Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגדלת שטח/גודל דוושת ברקס

slavai

פוסטים מומלצים

הייתי מנסה לשים משהו מתחת לשטיח בעצם שיגביה את הרצפה ככה הרגל תהיה יותר קרובה. לדעתי הכי פשוט והכי נכון.   תקח איזשהו ספוג דחוס או משהו מתאים תבדיק על השטיח מהצד השני שלו לכאורה אמור לפתור את הבעיה. 

• רעיון טוב! 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות, ELI001 כתב:

הייתי מנסה לשים משהו מתחת לשטיח בעצם שיגביה את הרצפה ככה הרגל תהיה יותר קרובה. לדעתי הכי פשוט והכי נכון.   תקח איזשהו ספוג דחוס או משהו מתאים תבדיק על השטיח מהצד השני שלו לכאורה אמור לפתור את הבעיה. 

חשיבה מעניינת

אנסה היום בצהרים להגביה את השטיחים

מקווה להגיע לגובה הנוח לה 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום

רק חשוב שכל מה שאתה מניח שם, או שיהיה עם חיכוך גבוה או מוחזק עם סקוצ'ים בין ריפוד הרצפה לשטיחון. אתה לא רוצה משטח מטייל באמצע נהיגה.

• רעיון טוב! 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 דקות, ELI001 כתב:

נראה לי הרבה יותר מסוכן מהדוושות שהוצעו למעלה, זוכר את המקרה שמשפחה שלמה נהרגה בתאונה כי השטיח השתחרר לנהג ונתקע מתחת הדוושות, אם התוספת הזאת שתשים תשתחרר, זה מתכון לאסון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום

אם אתה מדבר על המשפחה בגרנדיס בתאונה בטבריה, זה היה בגלל שחיקת בלמים.

לרצפה אפשר לקבע משטח בלי שיזוז אפילו חצי מ''מ. 

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לצורך בדיקה, הוספתי שטיחי גומי, וזה עבד!!! 

כמובן שבימים הקרובים אקבע את כל השטיחים לשטיח הראשון, והשטיח הראשון יקובע לרצפה לצורך בטיחות מירבית. 

תודה רבה לכל הממליצים. 

שמח ועצוב בו זמנית: 

שמח שהבת זוג קיבלה את הרכב:) 

עצוב כי היה לי תקווה שהאי קלאס תהיה שלי:(

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, slavai כתב:

תודה,

אך בתמונות זה נראה שזה מתלבש על הפד הנוכחי כפד נוסף ולא בהכרח מגדיל את שטח הדוושה.

מאד תלוי דגם. אני רכשתי סט של OMP שהגדיל לי את השטח של כל שלושת הדוושות (למטרה אחרת, הקלה על גז ביניים, אבל העיקרון בסופו של דבר אותו עיקרון). פשוט תמצא את הסט המתאים.

ZC6 | JB43 | 932

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, RK כתב:

מאד תלוי דגם. אני רכשתי סט של OMP שהגדיל לי את השטח של כל שלושת הדוושות (למטרה אחרת, הקלה על גז ביניים, אבל העיקרון בסופו של דבר אותו עיקרון). פשוט תמצא את הסט המתאים.

הפתרון של ELI001 פתר לנו את הבעיה.

לכל המודאגים לגבי משהו מטייל בין הדוושות:

יש עדיין סמ רבים המפרידים בין הריפודים לדוושת הברקס וכמו שאמרתי אני הולך לחזק את השטיחים לרצפת הרכב.

תמונה קטנה של שטיפה שעובר כל רכב חדש :)

1736914353436.jpg

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק כדי לוודא: חבר את השטיחים אחד לשני בצורה קבועה (ברגים וכדו’) וגם קבע אותם לרצפה בצורה טובה. השטיחים יכולים לנסוע אט אט קדימה ולהתעסק בין הדוושות לרצפה.

אח”כ כדאי לבדוק למחרת, אחרי שבוע, שבועיים וכל חודש, נניח, שהוא קבוע במקומו.

ולא הבנתי למה לא מינפת את הבעיה לשם ניכוס הרכב.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...