שיש לו רעידות ברכב.
דבר נוסף - לעיתים הרעידות נוסעות מצמיגים ששכבו במחסן היבואן רכב חודשים ארוכים בלחץ אויר נמוך יחסית, מה שגורם לעיוות בצמיג ו "flat spots" - מנח שטוח בתחתית הצמיג. לעיתים ניפוח ללחץ גבוה מתקן את זה. ולעיתים לא - ויש להחליף הצמיג. מנסיוני האישי, הרכב שלי שהה ככל הנראה זמן רב באחסנה, ורק החלפה של 4 צמיגים פתרה את הבעיה.

ולמי במרכז יש את המכשיר הזה וגם יודע להתשמש בו כמו שצריך?

תודה

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צמיגי זוארץ ראם 11 תל אביב 03-561-6754.
תבקש שיעשו הכי יסודי שהם יכולים - ממליץ שתתאם עמם מראש למועד שפנויים יחסית כי זו בדיקה שאורכת כשעה לפעמים יותר. דבר עם עמרי תגיד שהבעלים של ה CX30 הלבנה שלח אותך :-)

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 21 דקות, דובצע כתב:

איזה פקקים יש לך על הוינטילים?

צלם תמונה של הגלגל

סטנדרטי, לא משהו מיוחד

למה זה משנה?

פורסם
לפני 14 דקות, דובצע כתב:

כי שמתי פקקים שונים ונהיה לי וברציות אז החזרתי את השחורים הרגילים

מעניין

שמת משהו מיוחד?

הפקקים אצלי הם מה שהגיע עם הרכב

יש לך טיגו 7 פלאג אין?

אם כן, באיזה גרסה המערכת מולטימדיה שלך? 2.07.00?

פורסם

אני מעדכן למקרה שמישהו יקרא פה בעתיד

הלכתי היום שוב לאיזון גלגלים, הפעם בדגש על האחורי

נמצא שאחד הצמיגים לא מאוזן, בוצע איזון ונראה שהבעיה נפתרה

היו פה מספר חברים שאמרו את זה שזה באחורי, לצערי התור למוסך כבר נקבע והאמנתי שגם אם זה המצב יטפלו בזה שם

בפועל במוסך "לא הרגישו כלום"

בפנצ'ריה הראשונה שהלכתי אליה שבה עשו איזון צמיגים רק לקדמיים וטענו שלא נדרש באחורי, הייתי צריך להתעקש שיבדקו גם באחורי

הטעות הזאת עלתה 4 שבועות של טרטורים, ועוד בנזק למראה של הרכב שממתין כרגע לכיסוי חליפי שבגלל המצב לא ידוע מתי יגיע.

תודה לכולם

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...