Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

הבת הבכורה שלי נכשלה היום במבחן המעשי (טסט) הראשון שלה.

הבנתי ממנה שבין טסט לטסט יכולים לחכות אפילו חודש..

מעבר לעלות הכספית הלא נמוכה שנוספת על שיעורים וכו.. יש את עניין ההמתנה והתסכול(בעיקר שלה😝).

מכיוון שויטמין P מעולם לא הזיק לאף אחד.. הייתי שמח לקבל עזרה אם יש כאן חבר פורום מקושר בנושא , שיכול לעזור בהקדמת הטסט הבא בצורה כלשהיא( כמובן שרק בדרך חוקית).

אם יש חבר פורום שמכיר מישהוא, שמכיר מישהוא, שמכיר מישהוא שיכול לעזור... אשמח להמשיך בפרטי.

סופש נעים לכולם

פורסם

טסט ראשון? לא להתרגש. גם אם זה טסט שלישי. מכיר גם מי שעבר בשישי ושביעי,  בחיים עצמם הם נוהגים לא פחות טוב, אולי יותר טוב.

אההה…. לא כתבת איפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 15 דקות, Night Driver כתב:

היום זה רק המורה ובית הספר.

לא הבנתי את התשובה.

מה זה אומר?

ולגבי איזה טסט היא תעבור... פחות מטריד אותי... מעבר לעובדה שבין טסט לטסט עושים שיעורים שעולים יאמבה כסף... אז אם אפשר לצמצם את הטווח  בין המבחנים... עדיף

פורסם

בץהיום הכל ממוחשב. לכל בית ספר יש הקצאות והמורה מזמין במערכת הממוחשבת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אוקי

זה חדש לי.

אבדוק אם הילדה רוצה שאתערב בשיחה מול המורה(אולי זה יעזור.. ואולי לא).

במידה ולא.. שתתמודד לבדה עם הסיטואציה😃

שבת שלום לכולם🙏

פורסם

שבוע טוב.

היום ביצעתי בכל זאת שיחה עם המורה ולפי מה שהסביר.. נושא ההקצאות כבר לא קיים.

לכל תלמיד שרוצים להגיש לטסט... מזמינים עבורו מבחן מעשי ואז הוא מקבל תאריך ( כנראה ממשרד התחבורה), בדרך כלל בין 3 שבועות לחודש קדימה.

יש כנראה משחקים כאלו ואחרים עם תאריכים בין מורים .. אבל זה נושא אחר.😃

אז אני חוזר לנושא שרשור המקורי.

אם בכל זאת יש דרך להעזר בנושא עם אחד מחברי הפורום, אשמח להמשיך בפרטי.

המשך שבוע מעולה לכולם.

פורסם

איזה הליקופטר, הצילו... תשחרר :-)

אם עולה ימבה כסף שתשתתף במימון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 5 שעות, hans כתב:

איזה הליקופטר, הצילו... תשחרר :-)

אם עולה ימבה כסף שתשתתף במימון.

כמנהגם של הורים... אם יש דרך לעזור לילד.. אעזור.. לא בכל מחיר כמובן... בסך הכל עלה לי בשיחת טלפון למורה הנהיגה וכתיבת הודעה בפורום.

לגבי הכסף... כבר מראש הציעה לשלם בכסף שהרוויחה בחופש הגדול( ובאמת כך חשבה שיקרה) אלא שאני ואשתי החלטנו לממן את הלימודים במלואם בהתניה שאת הכסף שהרוויחה.. תשים באיזו קופת חיסכון.

משתדלים להתוות חשיבה והתנהלות כלכלית עד כמה שניתן, לכל שלושת ילדינו, וזה לא סותר את העובדה שגם אם יש יכולת כלכלית לממן בקלות את שיעורי הנהיגה,אם ניתן לחסוך חלק מעלות השיעורים, למה לא לעשות את זה?

פורסם

בפעם האחרונה שאני הייתי בעסק, המורה אמנם היה צריך לרשום את התלמיד ולבקש מועד לטסט אבל למורה טוב, עם הרבה תלמידים וקצת שכל היתה יכולת לבקש סלוטים מראש עבור תלמידים מסוימים אבל להחליף את זהות התלמיד בהתראה קצרה מאוד ובאופן כזה לעקוף את הפרוצדורה הארוכה.

פורסם

הבנתי למה אתה מתכוון... 

לא יודע איך זה עבד בעבר.. אבל היום צריך לשלם אגרה לפני בקשת תאריך לטסט , אולי זאת הסיבה שמורים נמנעים להזמין מראש "על עיוור", אם לא יהיה תלמיד שייגש באותו היום... האגרה כבר שולמה והלכה לאיבוד, ככה לפחות אני מבין.

• תוכן חדש...