Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הכוונה למקום אמין שמוכר אינטרנטית ושולח אליי הביתה.
בבדיקה האחרונה - כל ראש דיו עולה כ- 100 ש"ח.
או שאני לא מעודכן ואלו הם המחירים, או שסתם נפלתי על משחטה.
המדפסת היא Brother DCP-J1200W.
תודה לעונים.

עריכה: ראיתי שיש גם בעליאקפרס. כדאי?

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
פורסם

בודק בזאפ ובוחר בזול ביותר.

פעם בכמה זמן אתה מחליף ראש הדפסה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, ירחמיאל כתב:

המדפסת היא Brother DCP-J1200W

הייתה לי כזו מהדגם הקודם של 2021 שהחליפה אחת דומה בת כ-5 שנים.

הישנה קיבלה בלי בעייה סט מחסניות דיו תואמות בעלות של כ-120₪.

החדשה יותר כבר סירבה לקבל תחליפי. רק מקורי שעלה כפי שאמרת כ- 400₪ לסט.

בחנות של הדיו אמרו לי שיש קידוד למחסניות המקוריות ולתחליפיות אין, והמדפסת מזהה אותן ככה.

אותה מדפסת גם חשבה שאני עובד אצלה ולא ההיפך, וכשעוד נשאר חצי מכמות הדיו היא כבר דרשה החלפה.

"דרשה" כלומר סירבה להדפיס באופן גורף גם אם רק האדום נניח ירד מהחצי, והשאר עוד היו מעל.

ולא רק זה, אלא גם התעקשה על החלפה של כל הסט. סיוט.

והקש ששבר את גב הגמל הייתה הודעה שעלתה מדי פעם : "Busy, try again later"

ואני בכלל שונא שקוראים לי 'בוזי' - אז יריתי בה... (או יותר נכון ריסקתי אותה לרסיסים).

קניתי במקומה זירוקס לייזר, והוספתי להזמנה 2 טונרים תחליפיים ב-100₪ לזוג.  ומה נראה לך...?

גם פה יש קידוד וסירוב לתחליפי. מקורי עולה פי 4. 200₪ לטונר יחיד.

הפעם הרמתי ידיים, קיפלתי זנב והשפלתי ראש... שילמתי את הקנס.

לפחות טונר מקורי מספיק אצלי לשנה וחצי, אז לא נורא כל כך כמו הבראדר המנוולת.

אם יש צורת חיים שבטוחה שהיא נעלה עלינו בני האדם, הרי זו הקופסה המ&#דיינת הזו...

פורסם

הניסיון שלי עם טונרים ודראמים חלופיים רע מאוד. בבית פעם אחת, אבל בעבודה אין ספור פעמים: בהדפסה הם נמרחים, ודורשים החלפה לאחר זמן קצר. התחושה שלי (איני סופר דפים) שהטונרים המקוריים יוצאים, בסופו של דבר, יותר זולים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רק אוסיף שלמדפסות האלה, במידה והמדפסת מסרבת לקבל מחסנית תואמת, שמעתי על קודי פריצה שמשנים את המצב (שילוב של לחיצות על לוח המקשים של המדפסת).

לא בדקתי אישית, אבל שמעתי שאנשים הצליחו להפעיל מחסניות תואמות, במצבים כאלה.

מה שכן, כמובן שהנוזל במחסנית תואמת, עלול לגרום נזק למדפסת/לקצר את חייה.

• אהבתי 1
פורסם

ראשי דיו זה בעיה - במדפסות החדשות הן מסרבות לקבל תחליפי.

יש לא מעט חנויות ברשת שמוכרות ראשי דיו 

לי יש ניסיון טוב עם מחסני דיו בטיונרים - https://mdyo.co.il/

לא יודע לגבי מחסניות דיו, מהמעט שניסיתי החלטתי לעבור ללייזר ולא הבטתי אחורה.

אם אתה בכל זאת תחליט ללכת על החלפת מדפסת לליזר - שים לב שהקונץ פטנט הזה התחיל לזלוג גם לטיונרים ותקרא ביקורות ברשת מי מקבלת חלופיים ומי לא

ואם אתה נשאר עם דיו יש מדפסות שמקבלות טיפות דיו. לא מחסניות. המילויים זולים מאוד ואין בעיה כמובן עם תחליפי. המחיר ראשונה הראשוני מעט גבוה. 

בתאריך 14.7.2025 בשעה 10:54, sperial כתב:

הניסיון שלי עם טונרים ודראמים חלופיים רע מאוד. בבית פעם אחת, אבל בעבודה אין ספור פעמים: בהדפסה הם נמרחים, ודורשים החלפה לאחר זמן קצר. התחושה שלי (איני סופר דפים) שהטונרים המקוריים יוצאים, בסופו של דבר, יותר זולים.

אני חולק עלייך מאוד. לא יודע כמה אתה מדפיס, אם זה מעט אז זה בטל בשישים, אבל אם אתה מדפיס כמות של סטודנט ומעלה אז הפער העלויות מטורף.

נכון שמדי פעם יש קצת מריחות אבל באמת שזה משהו קטן וזניח ואני לא מדפיס ציורים לתלות על הקיר אני מדפיס דפים לשימוש חד פעמי שאח"כ הולכים לפח. לצורך זה בהחלט זה מספק. 

פורסם

גם עם סטודנטים בבית לא עברתי את הטונר בשנתיים - שלוש. הדראם הנוכחי מחזיק כבר למעלה מ-10 שנים. אז מובן שאין סיבה לקנותֶחלופיים.

בעבודה היה מדובר בחלק מהעמדות בסביבות 50-100 דפים ביום, היתה עמדות שהגיעה גם ל-400-500 דפים ביום. העניין הוא שהדראמים והטונרים החלופיים היו נמרחים מהדף הראשון ופשוט מפסיקים להדפיס אחרי שבוע. אז מה הועלת אם הדראם מצריך החלפה אחרי פחות מ-1,000 דפים?

• תוכן חדש...