Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לשוכני העוף,

הגיע הזמן להוציא לפנסיה את הלנובו E530 העתיק של הילדים שלי (מחשב בן 12!!!), הקש ששבר את גב הגמל היה שלא ניתן להתקין על המחשב בלנדר כי כרטיס המסך לא תומך ב-OpenGL 4.3.

המחשב ישמש את ילדיי שבגיל יסודי למטלות אופיס פשוטות ללימודים + משחקי מחשב לא מאוד תובעניים (מיינקראפט, רובלוקס וכדומה) + יש רצון להתקין בלנדר ואולי דברים דומים בעתיד כדי ללמוד אנימציה תלת-מימדית.

* גודל - בין 14 ל-15.6 אינטש, לא ממש משנה כי המחשב יהיה מחובר למסך חיצוני 99% מהזמן.
* SSD 256GB לדעתי די והותר.
* זכרון - נראה לי שלא כדאי פחות מ- 16GB.

* זמין לרכישה מיידית בארץ אונליין.

* מערכת הפעלה חלונות.

יהיה טוב אם אפשר למצוא משהו סביר שייסחוב את הנ"ל + אופק שירות לכמה שנים קדימה עד סביבות 2500 ש"ח גג. אני רואה שניידים עם כרטיס מסך נפרד של נוידיה זה כבר 3500 וצפונה, וזו כבר הוצאה שהייתי מעדיף להמנע ממנה כרגע אם אפשר. (אם אין ברירה נעשה את המאמץ, אבל זה פחות רצוי.)

תודה מראש לעונים.

חזיר דיזל

פורסם

התקציב שלך מתאים ל"מה שיש בדרגת כניסה" בלבד. אפילו 3500. קנה מה שתמצא ותקווה שיהיה בסדר, ברמות המחירים האלה זה מזל בלבד או אסוס. אסוס זה לא מזל, זה נבלה.

במעבדים המודרניים של אינטל הכרטיס הגרפי מוטמע במעבד ויש תמיכה סבירה לגמרי בתלת מימד ושות'.

בשביל להביט ממש עשור קדימה אני ממליץ (ומקיים) לשלש תקציב / מק.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אין שום דבר מיוחד מאחורי thinkpad בימינו. 

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

אם המחשב מחובר בקביעות למסך אז למה לקנות נייד? נייח ייתן לך הרבה יותר מחשב באותו מחיר.

ואם מקום מהווה מגבלה בדוק את הדיון שהיה כאן לאחרונה על מחשבים שולחניים זעירים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

2025. אף אחד לא צריך "יותר מחשב" כבר משנת 2020 בערך. כן צריך "יותר גמישות" ו"פחות נדל"ן".

עריכה אחרונה על ידי hans

פורסם

פות״ש מציין ״ילדים״ בלשון רבים - מבחינתי זה אומר שייזקק למחשב נוסף בטווח הנראה לעין. לכן עדיף לרכוש מחשב עם אורך חיים צפוי יותר גדול ואופציית עדכון, כדי להקל כשייזקק למחשב נוסף. כמובן בתנאי שהניידות אינה דרושה, וזה מה שעולה מכך שהמחשב יהיה מחובר למסך חיצוני (כמעט) כל הזמן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פחות בעניין מחודש, תודה. 

יותר גמישות ופחות נדל"ן זה שיקול מרכזי כאן, מכיוון שעוד כמה חודשים המחשב הזה ייכנס לטרולי וייצא ממנו 3500 ק"מ מערבה. לכן גם הגמישות והיכולת להסתדר ב-1% של הזמן בלי מסך חיצוני זה שיקול. 

דווקא יש מחשב מיני שולחני די מוצלח שקניתי לפני כמה חודשים אחרי התייעצות כאן, הוא טוב לשימושים משרדיים פשוטים של זוגתי, אבל לא הרבה מעבר לזה, ומחשבי מיני עם מפרט חזק עולים לא מעט.

חזיר דיזל

• תוכן חדש...