Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, yairw כתב:

מאריכי Wobble (נעים? מנוענעים?) לא סטנדרטים,

"מתנדנדים" יהיה יותר מדוייק במקרה הזה. 

לפני 7 שעות, yairw כתב:

קליק ראשון - מאריך Wobble

מכניס עוד קליק - מאריך רגיל (הבוקסה לא זזה)

מגניב וחצי הרעיון. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בוקר טוב 😜  עץ האורן מצפת שלח לרמי לוי משאיות מלאות של כלי עבודה. היה שם טרוף מוחלט של קונים שהסתערו על כל כלי של מקיטה שהיה שם.

https://www.facebook.com/www.etzhaoren.co.il/videos/דיילי-עץ-האורן-/1261869262774981/

https://www.facebook.com/watch/?v=1261869262774981

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

זה התחיל כבר אתמול והמשיך גם היום.

הדיווחים מספרים על יום פתיחה ראשון של החנות (אתמול, ה 10/2/2026) שהוא במילה אחת: היסטרי; עם הכנסות של 1.7 מיליון שקל.

• מעניין 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

שבוע הבא בשדרות, החנות של האחים עמר.

כך לפי הפייסבוק של עץ האורן.

הבחור מייבא מותג פרטי - bull lion ומקביל עם השמות הגדולים. מקיטה דיוולט ומילווקי, כולל כל מיני כלים שהיבואן הרשמי ככל הנראה ממעט להביא אם בכלל.

משום מה הוא לא מייבא מגוון של בוש. (כרגע באתר שלו רק מוצר אחד) 

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 7 שעות, zaf כתב:

עץ האורן מצפת שלח לרמי לוי משאיות מלאות של כלי עבודה. היה שם טרוף מוחלט של קונים שהסתערו על כל כלי של מקיטה שהיה שם.

מה בעצם הם מכרו שם, ובאילו מחירים? מהתמונות והסרטונים נראה שאנשים העמיסו סתם - בין אם כדי למכור אח"כ ברווח או סתם לדמות ביקוש.

עם כל הכבוד, כלי עבודה של מקיטה זה לא תפוחי אדמה או שקי קמח. לא ברורה לי ההתלהבות או כיצד זה רלוונטי לקהל הרחב. 

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, Derish כתב:

מה בעצם הם מכרו שם, ובאילו מחירים?

למה אתה סתם שואל שאלות ומקשה על החיים. 

זו חנות זולה. המוצרים שם בהכרח זולים. תקנה ואל תשאל שאלות וזהו!

[כך אני מבין את רוב הקהל- שלא באמת שואל מה המחירים ואם הם אכן משתלמים ובאיזו מידה משתלמים. מצד שני, אני עובד ברכש- בעבר ספציפית רכש כלי עבודה- מעבר לתחביב של רכש כלי עבודה :lol:, כך שאני לא מדגם מייצג של הקהל הממוצע]

אין לי מושג מה המחירים שלהם שם. מאד יכול להיות שהם באמת שווים ומעולים. יכול להיות שהם זולים באיזה 10 ש"ח מחנויות אחרות. לא יודע. 

ולא ממש בא לי להתקרב לשם בתוך האמוק וההיסטריה של הפתיחה. אולי אחרי שיירגע.

עריכה אחרונה על ידי ברווז

פורסם

אין לי מושג מה מכרו שם ובאיזה מחיר. אבל יבוא מקביל בחנות דיסקאונט יכול להיות זול מאוד. תמיד מזכיר את הדייסון V15 שקניתי באושר עד בהמחה של לפחות 500 ש״ח מהמחיר הרשמי.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עץ האורן פרסם מחירים באופן מרוכז - המחירים זוללים מכל מקום אחר שמוכר אותם דברים בארץ.

גם מוצרים של המותג הפרטי של עץ האורן נמכרו במחירים ממש נמוכים  200 שקל במקום 300 זו הנחה משמעותית , אבל בהחלט יכול להיות loss leader על מנת שתקנה דברים נוספים ובסך כל הסל יהיה רווח.

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, Derish כתב:

עם כל הכבוד, כלי עבודה של מקיטה זה לא תפוחי אדמה או שקי קמח. לא ברורה לי ההתלהבות או כיצד זה רלוונטי לקהל הרחב. 

אתה קורא בקארספורום לפעמים?

כל 3 חודשים נפתח שרשור חדש של ״איזו מברגה לקנות״ ואז חוזר בלופ

הוויכוח האינסופי מסביב לפטישון/כן/לא. לפעמים הוא מתאחד לשרשור העיקרי.

יש פה 10 מיליון איש בערך ו-5 חנויות איקאה, רוצים להרכיב מדף/שולחן :)

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 30 דקות, hans כתב:

הוויכוח האינסופי מסביב לפטישון/כן/לא.

There Is Another - Meming Wiki

• מצחיק 3

פורסם
לפני שעה, hans כתב:

אתה קורא בקארספורום לפעמים?

כל 3 חודשים נפתח שרשור חדש של ״איזו מברגה לקנות״ ואז חוזר בלופ

הוויכוח האינסופי מסביב לפטישון/כן/לא. לפעמים הוא מתאחד לשרשור העיקרי.

יש פה 10 מיליון איש בערך ו-5 חנויות איקאה, רוצים להרכיב מדף/שולחן :)

אני תוהה כמה מזה נובע מצורך/רצון אמיתי וכמה מההייפ שה'אח' מעץ האורן מייצר סביב ה'סחורות' שלו ומחיריהן ה'מטורפים'. 🤦‍♂️

הפטישון זה נושא כואב... השארתי את שלי בארץ ויש פה מדי פעם מבצעים של פחות ממאה יורו לבוש GBH בסיסי, אבל את הקירות בדירה הנוכחית אפשר לנקב בקלות עם מקדחה רוטטת, כך שאין שום הצדקה לרכוש עוד אחד. 

פורסם

לדעתי הכנה, ראה מה שכתבתי לך בתגובה הקודמת. 

זה פשוט ניצול של מחיר שנתפס, בין אם בצד או שלא בצדק, כזול (בין אם נבחן או לא נבחן) וקונים "כאן ועכשיו כי מי יודע מה יהיה המחיר מחר" או משהו. 

הקהל המקומי לא מצטיין בתכנון רכישות, נאמר את זה בצורה הזו. 

מוצג התביעה א', כל אלו שבוכים על יוקר המחייה בזמן שהם מחזיקים כוס קפה שעולה 20 פלוס ש"ח בטרמינל בנתב"ג.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 14 שעות, ברווז כתב:

לא ממש בא לי להתקרב לשם בתוך האמוק וההיסטריה של הפתיחה. אולי אחרי שיירגע.

השאלה מה יהיה לאחר מכן. נמתין בסבלנות לראות מה יהיה ההיצע בעוד חודש חודשיים. אם כי זה הולך להיות לקראת פסח אז גם אז הולך להיות שיגעון שם..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...