Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ברקע אני עם פריוס 2008 שעברה בכבוד מעל לחצי מיליון קמ. מה שאני מחפש זה רכב דומה.

חסכוני ונוח לנסיעות ארוכות. נסועה שנתית 35k.

אני מחזיק רכב אצלי מעל ל 10 שנים. לאחר מכן נותן אותו במתנה לילדים.  תקציב 100k לא אתנגד לשלם פחות.

המועמדים: 1. פריוס או קורולה, יש העדפה מבחינת נוחות בנסיעות ארוכות ?

2. יונדאי איוניק- יעמוד בחצי מיליון קמ ב 10 השנים הבאות ? עלויות גבוהות של הגיר הרובוטי ?

3. טויוטה קאמרי, התפשרות על שנתון ועלויות אחזקה גבוהות ?

אשמח להמלצות, במיוחד מכאלה שנוסעים הרבה. המלצות לגבי נוחות, חווית הנסיעה ועלויות אחזקה וצריכת דלק לטווח ארוך. בדגש שאני מבלה ברכב שלוש שעות ביום.

עריכה אחרונה על ידי spring

נוסע בפריוס 2008

פורסם (נערך)

תבדוק מחירי ביטוח מקיף לפריוס מהשנתון שנכנס לתקציב.אם הוא לא יקר מאוד, תקנה פריוס. 

לקורולה היברידית המקיף יקר בצורה מוגזמת ( גונבים אותם הרבה).

זאת גם סיבה לא לשלם משמעותית מעל המחירון לקורולה ( ביטוח מחזיר מחירון יצחק לוי ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• ספונסר פורום
פורסם

הטויוטות עדיפות על האיוניק משתי סיבות עיקריות - 

1. כל מכונאי מומחה שדיברתי איתו חוזר על המנטרה - מכלולי טויוטה מחזיקים יותר מאשר המקבילים של יונדאי. לרכב שאתה מייעד לו נסועה של חצי מליון ק"מ - הייתי מתחיל מראש עם טויוטה בריאה.

2. האחריות ההיברידית של יונדאי קטנה משמעותית מזו של טויוטה, כלומר כלמוביל פחות מאמינים במוצר שלהם מאשר יוניון מוטורס...

הקאמרי היא ללא ספק ברמה משל עצמה בכל הקשור לאיכויות הנהיגה והנסיעה. גם היא יכולה, ובגדול,  להגיע לק"מ גבוה מאד עם טיפולים איכותיים ובזמן.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...