Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לאחר מספר שנים של חיפושים, טרם מצאתי טי-שרט שלא תתכווץ ב3 מידות/תראה כמו טישו  משומש אחרי 5 סיבובים במכונה + מייבש.

נראה שרוב החולצות שניסיתי, מרוב הרשתות בארץ + נסיניונות מחו"ל (true classic) עשויות מנייר ופשוט לא שורדות.

מחפש חולצות כמו ש GAP מכרו לפני 15 שנה.

מישהו הצליח למצוא משהו כזה?

תודה

פורסם

אכן בעייתי. 

חולצות שרכשתי מחנות שמוכרת בגדי עבודה (כי להם כן יש במידה שלי, אבל רק לפעמים, סיפור ארוך)- נשברות. 

כן. קראתם נכון. נשברות. 

אשתי מצאה לי חולצות של פוקס, שאני מאד מרוצה מהן. מחזיקות זמן רב. טריקו עם כיס. 

מה שכן אני בעצמי אשמח לעזרה במציאת חנות שמוכרת דגמ"ח (עם גומי), במידות גדולות ובאיכות טובה. 

בעבר הייתה חנות סבבה בנשר, סחורה זבלית אבל זמינה ובמחיר נמוך. החזיק כמה שהחזיק והוחלף. 

החנות הזו נעלמה כבר לפני כמה שנים, ואני לא מצליח למצוא משהו אחר. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לפני שנתיים או שלוש קניתי טי שירטים חלקים מעלי אקספרס.

מדובר בחולצות כבדות ועבות וגם לא זולות יחסית לעלי. הן קצת דהו עם הזמן כי אני בעיקר תולה אותן ליבוש בשמש. אבל המידה נשארה בסדר.

צריך לשים לב שמדובר במידות אסיאתיות. אני הזמנתי xl למרות שבדרך כלל קונה l או m.

https://he.aliexpress.com/item/1005007954345445.html?src=google&pdp_npi=4%40dis!USD!52.40!25.91!!!!!%40!12000043015259651!ppc!!!&src=google&albch=shopping&acnt=708-803-3821&isdl=y&slnk=&plac=&mtctp=&albbt=Google_7_shopping&aff_platform=google&aff_short_key=UneMJZVf&gclsrc=aw.ds&albagn=888888&ds_e_adid=&ds_e_matchtype=&ds_e_device=c&ds_e_network=x&ds_e_product_group_id=&ds_e_product_id=en3256807768030693&ds_e_product_merchant_id=5469287687&ds_e_product_country=US&ds_e_product_language=en&ds_e_product_channel=online&ds_e_product_store_id=&ds_url_v=2&albcp=19108282527&albag=&isSmbAutoCall=false&needSmbHouyi=false&gad_source=1&gad_campaignid=19108284222&gatewayAdapt=glo2isr4itemAdapt

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, beresford כתב:

לאחר מספר שנים של חיפושים, טרם מצאתי טי-שרט שלא תתכווץ ב3 מידות/תראה כמו טישו  משומש אחרי 5 סיבובים במכונה + מייבש.

יש לי ניסיון מעולה ורב שנים עם חולצות T מדהימות באיכותן, כיפיות ומרעננות של "ההוא עם החולצות" מירושלים.

הדפסים מעולים שנשמרים וחולצות ברמה גבוהה מאוד שמיוצרות בישראל (בפעם האחרונה שהזמנתי).

https://il.bee.deals/lookup/ההוא עם החולצות/deals/rC0bbbc

בשנים האחרונות אני מזמין קבוע את החולצות T של Into The AM מעמה-זון והן מעולות ברמה.

אוהב מאוד את הצורה שלהם (קצת ארוכות באיזור המותניים) והן יושבות פגז על הגוף.

