Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה קארוק

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אשמח לדעתכם

יש לי באוטודיל שתי הצעות לקארוק

אחת 2020 רמת גימור סטייל שעשתה 94 אלף השנייה 2021 רמת גימור אמבישן שעשתה 95 אלף

שתיהם באותו מחיר בערך

מה הייתם לוקחים, שווה לוותר על רכב משנתון גבוה יותר בשביל רמת גימור?

בנוסף חלק מכובד מהדברים שיש בסטייל 2020 הם הוסיפו ב 2021 כבר באמבישן. בנוסף באמבישן יש קצת בטיחות (בלימה אוטונומית בהיסעה לאחור והתרעות לניטור שטחים מתים) שאין בסטייל.

מבחינת המנוע שתיהם אותו דבר ולמרות זאת יש בסטייל 2020 צריכת דלק נמוכה יותר ותאוצה טובה יותר. לא יודע איך זה..

שיקול נוסף שה2021 עשה כמעט מאה אלף בארבע שנים וה 2020 אותו דבר בחמש שנים שזה גם יכול להשפיע על מצב הרכב..

מה הייתם עושים?

פורסם

בדקת האם הוחלפו מצמדים מכטרוניק? אחרת זה יכול ליפול במשמרת שלך.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא בקי בהבדלים בין רמות הגימור והשינויים בהן על פני השנים, אבל כעיקרון אני לא חושב ששנה יותר או פחות משפיעה על מצב הרכב.

תאורטית יכול להיות מצב שהאמבישן הגיעה לארץ באמצע 2020 ועלתה על הכביש ב- 2021 אחרי שעמדה חודשים תחת השמש בעוד שהסטייל הגיעה לארץ בסוף 2020 ונמסרה מיד ללקוח.

אני מניח שתא הנוסעים בסטייל נעים יותר ובסך הכל האבזור שם עדיף ולכן הייתי בוחר בה, אבל גם חשוב להסתכל על המצב הכללי של האוטו והיסטוריית הטיפולים והתאונות.

• רעיון טוב! 1

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
לפני 5 שעות, דובב כתב:

בנוסף חלק מכובד מהדברים שיש בסטייל 2020 הם הוסיפו ב 2021 כבר באמבישן. בנוסף באמבישן יש קצת בטיחות (בלימה אוטונומית בהיסעה לאחור והתרעות לניטור שטחים מתים) שאין בסטייל.

ממה שאתה כותב אין יתרון משמעותי לסטייל אם במעבר ל 2021 שדרגו את האמבישן. אז על פניו בהיבט של רמת הגימור הפער זניח ועדיף השנתון החדש.

מהותית הן נראות לי אותו דבר ויש דברים חשובים בהרבה כמו תיעוד התחזוקה שלהן. חשוב בהרבה.

לא ציינת ידיים. זה שיקול, בטח אם הבעלים האחרן מכר מהר. זו נורה אדומה.

עניינים נוספים לא משמעותיים אבל יכולים להיות שיקול לבחירה בין השתיים זה צמיגים ומצבר. וכמובן צבע הרכב וכו.

• אהבתי 1
פורסם

רמת גימור (אבזור) הוא משהו מאוד אישי, כלומר יש פריטי אבזור שבשבילך הם בגדר "נחמד שיהיה" ומישהו אחר לא יכול בלעדיהם בגלל ההרגל, ולהיפך. אז כדי להחליט ביניהן צריך פשוט להשוות ולראות על מה אתה משלם (בשנת ייצור נמוכה יותר) ואם זה כדאי.

במקרה הזה הייתי בוחר באמבישן החדשה יותר בגלל הבטיחות, בלימה אוטונומית  וניטור שטחים מתים זה מאוד משמעותי גם אם לא היו לך עד היום ונראה לך שתסתדר בלי.

כמה זמן לקח לרכב לגמוא את ה- 95 אק"מ נראה לי שיקול פחות רלוונטי.

כך נראה לי. בהצלחה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

הסתכלתי על ההבדלים, כן לאמבישין יותר מערכות בטיחות ולסטייל מעט יותר אבזור כמו תאורת אווירה, כניסה ללא מפתח, מצלמה אחורית- כך שזה תלוי מה אתה מעדיף.

מבחינת ביצועים הם זהים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, yulianx כתב:

בדקת האם הוחלפו מצמדים מכטרוניק? אחרת זה יכול ליפול במשמרת שלך.

בשתיהם לא הוחלף

טיפולים שוטפים המורשה אך לא היה צורך בהחלפת מצמדים.. זה דיל ברייקר?

לפני 10 שעות, razi_pazi כתב:

מהותית הן נראות לי אותו דבר ויש דברים חשובים בהרבה כמו תיעוד התחזוקה שלהן. חשוב בהרבה.

לא ציינת ידיים. זה שיקול, בטח אם הבעלים האחרן מכר מהר. זו נורה אדומה.

יש תיעוד של טיפולים שוטפים בזמן.

שתיהם יש ראשונה פרטית - טרייד אין בצ'מפיון..

לפני 10 שעות, razi_pazi כתב:

עניינים נוספים לא משמעותיים אבל יכולים להיות שיקול לבחירה בין השתיים זה צמיגים ומצבר. וכמובן צבע הרכב וכו.

צמיגים ומצבר זה משהו שמכון בדיקה מעיר עליו? איך אפשר לבדוק את זה?

עריכה אחרונה על ידי דובב
פורסם

צמיגים ומצבר אלה הדברים הקלים ביותר לבדיקה - פשוט מסתכל על תאריכי הייצור של הצמיגים ותאריך ההתקנה המוטבע על המצבר. אתה מדבר על רכבים עם start - stop הנזקקים למצברים יותר יקרים, אבל שחיים יותר שנים, יתכן שההרכבים שראית עדיין עם המצברים המקוריים.

בלאי צמיגים והתיישנות מצבר זו תופעה תקינה לחלוטין, אבל צמיגים בלויים/ישנים/זולים ולא אחידים עשויים להצביע על הזנחת הרכב. גם שחיקת המצמדים היא תהליך נורמלי בכל רכב עם תיבת הילוכים ידנית או רובוטית ותלויה בשימוש ברכב, אבל אין לך דרך לבדוק זאת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, דובב כתב:

בשתיהם לא הוחלף

יש תיעוד של טיפולים שוטפים בזמן.

שתיהם יש ראשונה פרטית - טרייד אין בצ'מפיון..

צמיגים ומצבר זה משהו שמכון בדיקה מעיר עליו? איך אפשר לבדוק את זה?

תיראה מצמדים זה אזור ה 4.5 אלף, אם יתקלקל גם המכטרוניק שיפוצו משהו כזה גם.

פורסם
לפני 5 שעות, דובב כתב:

אם זה דיל בייקר עבורך אתה אז אתה צריך לחפש רכב אחר.

לאורך זמן הסיכוי לתקלות האלו גדל.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...