Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי חוות דעת לגבי רמקולים קומפוננט של

MB QUART דגם DSD216

http://zap.co.il/models.asp?Sog=T-S...DB141014=141667

לעומת המורל דוטק

איך הם מבחינת איכות שמיעה של הצליל והזמר ?

אני שמעתי את ה MB QUART עם מגבר באוטו והם נשמעו מצויין והקול של הזמר טיפה צרוד (מירי מסיקה)

ושמעתי באוטו אחר את המורל דוטק ללא מגבר והמורל נשמע גרוע וצלילי זמר מחריש אוזניים

(לפחות מירי מסיקה)

השאלה אם מגבר מסוגל לגרום לצליל להיות רך יותר ופחות צורם או שצריך ללכת על קומפוננט אחר ?

האם יש מישהו שיש לו את הרמקולים האלה ומרוצה מהם ?

היו כמה חנויות שאמרו ש MB QUART פשטה רגל. זה נכון ?

פורסם

המורל דוטק רמקול טוב , ולטעמי הוא טוב יותר מהדגם הזה של MB.

בכל מקרה ההתרשמות שלך לא מהווה מדד נכון. אתה צריך להשוות את הרמקולים בצורה שדומה כמה שיותר למה שיהיה אצלך באוטו וזה כמובן עם מגבר.

בגדול , ה MB נחשב לרמקול פחות מעודן ויותר חד מהמורל . כל אחד והטעם שלו.

"השאלה אם מגבר מסוגל לגרום לצליל להיות רך יותר ופחות צורם או שצריך ללכת על קומפוננט אחר ?"

- מגבר לא אמור להשפיע על אופי הצליל. מה שישפיע על אופי הצליל זה הרמקול.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

שמעתי את הדוטק עם מגבר JBL 75.4

ואולי לא שמעתי הרבה מערכות בחיי אבל זו הייתה חתיכת הפתעה בשבילי. הצלילים היו כל כך ברורים צלולים ורכים ולא צורבים באוזן גם בווליום חזק שהרעיד את הכסאות. פשוט מדהים.

לגבי ה MBQ אין לי מושג ...

מקווה שעזרתי בכל דרך שהיא

פורסם

לי יש דוטק עם ה75.4 ואני חייב לציין שאני מאוד מרוצה, היהלי לפני זה מילניום ויש הבדל שמיים וארץ!

ההשואה שלך בלי המגבר כנראה ממש לא נכונה, כי יש להם צליל מאוד רך כמו שעופר ציין גם פחות מדויק.

פורסם

אני הייתי הולך על הדוטק מהסיבה שהMB QUART הם קומפוננטים צורחים הכוונה יש להם טרבל מאוד חזק ואני ממש לא אוהב את זה אני לא יכול לשבת באוטו של חבר שלי בגלל זה.

אני מציע שתלך למישהו שיש לו את המורל עם מגבר ותשמע אצלו אני בטוח שאתה תיקח את המורל ולא את הMB

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

אוקיי קודם כל יצא דגם חדש של MB QUART של סדרת הדיסקוס (בסיסית) שנקרא DSE 216 אז קודם כל שההתלבטות שלך תהיה בינו לבין הדוטק הוא פשוט של שנת 2005

לגבי הבחירה שלך: אצלי באוטו מותקן הסט של MB שציינתי וזאת לאחר ששמעתי אולי 5 סטים במחירים דומים כולל הדוטק ולטעמי ה-MB גדולים על הדוטק בכמה רמות זה הכל העדפה אישית וסוג המוזיקה שאתה שומע, ה-MB מנגנים רוק מעולה לדעתי.

הם מוגברים אצלי עם מגבר של SPL שמוצהר 75 RMS לערוץ ושומעים מצויין, אתה מוזמן לבוא ולהתרשם.

פורסם

שמע MB זאת חברה מוכרת, הכי טובה מהמוכרות בארץ ולא רואה ממטר את המורל.

לגבי הדגם הספציפי שאתה נותן - אני לא מכיר אבל תיהיה בטוח שגם הדגם הספציפי הזה טוב בהרבה מהמורל הכי טוב שקיים.

פורסם

כשלא יודעים לכוון רמקול,אז גם הרמקול הטוב בעולם ישמע זוועת עולם .

לי יש את סידרת הרפרנס. ואני לא בדיוק מבין למה אתם טוענים שהם צורמים,ניתן לרסן אותם על ידי כיוונים נכונים, ולשמוע ברמה גבוה מאוד .

פורסם

לגביי הMB יש לי באוטו לא את הדגם הזה והם מצויינים.

פשטה את הרגל???????????

אני יכול להגיד לך שלפני חודש נכנסתי לאתר ושאלתי שאלה לגביי הדגם שלי ותוך 24 שעות קיבלתי תשובה מפורטת ומקצועית.

לגביי המורל אני מאוד סקרן כי הרבה מאוד אנשים מדברים עליהם וממליצים עליהם כמעט בכל פורום ולצערי לא יצא לי לשמוע אבל אני מאוד רוצה לשמוע אותם.

• תוכן חדש...