Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מכתב ממנהרות הכרמל על נסיעות בלי מנוי, ביקשתי צילום של הרכב ומנהרות הכרמל הבטיחו תוך 7 ימי עסקים, אחר כך 9 ימי עסקים וגם הם עברו בלי לשלוח כלום, בינתיים הופיעה גם נסיעה בכביש 6 צפון.

אני מתכוון להגיש תלונה במשטרה, זו עבירת התחזות?  מה עוד צריך לעשות?

פורסם

קודם כל להגיש תלונה במשטרה - כי מחר יכולים לעשות עם הרכב הנ"ל משהו יותר חמור - שיהיה תיעוד שהתלוננת.

לגבי כבישי האגרה, אני מניח (מניסיון של מקרה שקרה בסביבתי לפני כ-10 שנים) שיבטלו את החיובים (בפרט עם התלונה). מה עושים כדי שלא יהיו עוד חיובים? לא יודע. אני מקווה בשבילך שזו רק בעיה של מספר מטושטש שדומה למספר שלך, ולא באמת שכפול.

• רעיון טוב! 1
פורסם

ממקרים דומים שהיו, חשוב לקבל את תמונות הרכב החשוד כמשוכפל (גם כביש 6 וגם מנהרות כרמל מצלמות באיכות לא רעה), ועם זה לגשת למשטרה.

• רעיון טוב! 2

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

להגיש גם לכביש 6 צפון ערעור, ובקשה לקבלת צילום של הרכב.

מניסיון איתם, השירות שלהם מאוד בעייתי.

קודם תנסה לקבל תשובה/ פתרון מנציגי שרות לקוחות טלפוני (טלפון 6102*  או 03-9533929).

אם לא הצלחת לקבל תשובה, תנסה לפנות לפניות הציבור 

https://6cn.co.il/customer-service

פורסם

חמי עבר סיפור דומה לפני כעשור. רכב אחר לגמרי וצבע שונה עם אותו מספר.

הוא הצליח לקבל צילום של הרכב המתחזה באחד מכבישי הצפון ניגש עם זה למשטרה להגיש תלונה.

לאחר מכן הוא קיבל אישור שניגש איתו למשרד התחבורה והחליפו לו מספר רכב, מכאן היה קל לבטל את הדוחות מהירות והחובות לכביש 6.

תתעקש לקבל תיעוד מצולם זאת תהיה ההוכחה הכי טובה.

פורסם
לפני 3 דקות, tinoki כתב:

מעניין. מה עזר לו אם מס' הרכב הקודם נותר על שמו?

מאמין שהורידו אותו מהכביש במערכות משרד התחבורה (ואולי גם עשו לו התראה בעין-הנץ...)

תכלס' כבישי אגרה זה כסף קטן

הוא יכול לצבור דוחות באלפי שקלים ליום

פורסם
לפני 56 דקות, tinoki כתב:

מעניין. מה עזר לו אם מס' הרכב הקודם נותר על שמו?

אני לא יודע טכנית מה במשרד התחבורה עשו אבל הוא קיבל במקום טופס רישוי של הרכב עם מספר רכב חדש כל שאר הפרטים ללא שינוי. מאז לא הייתה בעיה ולא קיבל יותר שום דוחות או חיובים.

• אהבתי 1

פורסם

מכיר חבר שעבד כמה ימים בודדים במוקד שירות הלקוחות של כביש 6 או חוצה צפון לא זוכר בדיוק. 

אמר שרוב השיחות שקיבל ביום זה על אנשים שבטוחים שלא נסעו בכביש אגרה, ואחרי בדיקה זה התחלק ל-2:

1. אנשים ששכחו שנסעו בכביש אגרה ואז נזכרו. 

2. אנשים שבאמת לא נסעו בכביש אגרה, ובתמונה רואים רכב מסוג אחר עם לוחית אחרת (נניח 8 שתורגם ל 0 או אם נגמר נניח ב 81 אז קראו 801 ולהיפך). 

אני מציע שתתקשר (לא מייל ולא הודעה - שיחה) אל מוקד שירות הלקוחות של שתי החברות האלו (כביש 6 ו חוצה צפון אלו שתי חברות נפרדות) ותבקש תמונה של הרכב המצולם. לא אמור לקחת יותר מכמה דקות ואז תוכל לראות בוודאות אם שוכפלה הלוחית שלך או לא. 

• אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

עדכון אחרון- שוב פניתי למנהרות הכרמל, הפעם בדקו תוך שעה, אמרו שהייתה טעות והכל מבוטל. היום ראיתי שגם התשלום של כביש 6 צפון בוטל.   מה שמעניין אלה גופים שונים שתיעדו 3 נסיעות שונות.  העיקר שנגמר.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...