אבל שים לב להזמין את אלו שהן 60% כותנה ו- 40% פלסטיק (עמידות מאוד, נוחות, בד קייצי קלאסי דק ונעים, הדפס פגז שלא יורד גם לאחר המון כביסות) ולא את אלו שהן 100% כותנה (מידה גדולה מאוד, בד מוזר ולא איכותי במיוחד).

• רעיון טוב! 1
פורסם

מעניין, 

הזמנתי חולצה אחת מאמאזון בעבר (חנות אחרת), מה שהגיע היה גם בגודל וגם בתחושה פשוט "שק תפוחי אדמה". 

התאכזבתי קשות. 

לא ניסיתי מאז... 

פורסם
Just now, ברווז כתב:

הזמנתי חולצה אחת מאמאזון בעבר (חנות אחרת), מה שהגיע היה גם בגודל וגם בתחושה פשוט "שק תפוחי אדמה". 

התאכזבתי קשות. 

לא ניסיתי מאז... 

מאוד תלוי איזה "מותג" הזמנת... יש "מותגים" ויש מותגים.

למשל Into The AM שעליו המלצתי הוא לא ממש מותג מוכר בארץ או בכלל, אבל הסחורה שלו נפלאה ומאוד מאוד מוצלחת לדעתי (כבר הפסקתי ממזמן מאוד לקנות בארץ כמעט כל דבר שהוא לא אך ורק מה שחייב לקנות פה).

יש גם זיופים בעמה-זון, למרות שהם הרבה פחות נפוצים מאצל הדוד עלי.

ותלוי אם נמדדת לפני שהזמנת (מדדת היקפים וכו') או שהזמנת כמו הרבה שמזמינים באתרי חו"ל וחושבים שיהיה בסדר לפי המידה שאתה רגיל בארץ ככה על עיוור (המידות האמריקאיות גדולות הרבה יותר מאצלנו פה ביורואסיה).

לפעמים ליצרנים שונים יש מידות שונות לאותם הדברים בדיוק, אז לפעמים צריך פשוט לנסות (ולהתאכזב), להחזיר ולהצליח עד שקולעים ואז רצים על זה.

כנ"ל בנעליים. אני כבר בקושי קונה נעליים בארץ, רק בחו"ל, אף פעם לא מזמין לפי המידה של היצרנים (!) אלא אך ורק לפי אורך הרגל שלי בס"מ.

https://il.bee.deals/lookup/מדריך נעליים/deals/LY1bbbc

• אהבתי 1
פורסם

נעזוב לרגע את נושא הגודל שהפתיע אותי (לטובה, לרוב המצב הפוך ואני מקבל קטן מדי). 

האיכות. התחושה. החומר. הקשיחות. 

פורסם
לפני שעה, DAHUJI כתב:

אבל שים לב להזמין את אלו שהן 60% כותנה ו- 40% פלסטיק (עמידות מאוד, נוחות, בד קייצי קלאסי דק ונעים, הדפס פגז שלא יורד גם לאחר המון כביסות) ולא את אלו שהן 100% כותנה (מידה גדולה מאוד, בד מוזר ולא איכותי במיוחד).

בול

זה או triblend 

שכחו מ100 כותנה - זה חרטא.

(ואני שם שילובים בצד כמו כותנת פימה שיקרים משמעותית)

• רעיון טוב! 2

If living is for learning

Then dying is forgetting

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני כבר 30 שנה קונה חולצות רק בהופעות של אמנים שאני אוהב-

ככה אני גם לא צריך להכנס לחנויות בגדים (סיוט שלי), גם יש לי מזכרת מגניבה מההופעה,

גם שובר קרח לא רע, וגם אם החולצה דוהה-

אף אחד לא יגיד משהו רע אם יראה אותך עם חולצת הופעה דהויה של פינק פלויד מ94 😂

מבחינתי זה ווין-ווין.

אגב אם אני זוכר נכון, רוב החולצות הן של FRUIT OF THE LOOM ומחזיקות לא רע בכלל.

