Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אול

אני מחפש מידע על יצרן הג'אנטים milla miglia

האיטלקי.

יש לי כאלה על האוטו ובנסיו נואש להשיג ספייסרים מתאימים אני חושב פשוט לפנות ליצרן וזהו.

חיפוש בגוגל לא הואיל - אם יש מישהו עם מעט מידע על היצרן המועד - אני אשמח לשמוע

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הנה ההסבר המיוחל...

קניתי את האוטו עם ג'אנטים בעלי 7 SPOKES.

אחרי הערה של חבר הפורום המדהים מר מהיר-כסף והבדיקה שלי הסתבר שאחד הג'אנטים לא יושב טוב, אלא נע בשמיניות.

בירור אצל הצמיגאי הקרוב העלה את הסברה שזהו ספייסר סורר.

בירור מעמיק יותר שלי גילה שצמיגאים נוטים לקרוא לספייסרים ולמתאמי קוטר טבור [bORE] באותו שם - ספייסרים.

אצלי, אין צורך בספייסרים אלא במתאם BORE, ואלו, באים בצורת טבעות פלסטיק שיושבות בתוך החלל הפנימי של הג'אנט וממרכזות אותו על הנאבה.

איך זה קשור למילה מיליה?

לאף אחד מהצמיגאים אצלם הייתי לא היו מתאמים מתאימים [כימדובר בג'אנט מבציר 95']. ולכן החלטתי לפנות ליצרן - מילה מיליה כדי לברר האם יש לו [להם, אי שם בארץ המגף] איזה מתאם בשבילי.

זהו.

בגדול הדבר אינו עקרוני, שכן בינתיים מצאתי ג'אנט מקורי לרכב שלי בפירוקיה שכנה, ואני רק צריך לסגור איתו על מחיר ראוי, אבל בכל מקרה, חפץ אני במתאמים למען אוכל להציע את הג'אנט שלי למכירה הלאה לא רק כג'אנט [מקורי] של אלפא רומיאו [מרווח ברגים 4*100, קוטר 14 עם קוטר נאבה 58. משהו, אלא גם כמתאים לבה.אמ.וו שם קוטר הנאבה הוא 57.משהו]

ג'אנטים משומשים טרם קניתי.

רון.

oo==00==00

פורסם

יותר פשוט מפשוט ואין צורך להגיע עד ארץ המגף, כל חרט נורמלי מסגל לחרוט לך טבעת מאלומיניום בדיוק לגודל הדרוש בעניין של דקות ובמעט מאוד כסף.

מומלץ להשתמש באלומיניום 6061-T6 (נפוץ למדי) או באלומיניום מסדרה 7000 (כל המספרים שמתחילים ב-7), זה אגב בדיוק מה שעושים במכוניות מסלול כי הטבעות שעשויות מפלסטיק נמסות.

מוטי.

פורסם

70XX זה לא קצת ולעשות יתר על המידה?

נראה לי שבמקרה הזה זה שקול לבניית קורקינט מ-7075...

עריכה:

[לא משנה]דרך אגב, H&R מייצרים ספייסרים ל-E30 בעוביים של 5 עד 25 מ"מ,תמיד תוכל לקנות את אלו.[לא משנה\]

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

TS, הוא לא מדבר על Spacer אלא על Hub Centric Ring... כמות החומר שם היא אפסית לגמרי וכל חרט עם פרופיל אלומיניום עגול רגיל יוכל לעשות לו את זה בכמה דקות.

מוטי.

פורסם
TS, הוא לא מדבר על Spacer אלא על Hub Centric Ring... כמות החומר שם היא אפסית לגמרי וכל חרט עם פרופיל אלומיניום עגול רגיל יוכל לעשות לו את זה בכמה דקות.

מוטי.

לפעמים בא לי להעיף לעצמי לאטמה על עודף רדידות מחשבה :)

לרוץ עד איטליה ב-10 דקות מהמקום בעבודה יכלתי לעשות, אבל לחבר 1+1 ולקפוץ לחרט שיעשה את זה - לרגע לא עבר לי בראש.

אכן מוטי, קבל חית חית [לקרוא בהטעמה גרונית] על הרעיון.

ול-TS, מה עם איזו הזמנה לחזות בפרוייקט שלך?

רון.

oo==00==00

פורסם

למה שלא תפנה ליבואן של mm בארץ???

אני חושב שזה יכול לעשות לך חיים "קצת" יותר קלים.

היבואן: מ.י.ח - האצ"ל 35 ראשל"צ.

039627213

דבר שם עם יעקב.

יום טוב,

נתי

• תוכן חדש...