Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משתעשע ברעיון - הגרלה על רכב

פוסטים מומלצים

פורסם

היי isracar היקר :)

בתמונת פרופיל אני שם את הרכב הראשי בבית. שכרגע זאת ה Aiways שאני איתה מהרגע שהגיעו לארץ. רכב מוצלח אגב. אחד ה VFM הטובים שהיו לי ולדעתי היו בארץ בכלל

קצת חבל לי שליבואן פחות הצליח. אבל אני אישית כבר עוד מעט מחזיר את העלות שלה בחיסכון בדלק. ואהיה איתה עד המוות 💀 :) 

הרכב השני בבית היה קליאו ועכשיו עברנו לסטוניק (כרכב שני)

לאשתי היה נמאס מידני (אחרי 16 שנה רצוף עם ידנית בבית- פיאטסטה , אלטו וקליאו)

אני בחור שאוהב הרפתקאות 🌳

1. קניתי פז׳ו 405 פעם כי הייתי צריך לחכות 4 חודשים לקליאו!!! (הייתי מהראשונים) עד לגריטה

2. מראשוני הקונים של סוזוקי אלטו ידנית בארץ

3. מראשוני קוני aiways בארץ

4. ועכשיו קניתי סטוניק שהיתה מונית 🚖 

היו ברשותי עוד רכבים כמו אטראז, נירו היברידית, סופר לנסר ועוד 

נעים מאד 😃 

• אהבתי 1

כפיר הג'ינג'י

פורסם

2 הסנט שלי. רכב צרפתי בן 13 עם 200,000 ק"מ, ידני, עם מנוע 0.9 וטורבו צריך מזל גדול שבכלל יהיה מתעניין אחד.

לא רואה רכב כזה שמקבל מעל 5,000 ש"ח במקרה הטוב. השוק פשוט מוצף רכבי יד 2 בני 10 שנים או יותר במחירי ריצפה ויותר אטרקטיבים מהאקזמפלר הזה. אם תמכור במחיר שקרוב למה שאתה רוצה הרווחת. אם לא ואין ביקוש גם לאחר הורדות, אולי תשקול לתרום אותו לחייל בודד, אחד מהחטופים שחזרו או משפחה נזקקת.

פורסם

יש גם אופציה לתרום את הרכב לעמותה ולקבל קבלה על תרומה בגובה המחירון של הרכב. (כלומר בסוף לקבל ממס הכנסה זיכוי בגובה 35% משווי הרכב במחירון)

• אהבתי 1
  • מעניין 2
  • רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...