Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני עם פיג׳ו 3008 כבר שני דורות ומחפש להחליף אחרי תום האחריות. ברירת המחדל בשבילי הייתה ה-3008 החדשה, אבל יש לי קצת ספקות אז התחלתי להסתכל מה עוד זמין באותו טווח מחירים.

אני מאוד מתחבר לעיצוב של פיג׳ו ובסך הכל אני כבר מכיר טוב את המערכות שלהם ואת הדקויות שלהם, אבל הפעם משהו בארגונומיה מרגיש לי שהגזימו לרעה, וגם הרכב תפח במשקל ונשאר פחות או יותר עם אותו הספק ומומנט, ויחידת ההנעה המיקרו-היברידית מרגישה לי כמו פשרת ביניים מוזרה שלא באמת נותנת את מלוא היתרונות והחסכון שיכלו לתת עם מערכת הנעה מתקדמת יותר. לרכב חשמלי מלא אין לי כרגע אופציה.

ואז מצאתי את הקשקאי e-power. יחידת ההנעה נראית מאוד מעניינת, גם יותר חזקה מהפיג׳ו וגם יותר חסכונית, לפחות לפי אותם המדדים. האבזור יותר צנוע מהפיג׳ו והמימדים ממש קצת יותר קטנים, אבל מערכות הרכב והמולטימדיה נראות יותר אינטואיטיביות ונוחות לשימוש מאשר בפיג׳ו, אהבתי שזאת מערכת של גוגל למשל. ואהבתי שיש תפעול פיזי למזגן ובכלל הרבה כפתורים כמו פעם.

נסיעות מבחן אני אעשה כמובן. מה שאני לא יודע זה מה בניסאן יכול להפתיע אותי, אם יש אילו מחלות ידועות לדגם הזה וליחידת ההנעה הזאת, אם מערכות הבטיחות מעצבנות או לא, אם הטיפולים יקרים בטירוף, ירידת ערך צפויה, דברים כאלה. אשמח אם מישהו יכול לתרום מניסיונו או מידיעותיו. אולי המלצות נוספות? לקיה/יונדאי פחות התחברתי, אני מעוניין במערכת הנעה יותר חסכונית.

ההשוואה שלי היא בין פיג׳ו 3008 GT היברידי לבין קשקאי Tekna e-Power.

תודה רבה!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...