Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

פתחתי פה שרשור בעבר לגבי קניה של רכב שאני מכיר מהחברת ליסינג ללא השבחה.

ההצעה שהם נתנו לי די יקרה, הם טוענים שהם נותנים לי הנחה של 15% מהמחירון.

כששאלתי איזה מחירון, הוא אמר לוי יצחק אבל לא ידע להגיד על בסיס איזה ק״מ.

גם בהצעה עצמה לא רשום ק״מ.

בדקתי באפליקציה, זה אכן המחיר אם לא לוקחים בחשבון ק״מ.

אם כן לוקחים, המחיר יורד משמעותית.

כלומר אפשר להגיד שאין באמת שום הנחה.

האוטו עבר 80K+ ק״מ.

האם לדעתכם יש מה לנסות לדבר איתם או שזה פשוט ככה?

האם לדעתכם בכלל כדאי לקנות רכב שעבר 80K?

בסוף זה רכב שאני יודע מה הוא עבר ועשו לו טיפולים בזמן אבל זה עדיין רכב שדי טחנו אותו.

עריכה אחרונה על ידי NewNotYoung
פורסם (נערך)

הרעיון בלקנות רכב ליסינג שמכירים עולה כשמדובר ברכב שלא טחנו אותו. אין טעם בזה כשיודעים שמדובר ברכב שכן טחנו אותו

לפני 25 דקות, NewNotYoung כתב:

האם לדעתכם יש מה לנסות לדבר איתם או שזה פשוט ככה?

כמה שנים אתה בארץ?

אפשר להתמקח בכל תחום. לגבי הצלחה זה כבר תלוי בנסיבות

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
פורסם

ראשית, זה ההסכם של החברה מול חברת הליסינג.

הנחה של 15 אחוז מהמחירון ללא שיקלולים של ק"מ וירידות ערך וכמובן שקונים את הרכב as is.

בדרך כלל העסקאות האלה מעולות לרכבים עם ק"מ נמוך וללא תיקוני פח.

היתרון הגדול של העסקה זה שאתה מכיר את ההיסטוריה של הרכב והם לא עושים את ה"השבחה" שלהם שלטעמי עושה הרבה יותר נזק מתועלת 

החיסרון בעיסקה הזאת שכמו כל רכב ליסינג ככה גם תחזוקתו. יש חברות טובות יותר ויש חברות פחות טובות אבל רובן חוסכות בתחזוקה ותיקוני פח.

לגבי המחיר הסופי - הכל נתון למשא ומתן וזה תלוי בביקוש של הרכב  בשוק וניתקלתי במצבים שהעלו את ההנחה ל 18-20 אחוז ברכבים מסוימים.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

15% מלוי יצחק פרטי. סביר לשוק, לא מדהים (יש הסכמים של 20% לחברות שהקצין רכב עובד בשביל הנהגים בחברה ולא... טוב לא נכנס לזה).

ההנחה המקובלת היא 0 עגול ואפילו פחות.

יש חברות שדווקא כן משקללות קילומטרז'. זה אגב צריך להיות הבסיס לדעתי.

יותר מזה, יש דגמים מסוימים שההנחה שיתנו תהיה 5% וזהו. (וכמובן שהביטוח ישלם לך במקרה ביטוחי 15%-, אם לא פחות).

איזו חברת ליסינג? היו תאונות כלשהן?

ממה שאתה מתאר האוטו נסע המון.

אם אתה מכיר את הרכב, ויודע שהוא שמור ומטופל, פשוט תן הצעה נגדית הוגנת שמשקללת את כל מה שאתה יודע. לא יקחו? לבריאות. כנראה שלא צריך.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

ככל הנראה הם פועלים לפי ההסכם מול החברה שלקחה את הרכב.

אם אתה מכיר את הרכב, ויודע מה הוא עבר ובעיקר מה לא (תאונות, נזקי מרכב תחתון) תעשה את השיקול שלך. 

כפי ש @asix רשם, ההסכם הוא שאתה קונה את הרכב asis ללא השבחה וללא דקה אחריות. 

טוב או רע - תלוי ברכב ותלוי גם באלטרנטיבות שלך. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני אחדד גם, שאם אתה מקושר לקצין הרכב של החברה, יש אפשרות לקנות כל רכב אחר בחברה באותו תנאי ( 15 אחוז הנחה וללא השבחה) אבל זה כבר לא רכב 

שהיה צמוד אליך ואתה לא יודע במדויק מה הוא עבר.

אם אתה מכיר עובדת שעושה 5 -7 אלף בשנה ולא עשתה תאונות זאת יכולה להיות עסקה פצצה.

בדרך כלל מנהלי הצי של החברה יודעים איזה רכבים טובים יותר ואילו רכבים טובים פחות.

הייתי ממליץ לבדוק את האופציה הזאת. אם עובד פונה אליי בנושא כזה אני מנסה לעזור כמה שניתן ולהציע את הרכבים הראויים ביותר ואם אין כאלה

אז פשוט לומר שאין כרגע משהו שאני ממליץ.

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, asix כתב:

אני אחדד גם, שאם אתה מקושר לקצין הרכב של החברה, יש אפשרות לקנות כל רכב אחר בחברה באותו תנאי ( 15 אחוז הנחה וללא השבחה) אבל זה כבר לא רכב 

שהיה צמוד אליך ואתה לא יודע במדויק מה הוא עבר.

אם אתה מכיר עובדת שעושה 5 -7 אלף בשנה ולא עשתה תאונות זאת יכולה להיות עסקה פצצה.

בדרך כלל מנהלי הצי של החברה יודעים איזה רכבים טובים יותר ואילו רכבים טובים פחות.

הייתי ממליץ לבדוק את האופציה הזאת. אם עובד פונה אליי בנושא כזה אני מנסה לעזור כמה שניתן ולהציע את הרכבים הראויים ביותר ואם אין כאלה

אז פשוט לומר שאין כרגע משהו שאני ממליץ.

מכיר את התחום היטב, רכבים מבוקשים בשוק כמו הראב 4 ימכרו במחירון רגיל + , כן יש אנשים אשר אין להם בעיה לשלם מעל מחירון לרכבים יוצאי ליסינג , אותו כנ"ל לגבי הקורולה קרוס ומשום מה גם הקונה ההיברידית.

ככלל כל חברות הליסינג מתמחרות את הרכבים שלהם ללא התחשבות בנסועה בתואנת כזב שהרכב עבר השבחה ... , המחירון גמיש בהתאם לסוג הרכב והמועד בחודש , תגיע לקראת סוף חודש ואו רבעון שההתגמשות תהיה גדולה יותר.

רכבים עם נסועה נמוכה \ ללא עבר תאונתי מאותרים על ידי חברות הליסינג ומיועדים להימשך לעיתים גם לפני תום החוזה  , חשבתי לרכוש ראב 4 בת שנתיים ושמונה חודשים אשר שימשה אצלי בחברה חבר הנהלה , רכב ללא תאונות עם 50K ק"מ , פניתי לקצין הרכב שיידע אותי שהרכב כבר מסומן אצל חברת הליסינג למשיכה מוקדמת , הרמתי טלפון ישירות לליסינג והם ללא בושה מבקשים כ 20K מעל מחירון משוקלל בו כמובן הוכנס גם הנסועה (רק שזה מתאים) ...

הכיף הגדול בוא שבעל הרכב יידע אותם שהוא לא מחליף עד תום החוזה עקב ההתיקרות הגדולה הצפויה בחוזה הבא, עונג גדול לראות את חברת הליסינג מנסה לפתות את הבנאדם רק שישחרר את הרכב.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...