Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

הסיפור שלי הוא כזה לפני שנתיים קניתי רכב יד שניה ורשמתי אותו על שם אמא כדי להוזיל את עלויות הביטוח היא הייתה הבעלים של הרכב ואני ואשתי היינו הנהגים העיקריים,

במהלך השנתיים האחרונות עשינו שתי תאונות על הרכב וחברת הביטוח הודיעה לנו שהיא לא רוצה להמשיך לבטח אותנו פנינו לכמה סוכנים לבדוק אפשרות לביטוח וקיבלנו הצעה 

של מקיף על סכום של 13 אש''ח בגלל העבר של ה2 תאונות, הם כאילו לקחו את השנתיים שלנו וכדי שיגיעו ל3 הם לקחו שנה אחת מאמא שלי עצמה אבל גם לה הייתה תאונה ב21 ולכן אין לנו 3 מלאים

לכן רובם לא רוצים לבטח אותנו,

אחד הסוכנים הציע לנו פשוט "לקנות" את הרכב מאמא שלי שאני ואשתי נהיה הבעלים ואז פשוט ניקח ביטוח בלי עבר ביטוחי שזה בערך אותו הסכום שעכשיו נשלם רק שנתחיל

לצבור לנו עבר ביטוחי מנגד היה סוכן אחד שאמר שזה לא חוקי מבחינת חברות הביטוח כי לקנות מקרוב ממדרגה ראשונה כדי להעלים את ההיסטוריה זה בעיה

לא הצלחתי למצוא באיטרנט מידע האם למישהו ידוע עם יש חוק בנושא או הבנות כלשהם לגבי הנושא הזה?

פורסם

השאלה המרכזית על שם מי נרשמו התביעות. אם בשנתיים האחרונות נרשמו תביעות עלייך ואשתך, בנוסף לעובדה שלאמא יש תביעה בשנת 21, הרי שאין לכם עבר נקי של שנים. והעברת בעלות על הרכב לא תשנה את התמונה. אופציה נוספת היא לעשות רק ביטוח צד ג אם הרכב לא בסכנת גניבה. ואז להתחיל לצבור עבר ביטוחי חדש בסכום נמוך יותר.

• אהבתי 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

בעת רכישת הביטוח אתה מצהיר כי לא היו לך תביעות. עפ"י ההצהרה הזאת תקבל הנחה בפרמייה. במקרה אמת. חברות הביטוח לעיתים חוקרות לעומק את העניין.

יכול להיות שלא יעלו עליך ודפקת את המערכת

יכול להיות שיעלו עליך ואז ישפו אותך בניכוי העלות האמיתית. ויכול להיות שינסו להתנער ממך לגמרי. אי אפשר לדעת.

בהחלט סיכון

.

פורסם

מה הכוונה על שם מי נרשמו התביעות?

יכול להיות שאמא היא הבעלים אבל התביעות נרשמו על שם הנהג שעשה אותם?

בכל מקרה צד ג' לא רלוונטי כי או שאף אחד לא מסכים בכלל לבטח אותנו או מי שהסכים זה רק במקיף כדי שהוא יוכל לגבות סכום רציני.

om2 גם שאני רוכש פוליסה ללא עבר ביטוחי אני גם מצהיר שלא היו לי תביעות?

אם ככה אז לכאורה זה באמת בעיה, אני הבנתי מהסוכן שמתי שאני ניגש בלי עבר ביטוחי לא מעניין אותם מה היה לפני.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...