Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

והטיעון שלו:

החזון של מאסק להשכרת מכוניות טסלה כמוניות אוטונומיות אינו ישים מאחר שהבעלים הממוצע לא יהיה מעוניין "שזר מוחלט ינהג במכונית שלו"

https://www.calcalist.co.il/world_news/article/ryb19iwca

לא כי באובר זה דוד שלי צחי הירשברג שאני החבר הכי טוב שלו נכון? ונדבר ונצחק כל הדרך ונדבר לנו על על יחסי ישראל-עיראק.

כל כך  טיפש הבחור הזה!

אני כולי ציפיה ותפילה שזה כבר יכנס ויתחיל לפעול! 

ראיתי סרטון בסין, ילדים עולים לרכב אוטונומי והרכב נוסע לו ליעד. תענוג.

יאללה רובוטקסי בוא כבר אליי

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

זה שאובר חושבת כך זה ברור, זה פוגע להם במודל העסקי אבל לגבי מאסק, האיש הזה רק זורק הבטחות לאוויר כדי להמשיך לנפח את המניה של החברה שלו. 

• אהבתי 2
פורסם
לפני שעה, ch28566 כתב:

הזה רק זורק הבטחות לאוויר

בדיוק בנושא הזה הוא הבטיח איזה חדשות מרעישות בשמיני לאוגוסט, ואז זה נדחה, כי האדון דרש איזה שינוי או משהו. בקיצור, כרגיל חרטא. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
בתאריך 13.8.2024 בשעה 10:38, eladns כתב:

והטיעון שלו:

החזון של מאסק להשכרת מכוניות טסלה כמוניות אוטונומיות אינו ישים מאחר שהבעלים הממוצע לא יהיה מעוניין "שזר מוחלט ינהג במכונית שלו"

https://www.calcalist.co.il/world_news/article/ryb19iwca

לא כי באובר זה דוד שלי צחי הירשברג שאני החבר הכי טוב שלו נכון? ונדבר ונצחק כל הדרך ונדבר לנו על על יחסי ישראל-עיראק.

כל כך  טיפש הבחור הזה!

אני כולי ציפיה ותפילה שזה כבר יכנס ויתחיל לפעול! 

ראיתי סרטון בסין, ילדים עולים לרכב אוטונומי והרכב נוסע לו ליעד. תענוג.

יאללה רובוטקסי בוא כבר אליי

אני אישית הייתי ממש מפחד לנסוע ברכב אוטונומי שאין בו נהג( אני מדבר על מוניות ואוטובוסים), אני מאוד מצטער אבל אני לא מסתכל על זה בתור תענוג, נכון, העולם צריך להתקדם, ואני מבין שבמקומות מסויימים זה הולך לכיוון הזה של רכבים ללא נהג, אבל לנסוע באוטובוס כזה, או במונית, אני אישית הייתי מפחד מתקלות, וזה לא שרכבים ציבוריים עם נהג אנושי הם כאלה בטוחים בלשון המעטה, אבל עדיין אני הייתי מפחד לעלות לאוטובוס אוטונומי.

פורסם

לא נמאס לך מכמות הרוגים גבוהה?

ממועצת המובילים שתוקעת קרשים על כל רכבת לאילת?

להחזיק רכב שעולה טסט וביטוח?

הרי הרכב נוסע שעה ביום ו23 שעות נח.

למה אני צריך שיהיה לי רכב?

בבוקר מזמין רובוטקסי שיקח אותי לים המלח

בצהריים מזמין שיחזיר אותי ובא לגואל רצון.

והדבר הכי יפה הוא שאני לא רואה בעיה בשבת, הזמנו מראש כמו שעון שבת.

הנה, זה קיים בארה"ב. למה אצלינו לא?

מתכנתת הפכה את סיוט המכוניות האוטונומיות של גוגל להתמכרות החדשה שלנו | גיקטיים (geektime.co.il)

...."חברת Waymo של גוגל מתקדמת בקצב מרשים בשנים האחרונות, בחודשים האחרונים היא אפילו מאפשרת לכל מי שנמצא בסן פרנסיסקו להזמין מונית אוטונומית, בלי רשימות המתנה, בלי טריקים ובלי שטיקים. ממש כמו שכל אחד בישראל יכול להזמין מונית, רק בלי שיחות על פוליטיקה והקטע שהנהג מבטל ולא מגיע..."

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...