Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 שעות, שי כתב:

לילדים אנחנו מזמינים בדרך כלל חולצות בית ספר מנקסט, 100% כותנה שמגיעות במארזים של מספר צבעים. הן עוברות כביסה פעם בשבוע, מתייבשות רק במייבש ואחרי שנתיים שהילד גדל עדיין במצב מעולה. חלקן גם עברו סייקל אצל שני הילדים ומצבן לא הורע. לא יודע אם יש דגם מקביל למבוגרים אבל שווה בדיקה.

Next לילדים מעולה, למבוגרים עוד לא נתקלתי בחולצות טובות שלהם למעט אלו החלקות מהכותנה האורגנית. 

רוב חולצות המבוגרים שקניתי מהם הפכו לחולצות בית/עבודה דיי מהר.

פורסם
בתאריך 24.11.2025 בשעה 14:28, גולדן191 כתב:

אני חושב שזה פשוט חולצות סיניות באיכות סבירה שקסטרו מייבאים, אבל לא סגור על זה, ככה הבנתי

זה לא ויסקוזי אני די בטוח בזה, ויסקוזי זה כינוי יפה למען השיווק, זה שילוב של כותנה:פוליאסטר שמקנה את היתרונות של 2 החומרים.

ויסקוזי.... שילוב של מעט כותנה עם פוליאסטר או חומר שאנחנו לא מבינים בו, ויסקוזי , זה מושג של פעם של שמות שאני גדלתי איתם

• אהבתי 1
פורסם

אני הולך בעיקר עם מכופתרות או טישרטים חלקים, הטישרטים שהייתי הכי מרוצה מהם הן מבחינת נוחות והן מבחינת שמחזיקות מעמד הם של קולומביה (100 % כותנה)

קניתי באמזון וגם המחיר היה טוב.

אגב, אני במצב דומה פשוט מזמין כמה חולצות מכמה חברות עם דירוגים גבוהים וממה שאני הכי מרוצה אני רוכש שוב כמות בפעם הבאה.

• מעניין 1
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

בנוגע למותג INTO THE AM, בנוסף מאמזון אפשרי לקנות גם מחנות אינטרנטית שלהם 

https://intotheam.com/

מבחינת מחירים - הם סבבה. קצת יותר זולים מאמזון. מבחר יותר גדול. החסרון העיקרי הוא שילוח ע"י חבורת שילוח, מה שאומר עלות של 130+ ש"ח.

בסהכ, אני מעריך שהמחיר יוצא כמו אמזון. היתרון העיקרי שלהם, זה מבחר שאין באמזון

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

שאלה לחברה האמריקאים פה, ניתן למצוא חולצות של into the am בחנויות פיזיות בארה"ב? 

אם כן, באילו? 

יום טוב גם לך

פורסם
לפני כשעה, גולדן191 כתב:

מישהו שקיבל פה into the am מאמזון בחודש-חודשיים האחרונים ויכול לשתף את קופון ה 15 אחוז הנחה שיש? איבדתי את הפתק ולא זוכר את הקוד

קוד קופון :  150FFITAM

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 30.11.2025 בשעה 11:49, danbr כתב:

יש לי ניסיון טוב עם חולצות של GILDAN מאמזון וגם טישרטים של Calvin Klein

INTO THE AM משמעותית עדיף מ GILDAN

למרות ש GILDAN גם שורדים שנים, אבל פחות טובים

נהיים כמעט קרש אחרי שנתיים ככה אני חושב

• תוכן חדש...