Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 35k

ישראלבר

פוסטים מומלצים

שלום,

מחפש רכב מרווח ונוח עד 35k,

חשוב לי שנתון יחסית גבוה 2015 ומעלה,

ולא רכב עם תקלות כל יומיים.

חשבתי על כמה אופציות.

סובארו B4

שברולט מאליבו 2016

ניסאן מקסימה 2015.

למישהו יש עוד הצעות/ מה אתם חושבים על הדגמים.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ועדיין תהיה יותר אמינה.

לכל אחת מהמועמדות שציינת יש מחלה כזאת או אחרת שתיקון שלה יעלה לא מעט.

תחליט מה הכי חשוב לך ברכישה ותשאיר קצת כסף בצד ליישור קו, בסופו של דבר אלו לא רכבים חדישים ויסבלו מבלאי והוצאות לא זולות.

התקציב של 35 אלף מאוד מגביל אותך למצוא מציאה שתהיה גם אמינה גם משנתון מתקדם וגם עם אבזור מפנק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שני אופציות נוספות שהן במקרה גם דיי מלכות הקטגוריה.

טויוטה קמרי, הונדה אקורד

ובאמינות כנראה יהיו עדיפות על כל האפשרויות שצויינו כאן

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי צריך ללכת שלב אחד אחורה, ולשאול מה הצרכים שלך. התקציב שלך מוגבל מאוד, ואתה צריך לההיא בחשבון שבקטגוריות האלה גם עלות האחזקה השוטפת יותר גבוהה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 דקות, sperial כתב:

לדעתי צריך ללכת שלב אחד אחורה, ולשאול מה הצרכים שלך. התקציב שלך מוגבל מאוד, ואתה צריך לההיא בחשבון שבקטגוריות האלה גם עלות האחזקה השוטפת יותר גבוהה.

אני מחפש רכב עם קצת פלפל, לא רכב סולידי שכל המעלה שלו זה רק אמינות.

לגבי צרכים, אז ככה בא לי משהו מפנק לכן אני מחפש משהו שהוא לא הכי פופולרי, אבל בכל אופן לא קניה מטופשת. 

אולי אפילו משפחתית אבל לא פשוטה, לדוגמא שברולט קרוז 2017 ומעלה,

רק שהLSPI קצת מפחיד.

תודה אלופים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה רוצה פלפל אתה תצטרך לשים כסף, ממה שהוצע פלפל לא קיים גם לא בצחוק.

אולי אולי אולי אם אתה לוקח אקורד עם K24 אז אתה ברמת העקרון יכול לתת שם כמה שיפורים קלים שאולי יתן קצת קצת פלפל אבל שוב זה באמת המקסימום כאן

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע למה אתה קורא "פלפל".

מה שמטריד אותי זה התקציב המוגבל, שמכוון אותך לרכב ישן, שתחזוקתו צפויה להיות יקרה. אתה זה שצריך להחליט האם יש ביכולתך וברצונך לשלם את העלות הנוספת הזו, ואני מוסיף - עליך לבדוק כיצד הן מתיישבות עם צרכים אחרים שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 36 דקות, ik3 כתב:

אתה רוצה פלפל אתה תצטרך לשים כסף, ממה שהוצע פלפל לא קיים גם לא בצחוק.

אולי אולי אולי אם אתה לוקח אקורד עם K24 אז אתה ברמת העקרון יכול לתת שם כמה שיפורים קלים שאולי יתן קצת קצת פלפל אבל שוב זה באמת המקסימום כאן

אני מבין שאני מבקש בקשה מוגזמת גם זול וגם...

אבל רציתי הכוונה מה כן אני יכול לבדוק, אני בודק עכשיו את ה6 ואת האקורד שהוצע פה.

שואל עם יש עוד משהו.

לגבי אחזקה אני מוכן לשלם קצת יותר יקר, ולקחת גם סיכונים, אבל סיכונים מחושבים.

אבל אני לא מבין למה אתה אומר שאין "פלפל" במה שאני הבאתי מקודם. B4 מנוע גדול 2.5 והנעה כפולה, מאליבו נוחות אמריקאית וחדשנות, מקסימה פשוט מנוע מטורף V6 3.5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל גודל מנוע לא הופך רכב לפלפל, במיוחד שהרכבים האלו עצלנים ומטרתם בעיקר להעביר לך את הזמן יחסית בנוחות ורוגע, שוב פעם פלפל זה לא שם.

באקורד המנוע קצת יותר נמרץ לפחות בפוטנציאל, אבל במקור מניח שגם שם הוא מיועד לרוגע וחסכון יחסי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 דקות, ik3 כתב:

קודם כל גודל מנוע לא הופך רכב לפלפל, במיוחד שהרכבים האלו עצלנים ומטרתם בעיקר להעביר לך את הזמן יחסית בנוחות ורוגע, שוב פעם פלפל זה לא שם.

באקורד המנוע קצת יותר נמרץ לפחות בפוטנציאל, אבל במקור מניח שגם שם הוא מיועד לרוגע וחסכון יחסי

אוקיי, הבנתי אותך. 

מה שכתבת מנוע K24 הכוונה למנוע 2.4?

כי הוא ממש נדיר.

ועוד משהו, אני לא מחפש דווקא 0-100 אני מחפש רכב נוח עם מספיק כוח ולא משהו אנמי מדי, קיה פורטה לדוגמא.

שוב תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן באקורד ה2.4 זה הלk24 אם אני לא טועה ה2.0 שלהם זה לk20 אבל שווה לוודא, בכל מקרה k היא סדרת מנועים הגבוהה של הונדה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני כשעה, ik3 כתב:

כן באקורד ה2.4 זה הלk24 אם אני לא טועה ה2.0 שלהם זה לk20 אבל שווה לוודא, בכל מקרה k היא סדרת מנועים הגבוהה של הונדה.

יש הונדה אקורד בשנתון 15 ומעלה? לדעתי זה רק הדגם היברידי ויש ממנו בודדים. 

הרכב הכי חדש שתוכל להכניס בתקציב הזה הוא B4. פלפל? זה לא עגלה אבל זה גם לא רכב ספורט. מנוע 2.5 עם 175 כ"ס, כשהמאזדה בנפח המקביל מוציאה כמעט 200, אבל תעלה פי 2 באותו שנתון (שלא לדבר על עלויות נוספות כמו ביטוח מקיף)

לא יהיה לך מחסור בסחיבה בעקיפות ובעליות גם עם מזגן ורכב מלא אבל אם אתה רוצה התנהגות ספורטיבית, פחות. המושבים נוחים מאד אבל המתלים קשיחים. מרגיש יציב מאד על הכביש. צריכת דלק ממוצעת 1:12

סה"כ רכב לא רע בכלל למשפחה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...