Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב שנתון 2008

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני בדרך לקנות את האוטו הראשון שלי (עד עכשיו הייתי עם אוטו של ההורים קורולה 2007) ואני ממש לא אוהב את כל המכוניות המודרניות של היום (במראה). הרכב היחיד שראיתי שאני אוהב זה יונדאי טוסון 2008. אני אוהב גיפים ושטח, אומנם לא יצא לי לנהוג יותר מדי בשטח אבל רוצה לעשות את זה יותר. אני ממש בקושי מבין ברכבים (מאוד רוצה ללמוד ולדעת יותר) ורציתי לשאול מה החסרונות של לקנות אותו בשנתון כזה ישן? על מה אני צריך לדעת?

פורסם (נערך)

לא אני לא מתכוון לשטח רצחני או משהו כזה, משהו יחסית רגוע אני רואה שהוא 4 על 4 אז הבנתי שהוא סבבה בשביל קצת ללכלך אותו. בעיקרון התקציב שלי לרכב הוא בערך 40 אלף, אבל אני רואה שהרכב הזה נמכר בסביבות ה15 אז אני מניח שזה לא בעיה

עריכה אחרונה על ידי roccomin
פורסם

אתה מדבר על המנוע 2.7, 6 צילנדר?

זה חתיכת משאבת דלק 

והוצאות תחזוקה לא בצד הנמוך.

האם יש לך מספיק כסף להחזקת הרכב?

למה לא לקנות איזה טריוס קטנה?

הרבה יותר חסכונית, ונוחה לאחזקה. ותגיע לאותם מקומות בקלות כמו הטוסון

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני 33 דקות, לירון .ה. כתב:

אתה מדבר על המנוע 2.7, 6 צילנדר?

זה חתיכת משאבת דלק 

והוצאות תחזוקה לא בצד הנמוך.

האם יש לך מספיק כסף להחזקת הרכב?

למה לא לקנות איזה טריוס קטנה?

הרבה יותר חסכונית, ונוחה לאחזקה. ותגיע לאותם מקומות בקלות כמו הטוסון

הצעה טובה, אבל בלי קשר לרכב עצמו. איך זה לקנות רכב עם שנתון ישן כל כך? אני מניח שזה יותר הוצאות על תקלות מדי פעם, אבל האם יש איזה משהו חד משמעי שאומר שעדיף להימנע מזה? או שזה פשוט הקטע של התקלות?

פורסם

אם אתה מדבר על רכב שנת 2008 ז"א שיש מצב שיש שם 150,000-200,000 ק"מ שהרכב עבר?

ככל שאתה מתקרב ל 200K ק"מ ומעלה, יש מצב שילך מנוע מתישהו, נכון שיש מנועים של טויוטה, לקסוס, קיה, אפילו חלק של BMW ומרצדס שיכולים להגיע ל400K ק"מ ויותר, אבל אתה מסתכן

תקח רכב עם גג 100K ק"מ, שנה נורמלית, חסכוני יחסית, לרוב האנשים רכב זה להגיע מ X ל Y אל תתפרע סתם, בארץ מאד יקר

כאמור מדיונים קודמים, במדינות כמו ניו יורק או קליפורניה, שכר המינימום גבוה פי 2 מישראל ומחיר הרכב זול פי 2. יקר פה, לא כדאי לקנות רכב משנת 2008.

פורסם

2008 זה כבר יותר לכיוון ה250-300 אלף קמ, בנסיעה שגרתית של 15-20 אלף בשנה.

טוסון זה לא רכב שטח ולא קרוב להיות.גם סופרב יש 4 על 4.

לקנות רכב 2008 פשוט כמו סיריון, או מורכב ממערכות יקרות לתחזוקה כמו הטוסון עם הנעה כפולה, ומנוע v6 זה לא אותו דבר. 

ככל שהרכב היה יותר יקר ומתוחכם כחדש, כך יעלה יותר לתחזק אותו כשיתקלקל.

ובכל אופן כל מקרה לגופו. אני בוטח בסוזוקי שלי מ2008 יותר מאשר אבטח ברכב בן 10 של הישראלי הממוצע, כי היא אצלי כבר 4 שנים ואני מכיר כל דבר שבוצע בה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...