Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 שעות, דובצע כתב:

הרסו את האכיפה בקיצור בשביל לתת אותה לעירייה-כי כשהיה אצל המישטרה היו נקודות גם בתמונה

נהפוך הוא. מספר האוכפים גדל - עכשיו זה לא רק שוטרים, אלא גם פקחים עירוניים. והעיריה מכירה את העיר יותר טוב מהמשטרה.

תשווה לאכיפת חניה ואכיפה על ״תחבורה קלה״, שגם הסמכות שלה הורחבה לעיריות.

לפני 10 שעות, דובצע כתב:

מה מטרתו?

לגרום לנהג להיות יותר ערני ולציית לחוק, במקרה זה לתמרורים. שים לב שכל הסימונים על הכביש ואבני השפה הם תמרורים לכל דבר ועניין. הלבנים מופיעים בלוח התמרורים כסדרה 800, הצהובים כסדרה 500 של תחב״צ והכתומים כסדרה 900 של סימון זמני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לדעתי סימון הנת"צ שם מספיק בולט. לא מדובר פה על דוח חנייה בגלל מדרכה שהסימון שלה שחוק או שהשלט בתחילת הרחוב שמסתתר מאחורי עץ מגביל את החנייה לתו אזורי.

דוחות זה חרא זה כואב בכיס ומעליב אבל לומדים מזה. אשתי היום תחשוב 10 פעמים לפני שתעלה על נת"צ.

אישית עד היום קיבלתי דוח 1 על חגורה  (מגיל 17) והרבה דוחות תנועה (בעיקר כי שכחתי להפעיל/ הפעלתי על הרכב הלא נכון/ שכחתי לחדש וכד').

לא אומר שלא טעיתי אף פעם ולא אומר שאני כזה צדיק גדול (נגיד קורה שאני יורד לשול 30 מטר לפני פנייה כי הנתיב ישר פקוק) ההסבר שלי הוא שאני פשוט פחדן (מתאונות, משוטרים, מפקחים, מנהגים גרועים ומעבריינים).

עריכה אחרונה על ידי urich
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 6 שעות, dani666 כתב:

כלאמר, ההוא נוהג חרא אז בגלל זה ההוא נוהג חרא אז בגלל זה...

התשתית ניבנתה טלאים טלאים בגלל זה הבעיה

קודם כביש אחר כך נתיב תחבץ אחר כך מצלמות אחר כך מחלף לא טיבעי שמשתלב ללא מצלמות וכולי וכולי 

אין לי בעיה עם זה כי בוא נגיד שזה הברירה הקלה-אבל בשביל זה לקחת כסף-קודם תשקיע כסף בשילוט מאיר עיניים

יודע מה ש5 אחוז מהכסף שהמצלמה מנפיקה ילך לאותם מקומות לתוספת שילוט וסימון

או שפשוט קל לעשות כסף

לפני 6 שעות, sperial כתב:

מספר האוכפים גדל

מה שאומר שהעירייה עכשיו עושה יותר כסף

אבל זה לא עזר לתשתית כי פיזית גם עכשיו חלק עולים על הנתץ וחלק חותכים לנתיב לידו ומסכנים את הציבור

במקום לעשות ספונג׳ה בכול הבית עם סמרטוט מסריח. עדיף לעשות לא את כול נבית עם סמרטוט נקי

פורסם

הבעיה בישראל היא שבלי אכיפה נוקשה אנשים מצפצפיים על הנת״צ. לא פלא, כששרת התחבורה מחליטה שהוא בזבוז נתיב ומכריזה זאת בלי להתייעץ עם גורמי המקצוע. וכמובן שיש מגבלות - טופוגרפיות, תחבורתיות וחוקיות - ולכן חייבים לבתע את הנתיב כהתאמה של כביש קיים.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 שעות, sperial כתב:

לגרום לנהג להיות יותר ערני ולציית לחוק, במקרה זה לתמרורים

אז לפי החוק אם אני מגיע עד לנתץ ולפניו פונה לנתיב מימיני זה טוב 

אבל אני מסביר שזה לא טוב כי בנתיב ליד מכוניות נוסעות במהירות בין עירונית

ככה שצריך לתכנן את כול הסיפור מראש-לא תעזור לנהגים לעשות זאת?

לפני 5 שעות, urich כתב:

לדעתי סימון הנת"צ שם מספיק בולט

אז זה סתם משולש ברמודה שהנהגים מתמגנטים לנתיב תחבץ שאין להם צורך לעלות עליו

לפני 5 שעות, urich כתב:

מדרכה שהסימון שלה שחוק

תצא תיבדוק תחזור לרכב ותיסע

פורסם

תראה, אני לא נוסע שם, אבל לפי הכתוב במעלה השרשור אכן יש שילוט מקדים שמאפשר לנהגים לתכנן את נסיעתם. זו דרישה די מינימלית.

פורסם
לפני 12 דקות, sperial כתב:

הבעיה בישראל היא שבלי אכיפה נוקשה אנשים מצפצפיים על הנת״צ. לא פלא, כששרת התחבורה מחליטה שהוא בזבוז נתיב ומכריזה זאת בלי להתייעץ עם גורמי המקצוע. וכמובן שיש מגבלות - טופוגרפיות, תחבורתיות וחוקיות - ולכן חייבים לבתע את הנתיב כהתאמה של כביש קיים.

כבר אמרתי. פה זה לא מקביל לכביש אלא עולה על גשר לבדו מתץ 

IMG_1365.png

פורסם

אז פי 10. שאנשים יטרחו להסתכל סביב. אני סקרן גם מה המהירות המוִרת ומה המהירות הנפוצה בנתיב. מי שנוהג מהר מהמותר מפסיד זמן לתכנון הנסיעה (והשילוט מותקן בהתאם למהירות המותרת).

פורסם
Just now, sperial כתב:

אז פי 10. שאנשים יטרחו להסתכל סביב. אני סקרן גם מה המהירות המוִרת ומה המהירות הנפוצה בנתיב. מי שנוהג מהר מהמותר מפסיד זמן לתכנון הנסיעה (והשילוט מותקן בהתאם למהירות המותרת).

אוקי אז בוא תיסע פה ואז נוכל להמשיך לדבר

פורסם

מה יש לי לחפש בירושלים?

פורסם

גם טייסים לפעמים חותכים נתיב. טיסה 169.

• מבאס 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...