Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיצו של הרכב הכי אמין שלי

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיר קשור, בטח קשור

מכוניות אמורה להיות מתוכננת לשימוש המונים. אם ההמונים הללו לא מצליחים לנהוג בה בלי להרוס את הגיר או המצמדים, בתדירות שלא תואמת למתחרות, יש כשל הנדסי בתכנון הגיר.

אנשים שכן מסוגלים לנהוג בה בלי להרוס את הגיר, במקרה של החד מצמדי של דאצ'יה - הם החריגים

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 2
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

טכנית, אם הגיר לא קשור, אז הוא נהרס...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שוב הבנת הנקרא. הגיר לא הלך אצלי אלא אצל האידיוטים שהרכב היה אצלם יד ראשונה. כעובדה אצלי עשה  100.000 ק"מ בגיר הרובוטי החד מצמדי של רנו  בלי רעידות או קפיצות או בעיות.

לפני 5 שעות, avargel כתב:

הגיר קשור, בטח קשור

מכוניות אמורה להיות מתוכננת לשימוש המונים. אם ההמונים הללו לא מצליחים לנהוג בה בלי להרוס את הגיר או המצמדים, בתדירות שלא תואמת למתחרות, יש כשל הנדסי בתכנון הגיר.

אנשים שכן מסוגלים לנהוג בה בלי להרוס את הגיר, במקרה של החד מצמדי של דאצ'יה - הם החריגים

נכון. אבל אנשים חושבים שרובוטי זה אוטומטי. בהחלט היבואן היה צריך לתת הסבר/הדרכה איך משתמשים ברובוטי הזה, אבל אנחנו מדברים על קרסו...

פורסם

נכון שלכאורה יש ליבואן אינטרס מסוים שאנשים ינהגו נכון עם הגיר הרובוטי. אבל מפה ועד להדריך הדרך ארוכה.

אם יבואן, כל יבואן, היה מסביר ללקוחות שבאים לאסוף רכב שצריך לסגל הרגלי נהיגה חדשים, יש 

שיטענו שהיבואן הטעה אותם והסתיר מהם את זה במעמד המכירה והיו מבקשים לבטל את העסקה.

היבואן לא יכול לספר מראש שצריך לנהוג אחרת עם גיר רובוטי כי במכירה מספרים רק יתרונות ולא חסרונות..

ההפסד של היבואן מאי נהיגה נכונה עם הגיר הרובוטי הוא קטן מאד:

אם יש בעיות בתקופת האחריות - היצרן משלם. 

אם הבעיות אחרי תקופת האחריות - הלקוח משלם.

היבואן כנראה מרוויח בכל מקרה..

פורסם

הרכב של אמא סוזוקי קרוסאובר בן עשור עם מעל 120,000 קילומטר. לעולם לא התעסקה בכלום חוץ מטיפולים שוטפים והחלפת מצבר/צמיגים/בלמים אז אם לזה אתה קורא הכי אמין כנראה עד אז נהגת רק בנבלות… 

• אהבתי 1
Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...