Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן

עצר אותי שוטר ניגש אליי וביקש רישיון נהיגה.

הוא אמר כי עצר אותי על מהירות ושאל אותי האם יש לי משהוא לומר. 

אמרתי לו שאני מסיע איש משפחה לניתוח בבית החולים.

השוטר אמר כי יבדוק אם קיים עבירות מהירות קודמות ואם לא הוא יתן או ישקול לתת אזהרה. (ולא קיבלתי אף פעם דו"ח על מהירות לא לייזר ולא מצלמה)

משום מה השוטר התעקב הרבה זמן בניידת וזמן הניתוח כבר הגיע. הלכתי בעצמי לשוטר ושאלתי אותו מה קורה?

תוך כדי השוטר והשותף שלו כבר היו באמצע הדפסת הדו"ח. 

שאלתי אותו למה הוא נותן דו"ח? הריי הוא אמר שאם לא עבירות קודמות הוא יסתפק באזהרה.

ואז הוא אומר לי כן קיבלת דו"ח מהירות בעבר, ואני עונה לו שהוא טועה ואף פעם לא קיבלתי דו"ח.

ואז הוא מראה לי בטאבלט שלו דו"ח על שמי לכאורה והוא טוען שזה ממצלמת מהירות מאוגוסט.

לא בחנתי את העיניין יותר מידי כי מיהרתי לניתוח.

אני אומר לשוטר שאני לא יודע על מה הוא מדבר, ואני לא קיבלתי שום דו"ח.. שאלתי אותו למה הדו"ח לא הגיע אליי כבר עברו 3 חודשים מאןגוסט לנובמר. 

השוטר טוען כי הדו"ח יגיע  אליי.

השוטר לא עזר יותר מידי וגם אני יותר חשבתי על להגיע בזמן לניתוח, אז החלטתי לבדוק את הכול לאחר מכן.

השוט החתים אותי על הדו"ח לאחר שקיפל אותו (כנראה כדי שלא אקרא על מה אני חותם)

וגם הקווקוו של חתיכות דף הדו"ח בדיוק מוחק את השם שם העד השוטר הנוסף (שגם ככה נרשם באפן מטושטש🤔)...

העבירה לפי הדו"ח נסיעה ב127קמ"ש בכביש של 90קמ"ש מהירות לאחר הפחתת 5קמ"ש 122קמ"ש.

הקנס 750₪ ו8 נקודות.

בדו"ח השוטר כתב באופן סתמי (כנראה בכוונה) ב"דברי מקבל הדו"ח": יש ניתוח כך וכך.....

השוטר ציין בדו"ח כי קיים תיעוד ממצלמת גוף.

האם לפי החוק הדו"ח לכאורה (ממצלמת המהירות) שעדיין לא קיבלתי אותו הוא נחשב לעבירת קודמת ושהשוטר לא חייב לתת אזהרה כמו שהבטיח/אמר??!!??

האם גובה הקנס והנקודות מוצדק במיוחד לדו"ח ראשון??

האם יש סיכוי לערעור לביטול הדו"ל או כדאי לגשת למשפט??

מה בנוגע לשוטר שהבטיח/אמר א ועשה ב.??!!

עריכה אחרונה על ידי רוכברכב
פורסם

תעלה סריקה של הדו״ח. טשטש פרטי זיהוי אישיים ושל הרכב.

חפש מידע על דו״חות קודמים באיזור האישי באצר הממשלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השוטר בכלל לא חייב לתת אזהרה, זה לשיקול דעתו בלבד.

גם לפי דבריך הוא אמר שאם אין עבירות קודמות, אז יתן אזהרה. היו עבירות ולכן לא נתן אזהרה. עשה מה שאמר.

דוח מצלמה אמור להגיע תוך 4 חודשים מביצוע עבירה, או 6 חודשים במקרים מסויימים. תבדוק האם הכתובת שלך מעודכנת במשרד הפנים.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

תהיה גם ערני לנושא הנקודות. אם יש לך נקודות קודמות (כולל מהדו״ח שטרם הגיע) תהיה מוכן להדרש ל״אמצעי תיקון״ בהתאם למספר הנקודות שצברת.

להבא הקפד הקפדה יתרה על חוקי התנועה, צברת שני דו״חות תוך 3 חודשים, צבירה נוספת עלולה להיות בעייתית מאוד.

לגבי דו״ח המצלמה - בחן היטב את הפרטים והצילומים. אמנם עניין נדיר, אבל בקבוצה הזו כבר נתקלנו בדו״חות שגויים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 שעות, fatboy1340 כתב:

השוטר בכלל לא חייב לתת אזהרה, זה לשיקול דעתו בלבד.

גם לפי דבריך הוא אמר שאם אין עבירות קודמות, אז יתן אזהרה. היו עבירות ולכן לא נתן אזהרה. עשה מה שאמר.

