Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקרא טוב טוב את הפוליסה ותתכונן למלחמה.

אצל ההורים שלי כשהיתה רטיבות אצל השכן האיש של הביטוח טען שהביטוח לא כולל עבודה עם דיסק (היה צריך לתקן רובה). אצלי לעומת זאת תיקנו הכל בלי לצייץ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 52 דקות, Night Driver כתב:

תקרא טוב טוב את הפוליסה ותתכונן למלחמה.

עצה טובה. 

לא מצפה למלחמה ולא מצפה לשלום. 

מצפה להתמודד עם מה שיגיע כשיגיע אם יגיע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חוזר לעדכן. 

הגיע השרברב. 

מסתבר שהצינור הנוזל נגיש מהבוידעם, ולא חשבתי על זה אפילו- אחרת לא הייתי צריך לקרוא לאף אחד ויכלתי תיאורטית לתקן את הנזילה בכוחות עצמי.

נו שוין. אני לא אוהב להתעסק עם אינסטלציה מאז שסגרתי את העסק... אז לא מטריד אותי במיוחד. ההעדפה האישית שלי ממילא היא לשלם למישהו שיתקן במקומי בתחום הזה. לא היה צריך חציבה ולא כלום. הוחלף למיטב הבנתי קטע קצר של צינור פלסטי ותו לא. 

תודה רבה לכולכם, מחכה לקבל כנראה שיחה מהביטוח של "אחרי הביצוע", לא יודע אם תהיה אחת כזו או לא. 

• אהבתי 2

פורסם

אני לא מצליח להבין את הנזילה הזו. יש לי הרבה סימני שאלה פתוחים. 

הנזילה הייתה בחלק הפנימי של קיר חדר האמבטיה, מגובה התקרה, והמים נזלו על החרסינה. כך היא התגלתה. 

הצינור הנוזל היה גלוי בתוך הבוידעם. יש רווח בינו לבין קיר הבוידעם. 

הוחלף קטע צינור פלסטיק. צינור הברזל שהוא מתחבר אליו נותר כמו שהיה להבנתי, אם כי יכול להיות שגם הוא הוחלף- הצינור שיש שם נראה ישן, כך שאני לא חושב שהוא אכן הוחלף. צריך בחינה מעמיקה יותר. 

השאלות שלי:

הוחלף קטע צינור פלסטיק. הצינור רחוק מהצינור ברזל- אני לא מבין את התנהגות המים, מאחר והחיבור בקוטר קטן יותר מהקוטר של צינור הברזל, המים היו אמורים להתנקז "לפני" הצינור (מהחיבור מברזל) ולא לנזול על הצינור שבתוך הקיר. 

המחשבה שלי: זה לא היה נקב, אלא סדק, והנזילה הייתה "ריסוס". זה יכול להסביר את זה. זה גם יסביר את הצורה והכמות שנזלה על החרסינה. איך אני יכול למצוא הוכחות לתיאוריה? יש בבוידעם שאריות צינור ישנות, אין לי איך לשייך את המקטעים (באורכים שונים) למקטע שהוחלף ולבחון אותו.

איך יש רווח בין הצינור בבוידעם והקיר, כשהצינור בתוך חדר האמבטייה נמצא בתוך הקיר?! WTF. עובי הקיר החיצוני שונה? גם אם הצינור ממש נוגע בחרסינה, זה לא יסביר את הרווח שיש שם. 

כמו שציינתי בשאלה הקודמת- יש רווח בין הצינור והקיר החיצוני בבוידעם, אבל הקיר החיצוני היה רטוב "מבפנים". זה מתכתב עם הנזילה מעל החרסינה ובתוך הקיר, אבל זה פשוט מוזר לי. מצד שני, הגובה של הרטיבות מתכתב עם גובה רצפת הבוידעם, אז זה עוד יכול להיות הסבר סביר. 

תודה לעונים. בשלב הזה אני פשוט סקרן גרידא, אני לא אוהב דברים לא מובנים שנשארים פתוחים במשהו שאני אמור לקלוט בקלות... 

פורסם

לא יותר פשוט לעלות לבויידם ולצלם כמה תמונות?

מאיפה לנו לדעת מה עובי הקירות שלך ואיך הצינורות מנותבים בהם.

יתרה מזו, עצם העובדה שבבניין ישן שכזה יש צינור פלסטיק, מרמזת על כך שכבר היה פעם פיצוץ צינור בתוך הקיר, ועשו מעקף עם צינור פלסטיק מחוץ לקיר. אז באמת שאין לנו שום דרך לדעת איזה קומבינות היו בדרך.

יום טוב גם לך

פורסם

אכן, היה בעבר פיצוץ בצינור הזה, לפי החרסינות הלא תואמות שיש שם. 

תמונות עוד אין לי. 

פורסם
לפני 8 שעות, ברווז כתב:

אני לא מבין את התנהגות המים

האנומליה של המים...

כן, אני יודע שלא לזה הכוונה, אבל נזילות מים זה דבר טריקי לאללה.

אצלי בדירה אנחנו מתמודדים עכשיו עם נזילה כזו, שגוברת עם כל גשם, אבל לא תמיד חולפת אחרי.

חידשו איטום בדירה מעל, ביטלו אדניות שהיו שם, וזה הועיל לזמן קצר ושוב חזר.

היום היה מאתר מקצועי, ואנחנו מחכים לחוות הדעת שלו.

ומי שלא ראה חשופית "בוקעת" מתוך סדק מתפורר, לא ראה דבר מבחיל מימיו... בעעע...

Untit000led.jpg

• תוכן חדש...