Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה. לפני שבוע בערך. קיבלתי מייל מגוגל פאיי. שאומר שמחזירים כסף בגלל תביעה ייצוגית. ואים לא יסתדר להם. הם ישלחו מייל למילוי פרטים.

אז היום קיבלתי תמייל מהם. אני קצת חושש. וזה מוזר. כי לאחרונה. עשיתי מנוי ליוטיוב. והיה להם תאמצי תשלום. מצרף תמונה.

.thumb.jpg.4eebf8b62b44d2cb751b499d45ae8d4d.jpg

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

בשביל 40 שקל לא הייתי טורח אפילו לפתוח את המייל, וישר מוחק אותו .

אולי אני פראייר או פרנואיד, אבל לא לוקח צ'אנסים.

• אהבתי 2

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מה שכן. שהמייל הראשון שלהם. הם כתבו שאים לא יצליחו להחזיר. ישלחו מכתובת מסוימת.

ובאמת. מה שצילמתי זה מהכתובת שרשמו. לא לחצתי על כלום.  בחיפוש יש פרסום שזה אמיתי.

.thumb.jpg.f0445f901b8ee510900182bb743b48f0.jpg

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

הייתי מתחיל בזה, שהייתי עושה קליק ימיני על "עדכן פרטי תשלום" ובודק לאן הקישור מוביל.
והאם כשאתה נכנס לחשבון גוגל באופן ישיר ועצמאי, ולא דרך קישורים אתה רואה פנייה בתיבת דואר שלך?

פורסם

שאני נכנס דרך המחשב בכרום. הוא שואל אם לפתוח תקישור. או לעתיק. בסוף יש בדיקה. שאני לוחץ על בדיקה. הוא פותח חלון בצד ימין.

אם קוד. ורשום הרבה באנגלית.

הלטתי לרדת מזה. כי שקראתי על מה התביעה. אני לא נפגעתי מזה. ככה שזה סוג של גזל. אם הכך את הכסף.

תודה🙂

פורסם

הדבר הזה לגיטימי. מדובר באיזה סעיף משפטי מלפני 8 שנים. לפי מקורות מוכרים זה לגיטימי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפי דעתי. זה ירחיק חברות מישראל. או כל מיני החרגות. לא נפגעתי מזה. אין לי עניין בכסף.

אם האיתי נפגע. זה משהו אחר.

תודה🙂

פורסם

יכול להיות שזה נכון אבל גוף שמחזיק את פרטי האשראי שלי ומחייב/מזכה בו חופשי לא צריך שאתן לו את הפרטים שלי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לגיטימי ותקין, תיהנו.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש אחד שממש נהנה פה - זה שהגיש את התביעה הייצוגית קיבל 1.9 מיליון שקל שבטח מתחלק בהם עם עוכרי הדין.

אנחנו פשוטי העם נקבל כמה עשרות שקלים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 26 דקות, Mech Morphix כתב:

לפראנוידים-תבחרו להוסיף את זה ליתרה בGoogle play

לפי מה שהוא אומר הם הודיעו שהם לא יכולים.

פורסם
לפני 40 דקות, Mech Morphix כתב:

עשיתי את זה אתמול

זו בדיוק הסיבה לחשד. המייל על פניו בא בעיתוי המתאים כדי שלא ייראה חשוד אבל התוכן זה כמו שהבנק שלך יבקש גישה לחשבון שלך כי הוא לא מצליח להשלים העברה בנקאית לטובתך.

• תוכן חדש...