Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מקרטע בפקק

מעבר לפיתרון נפתר ע"י davidka,

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים

קניתי את הרכב (מאזה 3 מוגל 2022) מליסינג עם 70 אלף ק"מ. 

איך שיצאתי מהסוכנות הבחנתי שבלחיצה עדינה על המצערת, הרכב מקרטע ומגמגם. זה קורה רק בלחיצה הראשונית על הדוושה ובעיקר אחרי עזיבה ולחיצה מחודשת. בפקק זה הכי גרוע וממש מעצבן וגם לא בריא לתושבות. חשבתי על בית מצערת מלוכלך כי בית המנוע מטונף מאבק ונראה שהרכב נסע בהמון דרכים מלאות אבק. בדיקת הרכב במערכת טורק אינה מעלה שום תקלה בשום חיישן. מישהו נתקל בתופעה כזו? 

תודה מראש! 

עריכה אחרונה על ידי davidka

דוד קלדרון

ממונה ביקורת גבולות

רשות האוכלוסין וההגירה

www.piba.gov.il

פורסם (נערך)

אני אגיד לך למה לא נראה לי, גם כשאני מניע אותה בבוקר והיא קרה לגמרי בניוטרל, הסל"ד לא יציב, הוא משחק. יש לנו בבית גם CX30 ושם המנוע נשמע יציב לגמרי.

אז אני מניח שזה משהו בחיישן מצערת או אוויר או השד יודע מה.. יש מצב שזה גם משהו בהזרקה כי אני זוכר עוד מימי הקרבורטורים שאם משאבת התאוצה לא הייתה נותנת מספיק שפריץ של דלק לקרבורטור בזמן לחיצה ראשונית, הרכב היה מגמגם.

עריכה אחרונה על ידי davidka

דוד קלדרון

ממונה ביקורת גבולות

רשות האוכלוסין וההגירה

www.piba.gov.il

פורסם

יכול להיות שיש צורך בבדיקת מחשב במורשה יבואן. לא מדובר במחשב הקטן הידני שהם לעיתים עושים בו שימוש אלא בסריקה הרצינית יותר שעולה כ 350₪.

אישית הייתי מתחיל בבדיקת מצב הפלגים, פילטר אוויר ואם בית הפילטר וצנרת הפלסטיק יושבים וסגורים היטב ובניקוי בית מצערת ומד כמות אוויר עם ספריי יעודי. 2 תכשירים שונים כמובן..

• רעיון טוב! 2
פורסם

לדעתי הרכב כבר לא באחריות... הוא בן 3...

קניתי שתי פחיות של 44K בתור התחלה. נראה מה יהיה אחרי חצי מיכל.

כשאני משחזר אחורה, הוא מגמגם גם בניוטרל וגם בהילוך שלישי כאשר עוזבים את הגז ונותנים בחזרה ממש עדין. בדיוק בשלב הזה יש גמגום.

בקיצור, כל עזיבה של הגז ונתינה חזרה, הגמגום מופיע. לעיתים זה לא קורה.

דוד קלדרון

ממונה ביקורת גבולות

רשות האוכלוסין וההגירה

www.piba.gov.il

פורסם

הרכב טופל כמו שעון במאזדה מרכזי. טיפול אחרון בינואר. אבל הרכב כנראה נסע יותר באתרי בניה מאשר על כביש. ת"א מנוע לבן מרוב אבק. מטורף. שמתי שתי פחיות 44k וניקיתי חיישן אוויר בפילטר. נראה מה יהיה עוד כמה קילומטרים 😀

דוד קלדרון

ממונה ביקורת גבולות

רשות האוכלוסין וההגירה

www.piba.gov.il

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממה שאתה כותב, יכול להיות שפילטר האויר סתום וצריך להחליף אותו.

• רעיון טוב! 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בנוסף בהחלט כדאי לבדוק את הניקיון של המצערת.

אפשר על הדרך לנקות את החיישן MAF.

• אהבתי 1

מאזדה 3 2009 האצ'בק, 2000 סמ"ק

סיטרואן c אליזה 2013, 1600 סמ"ק, מנוע EC5

פורסם

קנית מחברת ליסינג? למה לא בדקת לפני? מקווה שלא דחפו לך איזה נבלה וזה רק משהו קטן. אולי כן יש לך אחריות בדוק מולם מאמין שכן. שיטפלו בבעיה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • פיתרון
פורסם

חברים היי

התקלה נפתרה ב5 דקות אצל ישראל ממוסך ICM בתל אביב. בית מצערת מפוייח זה כל הסיפור. התיז פנימה כמות יפה של ספריי, יצאנו לסיבוב והרכב נוסע כמו חדש. אה, והוא לא לקח שקל על העבודה! 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

דוד קלדרון

ממונה ביקורת גבולות

רשות האוכלוסין וההגירה

www.piba.gov.il

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...