פורסם
לפני 5 שעות, ברווז כתב:

חנות שמוכרת דגמ"ח (עם גומי), במידות גדולות ובאיכות טובה. 

חפש רשת worker   יש סניף בחיפה בדרך בר יהודה או G work

• אהבתי 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

לא יודע אם זה תופס בישראל, אבל True Classic מצוינים, חולצות שיושבות ממש טוב מבד איכותי שמחזיק היטב גם אחרי כביסות. מבסוט עליהן לאללה.

אני 1.80 / 75 ק״ג, בנוי לא רע, מזמין מדיום והן יושבות בול. יש גם באמזון

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 48 דקות, David32 כתב:

אהה מה? למה?

כי יש סוגים ומשקלים לכותנה - ששונים מאוד באיכות שלהם וגם אני ראיתי ירידה דרסטית באיכות של טישרטים אפילו מאותן חברות עם השנים.

בנוסף כותנה רגילה רחוקה מלהיות הבד האידאלי מבחינת נוחות , הרגשה ומזג אוויר במדינה חמה.

תסמוך עליך - חפש חולצת Tri-blend ותעביר את היד עליה לעומת רוב החולצות כותנה הפשוטות ותרגיש את ההבדל העצום באיך שהיא מרגישה ביד.

הן אפילו לא כ״כ יקרות.

לדוגמא - המקום של ההדפסות שאני קונה ממנו לרוב משתמש באלו לזכרוני - https://www.amazon.com/Next-Level-NL6010-Tri-Blend-Polyester/dp/B014ND7Z0M/?th=1&psc=1

מאז כמעט בצורה גורפת עברתי לחולצות מהסוג הזה (יש כמה יוצאי דופן כמו חולצות שמש שאני משתמש במשהו קצת יותר יקר וOverkill במחיר של Anetik לימים שאחרת אני ״אצלה״ - אלו דרגה אחרת לגמרי מהחולצות הרק מנדפות זעה הרגילות - זה חולצות ארוכות עם קפוצ׳ון שמיועדות לשמש - בחולצות האלו אני יכול להיות יום של 30+ מעלות בשמש בחוץ בלי בעיה)

לפני 37 דקות, oryo כתב:

לא יודע אם זה תופס בישראל, אבל True Classic מצוינים, חולצות שיושבות ממש טוב מבד איכותי שמחזיק היטב גם אחרי כביסות. מבסוט עליהן לאללה.

גם מעולות - מעדיף Triblend בטיפה - אבל גם טובות.

• רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 6 שעות, ברווז כתב:

אשמח לעזרה במציאת חנות שמוכרת דגמ"ח (עם גומי), במידות גדולות ובאיכות טובה. 

האם ניסית ביונידרס ? יש סניף בחוצות.

פורסם

אתה מחפש 100% כותנה? בתור אחד שמעדיף נוחות, אז 100% כותנה, של טימברלנד איכותיות בעיניי. ויש לי חולצות שלא התכווצו (רק קיבלו חורים מהחתולה) אבל שרדו 5 שנים כבר. 

לפני 5 שעות, DAHUJI כתב:

לפעמים ליצרנים שונים יש מידות שונות לאותם הדברים בדיוק, אז לפעמים צריך פשוט לנסות (ולהתאכזב), להחזיר ולהצליח עד שקולעים ואז רצים על זה

מותגים שנוחים לי ובעיניי איכותיים טימברלנד, the north face (יש לי חולצות כותנה ארוכות שלהם שאני לובש מתחת לחולצות מכופתרות נגיד והן ממש נוחות).

גם ניסוי וטעיה.

בהצלחה

לפני 7 שעות, beresford כתב:

לאחר מספר שנים של חיפושים, טרם מצאתי טי-שרט שלא תתכווץ ב3 מידות/תראה כמו טישו  משומש אחרי 5 סיבובים במכונה + מייבש

אז לדעתי, המייבש כביסה אולי משפיע על הבגדים.. ולא לטובה.

• רעיון טוב! 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...