Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בברכב רנו קליאו 0.9 טורבו אני צריך להחליף תושבת מתחת למנוע דומה לזו שבתמונה אם אני לא טועה.

הבנתי שחשוב להקפיד על תושבת מקורית ולכן אני רוצה לשאול איפה אפשר להחליף לתושבת מקורית או לאחת איכותית מספיק?

תודה רבה!

h-preview.jpg

פורסם

אני מניח שזו הדרך שלך לעדכן על כך שמצאת את מקור הרעשים מדיון הקודם שפתחת ?

באיזה רכב בדיוק מדובר? דגם, שנה, קלימטראז' , יד , כמה זמן הוא בבעלותך?

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, IsraCar כתב:

אני מניח שזו הדרך שלך לעדכן על כך שמצאת את מקור הרעשים מדיון הקודם שפתחת ?

באיזה רכב בדיוק מדובר? דגם, שנה, קלימטראז' , יד , כמה זמן הוא בבעלותך?

תודה, פספסתי את התגובה שלך בדיון הקודם. אז כן קפצתי למוסכניק הוא שמע את הנקישות ובהתחלה חשב כמו שאתה הערכת שהמקור הוא מהאגזוז. אבל כשהרים את הרכב על הליפט הוא נתן כמה מכות לאגזוז ואמר שהוא בסדר.

הוא בדק את התושבת התחתונה והראה לי שהיא כבר רפויה וצריך להחליף אותה. לדבריו יש סבירות גבוהה שזה מקור הבעיה אבל את התושבת לא הייתה לו במלאי, רק אחרי שיחליף את התושבת ניתן יהיה לדעת אם זה אכן מקור הרעש או שצריך לבדוק גם את שאר התושבות (להבנתי יש כשלוש תושבות מנוע, גיר ועוד).

מאז קראתי קצת והבנתי שכדאי להקפיד על חלקים מקוריים / איכותיים , לכן החלטתי לשקול להזמין בעצמי או אפילו סט שלם של התושבות למקרה שהבעיה לא רק באחת.

הרכב הוא רנו קליאו 2016 , 0.9 טורבו ידני TCe עם כ 80k ק"מ.

עריכה אחרונה על ידי the Batman
  • רעיון טוב! 1
פורסם

ראשון: https://cars245.com/en/item/renault-112381035R-genuine

שני: https://cars245.com/en/item/lemforder-3838301-mounting-engine/

לא צריך להיות מס, אבל המוכר מפשל בד"כ בדיווח המוצרים ומוסיף גם דמי משלוח. לכן תצטרך כנראה להראות את החשבונית לעמיל המכס של דואר ישראל (פשוט שולח אותה במייל). את התושבות אתה נותן להתקנה למוסכניק.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...