דוח מצלמה אמור להגיע תוך 4 חודשים מביצוע עבירה, או 6 חודשים במקרים מסויימים. תבדוק האם הכתובת שלך מעודכנת במשרד הפנים.

הוא אמר אם קיבלת דו"ח אבל אני באמת לא קיבלתי דו"ח והשוטר בעצמו הודיע לי על הדו"ח.

הכוונה שטכנית שבשעת בצוע העבירה לא קיבלתי דו"ח.

האם זה קביל לערער שהשוטר הבטיח ולא קיים??

לפני 9 שעות, sperial כתב:

תהיה גם ערני לנושא הנקודות. אם יש לך נקודות קודמות (כולל מהדו״ח שטרם הגיע) תהיה מוכן להדרש ל״אמצעי תיקון״ בהתאם למספר הנקודות שצברת.

להבא הקפד הקפדה יתרה על חוקי התנועה, צברת שני דו״חות תוך 3 חודשים, צבירה נוספת עלולה להיות בעייתית מאוד.

לגבי דו״ח המצלמה - בחן היטב את הפרטים והצילומים. אמנם עניין נדיר, אבל בקבוצה הזו כבר נתקלנו בדו״חות שגויים.

אילו סוגי דוח"ות שגויים יכולים להיןת במצלמת מהירות?? מה לוודא/ לבדוק..?!

פורסם (נערך)

@רוכברכב טעויות בזיהוי הרכב - נתקלתי כאן בטעות בפענוח המספר ובייחוס העבירה לרכב בנתיב הלא נכון.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • מעניין 1

פורסם
לפני 8 שעות, רוכברכב כתב:

הוא אמר אם קיבלת דו"ח אבל אני באמת לא קיבלתי דו"ח והשוטר בעצמו הודיע לי על הדו"ח.

הכוונה שטכנית שבשעת בצוע העבירה לא קיבלתי דו"ח.

בגלל שהדוח מופיע במערכת, היא אינה מאפשרת מתן אזהרה. במקרה כזה אין בכלל לשוטר שיקול דעת בעניין.

האם זה קביל לערער שהשוטר הבטיח ולא קיים??

לא

התשובות באדום

• אהבתי 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בתאריך 18.11.2025 בשעה 18:59, sperial כתב:

האם גובה הקנס הכספי והנקודות הם מוצדקות לעבירה הנ"ל??

ואיך עובד כל עיניין של הנקודות?, כמה נקודות מקבלים על מה?, איך יודעים כמה נקודות יש לנהג? מתי מתאפס/נמחקים הנקודות??

פורסם
לפני 5 שעות, רוכברכב כתב:

ממש לא, אבל זה מה שקבעו הכנסת/שר התחבורה/ועדת הכלכלה.

פורסם
לפני 6 שעות, רוכברכב כתב:

כל מדינה וכלליה.

למשל:

בצרפת קנס 135 אירו (כ-500 ש״ח).

בגרמניה הקנס רק 120 אירו (450 ש״ח) אבל חודש שלילה.

בנורווגיה הקנס כ-5,000 ש״ח (בדרגה הבאה 18 ימי מחבוש).

בהולנד העמדה לדין.

עכשיו תחשוב האם העונש בישראל חריג.

לפני 6 שעות, רוכברכב כתב:

ואיך עובד כל עיניין של הנקודות?, כמה נקודות מקבלים על מה?, איך יודעים כמה נקודות יש לנהג? מתי מתאפס/נמחקים הנקודות??

יש למשטרה ״חוברת נוסחי אישום״ - חפש בגוגל ופתח את החוברת ב״אתר של סשה״. יש פירוט העבירות, העונש והניקוד.

שיטת הניקוד מפורטת באתר הממשלה 

• אהבתי 2

פורסם
לפני כשעה, 2pac כתב:

מה זה מחבוש?

קלבוש, בלשון צבאית רשמית.

לא היית בצבא? לא יודע מה זה ״14 בפנים״? אז בנורווגיה בחריגות גדולות מהמהירות המותרת העונש הוא מאסר 18 יום. בשווייץ זה הולך לפי ההכנסות שלך, לפני כמה שנים היה סיפור על מישהו שהשתעשע עם הפורשה שלו, קיבל קנס של 6 או 7 ספרות (בפרנק שווייצרי, שזה בערך אירו).

פורסם
לפני 6 שעות, sperial כתב:

קלבוש, בלשון צבאית רשמית.

לא היית בצבא? לא יודע מה זה ״14 בפנים״? אז בנורווגיה בחריגות גדולות מהמהירות המותרת העונש הוא מאסר 18 יום. בשווייץ זה הולך לפי ההכנסות שלך, לפני כמה שנים היה סיפור על מישהו שהשתעשע עם הפורשה שלו, קיבל קנס של 6 או 7 ספרות (בפרנק שווייצרי, שזה בערך אירו).

אני לא הייתי בצבא, הייתי באפסנאות.

• מצחיק 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...