Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם,

לקחתי קיה סטוניק 1.0 לבדיקה במוסך - נמכר ב 5k מתחת למחירון

אני מתרשם שהנקודה העיקרית היא מערכת הקירור, המוכר משתף פעולה ושלח אותי להביא הצעת מחיר שנקזז מהמחיר המוסכם, מה דעתכם? 

Untitled.png

עריכה אחרונה על ידי roei674
פורסם

מה הבעיה במערכת הקירור?
גם רכב חדש יצא עם הריגקט הזה
עוד לא ראיתי טופס בלי השטות הזאת
בקיצור אין אחריות על כלום ו 600 ש"ח מיותרים לפח
לגבי השלדה... החליפו שמשה ולא ברור למה חסר מגן מנוע?
פנס, צריך להחליף וזה לא זול
תקלות שיש במחשב... לא צורפו... לא יודע
לדעתי 90% זיבול מוח ועדיין כדאי שמוסך מתמחה יעיף מבט ברכב (יש לך את רמי שרותי רכב בת"א)
סה"כ רכב אמין ומהנה (יש לנו כזו 2019) עם אפס תקלות, אבל חשוב לטפל כמו שצריך עם השמן הכי מתאים ואיכותי שיש ולהיות מודעים לגיר הרובוטי ולא לזחול בפקקים

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה, משהו אולי קצת יותר מדאיג שאני מסתכל על העבר הביטוחי של הרכב - 

image.thumb.png.5d4c31c8a8e8c53c541e3e80147d65b7.png

האם הכוונה היא שהרכב גרם לרכב אחר נזק עד כדי שנהיה אובדן גמור? או שמדובר ברכב הקיים? אם כן, איך שום דבר לא עלה בבדיקה?

פורסם

הכוונה שהיה לרכב נזק שתיקונו, בתוספת ירידת ערך, בין 50-60% מערך הרכב ביום התאונה. ויש עוד תביעה פתוחה.

נזק של למעלה מ-62,000 ש״ח אינו טריויאלי. מוזר מאוד שבבדיקה מתוארים רק ליקויים במשמעות נמוכה. לדעתי - שומר נפשו ירחק. אבל אם אתה נורא רוצה את הרכב בקש לראות דוחות שמאי של שני האירועים. ודורש להפחית את המחיר בעשרות אחוזים. הרכב הזה לעולם לא יימכר.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מאוד מדאיג ומוזר!
טוב שבדקת.
מריח לי מסריח... הוא לא סיפר לך על תאונה משמעותית?
אם התשובה היא לא, תתקדם הלאה לרכב הבא
זה משהו מהותי שלא מסתירים ותגמולים שאלו הם לא משהו שניתן להתעלם מהם
לפני זה שאלתי את עצמי איך ולמה הוא מוריד 5000 ש"ח, איזו סיבה יש לרכב די מבוקש
זאת התשובה!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אולי אעיתי כשבפוסט הקודם לא הדגשתי: שומר נפשו ירחק!

הרכב עבר תאונה משמעותית שהוסתרה, ואני חייב לומר שממצאי הבדיקה מוזרים מאוד בעיני. נזק של חצי מערך הרכב וללא נזק במשמעות גבוהה? בוא נגיד שאפשרי אם הוחלפו רכיבים יקרים - אבל בעיני חשוד מאוד.

אגב: וכמה זמן נמצא הרכב אצל בעליו הנוכחי? מתי הועברה בעלות? האם הבעלים המצויין ברישיון הוא גם מציג הרכב לפי ת.ז., או שמציג את הרכב בשם הגיסה/דודה/סבתא שלו?

אני חושב ששרפת 600 ש״ח על הבדיקה, אבל לא לשווא: תלמד לקחים לגבי בדיקות מקדימות - היסטוריית בעלויות, דוח מסלקה ביטוחית ושאר ההמלצות שמופיעות בשרשורים הנעוצים בפורום זה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה חברים,

אני חושב שאני אוותר על העסקה אבל 2 נקודות מעניינות:

1. האם יש משמעות לתביעה פתוחה? התביעה היא נגד אדם ספציפי והרכב הוא לא נתבע, אז אני לא בטוח אם יש משמעות לדבר הזה.

2. נאמר לי שהייתה תאונה ברכב שהוחלף טמבון קדמי ומכסה מנוע, יכול להיות שהנזק בשווי 60 א' ש"ח היה לרכב הנפגע ולא לרכב נשוא הבדיקה? הרי לא הגיוני שהרכב עבר פגיעה בשווי 80% מהרכב ללא ירידת ערך.

פורסם

למה זה לא מופיע בבדיקה?
גם הוחלפה שמשה
זו מכה במשמעות גבוהה!

פורסם

עקרונית לתביעה פתוחה יש משמעות - אינך יודע מה היקף הנזק. במקרה זה הנזק הקודם מספיק גדול כדי לפסול את הרכב, כל שלתביעה הפתוחה פחות חשיבות מבחינתך.

הנזק המצויין הוא לרכב נשוא הדו״ח. נזק לצד ג׳ יופיע בדו״ח של צד ג׳.

ולאור מה שאתה מספר כעת, וקרוב לודאי שגםמזה לא הכל, גם הבדיקה, בעדינות, מוזרה. כל הפרטים האלה היו אמורים להופיע, ונראה שגם סיווג הנזק במשמעות נמוכה מוזר.

פורסם

תלמד חוק בטבע. תמיד, אבל תמיד כשהרכב עבר תאונה משמעותית בעל הרכב ינסה לספר ש "רק החליפו טמבון", "רק צבעו כנף". כאן החלפת השמשה מאד חשודה ואני מצטרף לתהיות על אמיתותה של הבדיקה. עשה לעצמך טובה וחפש רכב אחר. זה רכב נפוץ יחסית ובחיפוש סבלני לפי הצעדים שציינו לפני, לבטח תמצא מועמד ראוי יותר. בהצלחה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...