Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אשתי נוהגת היום על פיאסטה ידנית משנת 2012.

אנחנו מחפשים רכב מחליף בתקציב של עד 90000 שקלים. מבחינת גודל - סופר מיני כמו הנוכחית, או קטנה יותר. נסיעה בעיקר בתוך העיר.

קילומטראז' שנתי לא גבוה כך שצריכת הדלק פחות חשובה. כן חשובים בטיחות (הרבה נסיעות עם הילדים), נוחות תפעול (מסך נוח, ממשק לאנדרואיד אוטו) וכמובן אמינות (עד כמה שאפשר לשער בלי כדור בדולח).

אני משער שפעם התשובה הייתה יותר ברורה והייתי פשוט קונה פיקנטו או i10 (התניידתי תקופה על פיקנטו לפני כמה שנים והיא היתה ממש סבבה).

הבעיה היא שהיום הרבה רכבים מגיעים עם כל מיני תיבות הילוכים מפוקפקות (כמו החד מצמדית של השתיים שהזכרתי קודם).

אני די נרתע מכל העניין - גם מבחינת נוחות נסיעה בתוך העיר (ושמעתי לא מעט תלונות על התיבות האלה) וגם מבחינת אמינות לשנים קדימה.

בגדול אין לנו שום בעיה לרכוש רכב ידני - אם בכלל קיימים כאלה מומלצים במחיר הזה. אוטומטי-פלנטרי יהיה פינוק נחמד.

תודה על כל המלצה או כיוון

צביקי

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם (נערך)

מאזדה 2 די עונה לדרישות.

פיקנטו או I10 אפשר לקנות יותר ישנות עם גיר אוטומטי פלנטרי.

קיה עברה לרובוט ב 2021, יונדאי ב 2020..

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפחות עד שנת 2023 יש i10 ידנית, אני מתנייד עם כזאת ומרוצה מאוד, בטח שבתוך העיר.

מחוץ לעיר גם מרוצה, למעט האצה מהירה (או בפועל עצלה) בטווח מהירות של 80-100 קמ”ש, כמובן שאין בעיה לעבור את המהירות הנ”ל.

פורסם

הייתי בודק רנו קליאו ידנית, בתקציב שלך יכנס רכב מודל 2022 עם הרבה עודף, הרכב נח די זריז ובטיחותי הרבה יותר מאשר היונדאי i10 או הפיקנטו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על הכיוונים

אני אמנם יכול לחסוך כסף ולחזור כמה שנים אחורה כדי לקנות רכב עם תיבה לא רובוטית, אבל אני כן מעדיף לרכוש שנתון חדש ככל הניתן.

עוד אופציות שצצו אצלי בחיפושים-

טויוטה אייגו X - ברור לי שמתומחרת גבוה כיאה לטויוטה בארצנו. להבנתי מדובר בתיבה רציפה שזה מתקבל על הדעת בהחלט (במידה ואין בעיות אמינות). הייתי שמח לשמוע איך היא ביחס לפיקנטו/I10 מבחינת מרחב פנימי.

סוזוקי סוויפט - קיימת בשנים האחרונות גם בגרסה ידנית.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

אייגו צפופה יותר, במיוחד בהשוואה למושב האחורי ב-I10 אבל כן עונה לדרישות שלך.

סוזוקי מעבר לסוויפט יש גם איגניס ידנית או רציפה.  

פורסם

לאייגו בעיה רצינית עם זווית פתיחת הדלת אחרוית פשוט לא נוח להיכנס.

הגיר אמנם הרבה יותר טוב מאשר הרובוטי, אל מנגד הרכב רועש יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אייגו X לדעתי לא תהיה נוחה אם יש צורך בהסעת ילדים ובכלל, גם אם על הנייר נראה כי העלות טובה יחסית לתמורה, בפועל זה מעט מאוד רכב יחסית לכסף. מדובר ברכב חלש, רועש, עם תא נוסעים דל ופשוט מאוד. 

נסיעת מבחן תמחיש את זה הכי טוב. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...