Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת חומרים מחנויות בחו״ל

פוסטים מומלצים

בעבר היה ניתן לרכוש חומרים לרכב (אוטמי צבע,סבונים וכו) מחנויות בחול. 

כיום איני מצליח למצוא חנויות השולחות לישראל כולל לא מאמזון. 

מישהו מכיר חנויות בחו״ל השולחות לישראל (מחפש בעיקר חומרים של  קארפרו) ובמחירים סבירים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 שעות, איצו כתב:

מישהו מכיר חנויות בחו״ל השולחות לישראל (מחפש בעיקר חומרים של  קארפרו) ובמחירים סבירים?

אני לא מכיר. 

ניסית לפנות לאתר של היצרן עצמו? אולי יש יבואן בארץ ? (אם הבנתי נכון, אתה מעדיף לקנות מחו"ל). 

באמאזון, מה שאני בדקתי, יש מוצרים של קארפרו, אבל המשלוח לארץ עולה כסף בנוסף למחיר המוצר.

אני חושב שיש לך אפשרות להזמין מוצרים של חברות אחרות (נגיד באמאזון.. שאני יכול לדבר מניסיוני, יש מוצרים טובים מאוד). 

• רעיון טוב! 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המוצרים של CarPro מיוצרים בקוריאה כי משם הגיעו במקור הציפויים של החברה אך הבעלים דווקא בחור ישראלי. יש להם יבואן/מפיץ רשמי בארץ והם זמינים במספר חנויות שונות. 

חלק מהמוצרים של CarPro בישראל במחיר קרוב לחו"ל (אם מורידים מע"מ) ובחלק מהמוצרים המחיר גובה יותר משמעותית (משווה למחירי ארה"ב). הבעיה במוצרים האלו, באופן כללי, היא שהם לרוב די כבדים ולכן גם באמזון לא תמיד מוצאים ובמקומות אחרים המשלוח די יקר בשל המשקל. בארץ אני משתדל לרכוש במבצעי סוף שנה, במרבית המקרים אלו מוצרים שהכמות שלהם מספיקה לשנה.  בשאר הזמן? אמזון, מה שאפשרי עם משלוח חינם (מעל $49) ולרוב אפשר למצוא איזה מוצר טוב מכל קטגוריה. 

אין ספק שלא פעם מחירי המוצרים בתחום הדיטיילינג מוגזמים (באופן כללי) ובמיוחד בישראל. לדוגמה Bilt Hamber Touch-Less עולה באזור ה-50 שקל בחו"ל ובארץ 120 שקל. מניח שחלק מהמוצרים לא משווקים בישראל ע"י יבואן שרוכש ישירות מהיצרן ולכן המחירים גבוהים יותר. 

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...