Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירוק פלסטיקה בדלת, סיאט איביזה 2021

פוסטים מומלצים

היי,

- סיאט איביזה FR 2021

מישהו אולי יודע אם החלק (המסומן בחץ אדום) ניתן להורדה/פירוק? 

* יש בו סדק ואני רוצה לצפות את החלק עם "אלקנטרה" מאלי אקפרס (מכירים רעיון יותר טוב?)

image.jpeg.59ffd3fb1a9fb00dabcd2b9dc9e9795a.jpeg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר אמר לי פעם בתחילת הדרך - אם בני אדם הרכיבו את זה - בני אדם יכולים לפרק את זה.

חפש ביוטיוב מדריכים לפירוק פנל הדלת ומשם להתקדם עם ההגיון הבריא

עריכה אחרונה על ידי yairw

כבר חתמתי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדרכ החלקים האלה לא מתפרקים הם מולחמים עם פלסטיק

תפרק את הדלת ועם כלי דק מפלסטיק להכניס ברווח תכניס את הבד

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי התמונה פה, נראה "פריק".

אבל, לא בהכרח בקלות. לפי התמונות פה שניתן לראות בהם את צידו השני גם של הפאנל, רואים את הפלסטיק הגדול (מסומן 2 בלינק הקודם) סוגר מעל הפלטיק המדובר עם מה שנראה כמו נקודות הלחמה של הפלסטיק. לא יודע אם מחובר בפועל לחלק שאתה מעונין בו (13 בלינק הראשון). ובכל מקרה נראה שיש שם כמה פלסטיקים שמחזיקים אותו במקום ועשויים להישבר תוך כדי.

לתשומת ליבך.

חוץ מזה, צריך לראות אם הבד שאתה מתכנן לא עבה מדי, ואז לא תוכל ממש לעטוף את החלק בו מבלי לבצע מודיפיקציה נוספת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התשובות המפורטות..

נין להדביק גם גל הםנאל מבלי לפרק אבל אז שאניחותך במידה הנכונה עם סכין יפני עם להב חדשה הבד לא נחתך "מושלם", אולי הייתי מצליח אם היה דרך לחתוך יותר בקלות..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 25 דקות, SLaSH1Z1 כתב:

תודה על התשובות המפורטות..

נין להדביק גם גל הםנאל מבלי לפרק אבל אז שאניחותך במידה הנכונה עם סכין יפני עם להב חדשה הבד לא נחתך "מושלם", אולי הייתי מצליח אם היה דרך לחתוך יותר בקלות..

עם מספריים תנסה

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, SLaSH1Z1 כתב:

ניתן להדביק גם על הפנאל מבלי לפרק. אבל אז כשאני חותך במידה הנכונה עם סכין יפני עם להב חדש, הבד לא נחתך "מושלם"

אני לא בטוח שזה יהיה משהו שיחזיק הרבה זמן.

בכל מקרה, לא ברור אם אתה מנסה לבצע את החיתוך בזמן שהבד נמצא על הפאנל (מודבק או לא). אם כן, תסמן לך קו מתאר של הצורה כשהבד מונח על הפאנל (עדיף בשכיבה) ואז תחתוך עם מספריים קצת מעבר לקו, ותראה אם זה משהו שאתה יכול לדחוף בקצוות טיפה פנימה ברווח בין החלקים. יכול לעשות נסיונות גם עם חתיכות מיותרות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבד מגיע כמו נייר דבק, צד אחד בד וצד שני דביק..

אני אנסה באמת לסמן קו מתאר או אפילו ליצור שבלונה שתדמה את החלק ואז אגזור מהבד טיפה מעבר לקו > אדביק על החלק > אנסה לדחוף לקווים מסביב.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...