Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות, אורך עד 480 ס״מ

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום פורום יקר,

אני מחפש המלצה לרכב שבעה מקומות שיכנס גם במתקן חנייה (לכן המגבלה של אורך 480 ס״מ). שנה מינימלית 2022, באזור 150-200 אלף.

מעבר ל-7 מקומות בעקבות התרחבות המשפחה (גילאי הילדים 10, 7, 3, 0). מחפש נוחות ואמינות.

שמעתי המלצות על הקודיאק, עם די-המלצות בגלל הגיר שלהם.

שמעתי גם המלצות על צ׳רי 8 פרו (אבזור, מחיר), עם דיס-המלצות שהרכב לא אמין.

אשמח לשמוע את דעתכם והמלצותיכם.

תודה מראש!

פורסם

1. אם אתה רוצה רכב בלי פוטנציאל לתקלות כלל - סע באוטובוס.

2. יש לי לא מעט חברים שנוסעים יותר משנתיים על צ'רי טיגו 8 - לא שמעתי על בעיות מיוחדות.

בחודשים האחרונים החלו לשווק את גירסת הפלאג-אין, ואין איתה מספיק  ניסיון כדי לקבוע אם היא אמינה או לא.

3. הבעיות הגיר של הקודיאק הרהבה פחות נפוצות ממש שכותבים ברשתות החברתיות.

4. אם אורך 4.8 זה בלי רזרבות שני הדגמים גבוליים מאד.

5. הייתי בודק אופל פרונטרה קצרה וזולה בהרבה. 

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 17 דקות, פשטות כתב:

דאציה גוגר הייברידכבר עדיף על האופל המטופשת הנ"ל

רעיון מעולה להמליץ על רכב 7 מקומות למשפחה, שקיבל ציון בטיחות מחפיר של כוכב אחד במבחני ריסוק.

העיקר שהאופל מטופשת..

• אהבתי 1
פורסם

זה מזכיר לי שסילורדו פחות בטיחותי מקיה פיקנטו לפי מבחני הריסוק

תכלס במקרה של תאונה יושבי הסילורדו ידביקו פלסטר על הפצעים ותושבי הפיקנטו יצטרכו חברה קדישה...

באופל ב2 מקומות מאחורה [שורה שלישית] כל תאונה עירונית תפצע אותם ובדאציה הדברים בתא מטען ילכו קפוט

אז נכון שמקדימה האופל יותר בטוח אבל מאחורה איפה שהילדים ממש ממש לא

• אהבתי 1

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם

ברלינגו ארוך זה 4.75 אבל לא בטוח שהגובה טוב למעלית 😆

אבל כל עוד אתה לא זקוק ל-7 מקומות אמיתיים שתי ההצעות שהבאת טובות מאוד. לטעמי הקודיאק הרבה יותר מוצלח, ומה לעשות, מדי פעם תצטרך להחליף מצמדים.

לפני 6 שעות, פשטות כתב:

דאציה גוגר הייברידכבר עדיף על האופל המטופשת הנ"ל

אני מסכים איתך שהאופל מטופשת אבל עד שיוכח אחרת, המנוע ההזוי של דאצ'ה-רנו הוא שיקוץ שאסור להתקרב אליו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, hans כתב:

ברלינגו ארוך זה 4.75 אבל לא בטוח שהגובה טוב למעלית 😆

אבל כל עוד אתה לא זקוק ל-7 מקומות אמיתיים שתי ההצעות שהבאת טובות מאוד. לטעמי הקודיאק הרבה יותר מוצלח, ומה לעשות, מדי פעם תצטרך להחליף מצמדים.

אני מסכים איתך שהאופל מטופשת אבל עד שיוכח אחרת, המנוע ההזוי של דאצ'ה-רנו הוא שיקוץ שאסור להתקרב אליו.

אני חושב שאופל אם המנוע גיר הצרפתי חייב להוכיך את אמינותו כבר במק"ט הראשון של הקלאץ או המנוע החשמלי וכולי [כי זה ברור שכל שנה יהיה מק"ט של מוח גיר חדש או שמן גיר או מק"ט של קלאצים חדשים וכולי]

עריכה אחרונה על ידי פשטות

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם

ילדים זה דבר יקר….

החלפת מצמדים היא שגרה בדיוק כמו החלפת רפידות בלמים או שמן מנוע. ביצוע הטיפול פעם בכמה שנים יעלה כמו מטפלת לחודש או חודשיים. קצת פרופורציות.

@hans העלה נקודה חשובה שאולי לא הודגשה מספיק - גובה הרכב, במיוחד אם אתה בקומה התחתונה של מכפיל החניה. ואני מוסיף - גם רדיוס הסיבוב יחסית למרחב התמרון, הרי מכפילי החניה נדרשים במקומות צפופים.

שיהיה במזל טוב!

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 30.11.2025 בשעה 09:13, Naamani כתב:

שלום פורום יקר,

אני מחפש המלצה לרכב שבעה מקומות שיכנס גם במתקן חנייה (לכן המגבלה של אורך 480 ס״מ). שנה מינימלית 2022, באזור 150-200 אלף.

מעבר ל-7 מקומות בעקבות התרחבות המשפחה (גילאי הילדים 10, 7, 3, 0). מחפש נוחות ואמינות.

שמעתי המלצות על הקודיאק, עם די-המלצות בגלל הגיר שלהם.

שמעתי גם המלצות על צ׳רי 8 פרו (אבזור, מחיר), עם דיס-המלצות שהרכב לא אמין.

אשמח לשמוע את דעתכם והמלצותיכם.

תודה מראש!

לא היית פוסל את הקודיאק על הגיר. נכון שלאורך זמן התחזוקה שלו דורשת לעיתים השקעה מסויימת. אב זה לא מועד לפורענות כפי שיש רושם לעיתים.

קורה לא פעם שאנשים פוחדים מהגיר הזה ורוכשים חלופה אמינה יותר מבית טויוטה לדוגמא) ואז באמת משלמים כנראה פחות על תחזוקה אבל הרבה יותר על ביטוח.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...