Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כבר העלתי פוסט דומה בעבר שאני שוקל לרכוש גוליה ולצערי בסוף רכשתי אאודי A3 שהיא נחמדה והכל אבל אין טיפת ריגוש ברכב.

אז לאחר מספר חודשים עם האאודי החלטתי שהגיע הזמן למתוח את התקציב עוד טיפה לרכוש אלפא ובכן כמובן הרבה אנשים ציקצקו על האמינות ולא ייחסתי חשיבות מאנשים שלא מתחום הרכב\ לא היה להם מעולם אלפא אלא הם ניזונים על סטיגמות שהיו במהלך השנים אבל הגיע בחור שעבד במוסך אלפא בעבר ואמר לי האוטו נחמד סה"כ אבל באיזור ה100-120 אלף קמ הולך המולטיאייר ולמרות שהבחור דיי אמין לא מצאתי יותר מידי אזכורים ברשת על הדבר אני מכיר את זה בדגמים אחרים של אלפא אבל לא שמעתי שיש את הבעיה במנועים החדשים.

אני יודע שהתחזוקה השוטפת ברכב הזו היא לא זולה אבל לפי מה שהוא אמר לי שהמולטיאייר וודאי ב90% הולך באיזור הקמ האלו והסיפור הוא יקר מאוד.

האם זו מחלה ידועה בדגמי הגוליה?

האם יש עוד מחלות כאלו יקרות שאצטרך לשבור את קופת החזרזיר שלי בשביל לתקן אותך?

תודה מראש לעוזרים:)

פורסם

מה המחיר של תיקון המולטי האייר?

בסוף... לדעתי, בעיה ידועה מראש ושניתנת לפתרון נמדדת בגילום במחיר.

לא הייתי מוותר על תחיית המתים בגלל משהו שאתה מסוגלל לשקלל ולהתמודד.

פורסם

לפי מה שהבנתי ממנו באיזור ה5 אלף ש"ח אבל לא ניתן לאבחן במדויק לפני כן אם התקלה עומדת לבוא.

הוא טוען שגם אם היו מיס פיריים אז ניתן למחוק עם סורק תקלות ובמצב נתון כזה קשה לאמוד את מצב המולטיאייר.

פורסם

תוודא שה 5 א' ש"ח הם המחיר. יש כאן בפורום מי שיכול לאשש את ההערכה לנושא. והאם ניתן או מומלץ לתת תרופה מקדימה.

בכל אופן לדעתי מכוניות מסוג זה, הכוונה - לנשמה, סכום כזה ואף כפול לא אמור לעמוד בינן לבין ההחלטה לרכוש. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...