Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הלכתי לתדלק עם הבת שלי שהיא נהגת חדשה.
היינו בתחנת דלק גדולה מאוד של פז בראשון לציון.
העבירה כרטיס אשראי. ביקש קוד היא הקלידה.
קיבלה הודעה עיסקה התבצעה בסך 140 שקל.

והיא לא תדלקה.
אחרי זה העבירה כרטיס אשראי, הקלידה ת.ז ומספר רכב, תדלקה בסך 160 שקל.
נגשנו לאחראית והיא אומרת שהיא לא רואה עיסקה על סך 140 שקל מאותה משאבה.
הייתה נהגת לפנינו שמשהו לא הסתדר לה ועברה למשאבה אחרת.
איך זה יכול להיות?
אולי שילמה על תדלוק של נהגת לפניה?
או אולי שילמה על תדלוק של הנהגת לפניה שעברה למשאבה אחרת?

עריכה אחרונה על ידי shmulik88
הוספת פרטים
פורסם

אם מדובר על מקרה שבגלל ומדובר בתחנת דלק, אתה לא רואה עסקאות חדשות בפירוט האשראי, אין לך כרגע מה לעשות עם זה

בגדול, רוב הסיכויים לדעתי, שהאשראי לא עבר או שלא ביצעו טוב את החיוב ולא קרה כלום.

בפועל אם תתקל בעסקה שכן עברה ולא תדלקת, לדבר עם התחנה שיסתכלו במצלמות ואם לא תקבל מענה הכחשת עסקה, אבל צריך להמתין לראות אם משהו בכלל נקלט בפירוט האשראי

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

תתחיל בכך שתכנס לאתר חברת האשראי ותגדיר לכל הכרטיסים שלך דיווח ב-SMS על כל העסקות. יש  חברות בהן עסקות בהצגת כרטיס ידווחו ב-SMS רק מעל סכום מסויים - בחר הסכום הקטן ביותר.

חוץ מזה - עקוב אחר העסקות באפליקציה. עסקות דלק יופיעו בדרך כלל תחילה בסכום המסגרת שנחסם), וכעבור יום - יומיים יופיע הסכום הסופי. אפשר שאותם 140 ש"ח הם חסימת המסגרת - אם כי אני רגיל לראות 200 ש"ח (בתחנה של דור-אלון).  חוץ מזה, לא מזמן היה לי סיפור עם עסקה (לא דלק) שלכאורה נקלטה פעמיים, כעבור יומיים אחד ה"חיובים" נעלם.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

@shmulik88אתה לגמרי אמור לציין האם אתה רואה עסקה חדשה באשראי. האם זה קיים?

בלי זה יותר קשה לעזור

וכן, גם לי היו מקרים של 2 חיובים בעסקאות החדשות ובפועל העסקאות שמועברות לחיוב בפועל ירד לעסקה 1 כמו שצריך.

פורסם
לפני 2 דקות, גולדן191 כתב:

@shmulik88אתה לגמרי אמור לציין האם אתה רואה עסקה חדשה באשראי. האם זה קיים?

בלי זה יותר קשה לעזור

וכן, גם לי היו מקרים של 2 חיובים בעסקאות החדשות ובפועל העסקאות שמועברות לחיוב בפועל ירד לעסקה 1 כמו שצריך.

עדין לא רואים באפליקציה את העיסקה שעשינו ואת העיסקה שלא עשינו.
אני יעדכן אם יהיו התפתחויות.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, shmulik88 כתב:

עדין לא רואים באפליקציה את העיסקה שעשינו ואת העיסקה שלא עשינו.
אני יעדכן אם יהיו התפתחויות.

שים לב שיש שני שלבים 

1. עסקאות בתהליך קליטה.

2. עסקאות לחיוב (אלה שנקלטו)

עסקאות בשלב הראשון אינן סופיות. אתה צריך לפנות לחברת האשראי רק אם עסקה שגויה נרשמה בשלב השני.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תחנות הדלק חיות בעולם מקביל מבחינת תשלומים.

כבר יצא לי להיתקל ב"חיוב זמני" של 300 (או 200? לא זוכר בדיוק) שקל עם תחילת תדלוק (עוד לפני שהמשאבה נעצרה) שנשאר זמני במשך 3 ימים (!!) ורק ביום הרביעי התעדכן הסכום לסכום שהופיע בפועל במשאבה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ה״חיוב הזמני״ הזה הוא חסימת מסגרת. כמו בשכירת רכב. חברת הדלק חוסמת מסגרת אשראי כדי להבטיח כיסוי. זה יכול להיות סכום קטן (כמו בארץ, 200 ש״ח), סכום גדול (באיסלנד כל תדלוק חסם 25,000 קרונות, כ-80ךמש״ח באותו זמן) או סכום לבחירה (נתקלתי בכך בקנדה, הטווח היה גדול).

לגבי העדכון - לא מזמן חיכיתי שבוע לכך שתשלום לביטוח לאומי יעבור מסטטוס ״בתהליך קליטה״ לסטטוס ״עסקה לחיוב״. מסתבר שכדי שעסקה תיקלט היא צריכה לעבור אישור של המשלם (העברת כרטיס או הקלדת נתונים), של חברת האשראי וגם של הצד המקבל. התהליך הזה עשוי לארוך מספר ימים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...