Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להמיר את ההגה הרגיל ביונדאי אקסנט 1995 אוטומט להגה כח.

האם הדבר אפשרי? האם זה כדאי? האם העלות אמורה להיות גבוהה, לאור זה שאני יכול אולי להשיג הגה כח מרכב שפורק?

פורסם

הכל אפשרי - שאלה של כסף.

נשאלת השאלה - למה??

לא מדובר באיזה אוטו אקזוטי ונדיר ששווה השקעה

כולה יונדאי

תמכור

ואם אתה באמת באמת באמת רוצה עוד פעם אקסנט

אז תקנה עוד אחת עם הגה כח.

עריכה:

את המודל הזה (95)כדאי לזרוק לפח.

יש שם תיקוני שלדה מאן ועד תל אביב

פורסם

איך הגעת לזה שיש לו ברכב תיקוני שילדה?

במידה ואתה מביא את כל החלקים, אז עבודה תעלה בערך 1500 שקל להמיר להגה כוח.

ביננו לא שווה, הכי טוב בלי הגה כוח, רק מחסור של חניות, אבל מתרגלים.

למשל אני בגולף רגיל לנהוג על הגה רגיל, ואז שאני נוהג אחר כך על המאזדה של אמא שלי אני מרגיש חוסר שליטה בהגה, הוא רך מידיי.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

במודלים 95/6 התיה בעיה בריתוך השלדה למתלה הקדמי שנשבר מהר מאד.(רובוט תוצרת סין?)

פגם בטיחותי וחמור מהמעלה הראשונה

היבואן ביצע תיקוני ריתוך ומסמור כמו חאפר בשושו בלי לדווח לבעלי הרכב על הפגם הבטיחותי הזה - במסגרת טיפול שגרתי

נוצר מצב שכאשר אנשים באו למכור את הרכב - בבדיקה התגלה שלכאורה היתה תאונה קשה בחזית הרכב ויש שאסי עצבני.

ככה הפרשה התפוצצה

והישראלי הפראייר ממשיך לרכוש יונדאי

אבל זה כבר לשרשור אחר...

פורסם

במידה ואתה מביא את כל החלקים, אז עבודה תעלה בערך 1500 שקל להמיר להגה כוח.

ביננו לא שווה, הכי טוב בלי הגה כוח, רק מחסור של חניות, אבל מתרגלים.

למשל אני בגולף רגיל לנהוג על הגה רגיל, ואז שאני נוהג אחר כך על המאזדה של אמא שלי אני מרגיש חוסר שליטה בהגה, הוא רך מידיי.

ככל שידוע לי ביונדאי זה קצת מסובך זה דורש יותר משינוי פשוט.

3000 ש"ח (אם זה בכלל ניתן) נראים לי יותר ריאליים. מה שאומר שעדיף כבר להתקדם קצת ולקנות אחת עם הגה כח במקור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...