Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

צריך להחליף בולמים לרכב.

לפי מה שראיתי יש צורך בבוקסה מיוחדת כדי לפתוח את הבולם. בוקסה שנכנס לתוכה הלן. איפה אפשר למצוא את הבוקסה הזאת? .

והאם צריך לעשות כיוון פרונט אחרי ? (עשיתי ממש לא מזמן)

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, netanel1014 כתב:

היי

צריך להחליף בולמים לרכב.

לפי מה שראיתי יש צורך בבוקסה מיוחדת כדי לפתוח את הבולם. בוקסה שנכנס לתוכה הלן. איפה אפשר למצוא את הבוקסה הזאת? .

והאם צריך לעשות כיוון פרונט אחרי ? (עשיתי ממש לא מזמן)

ניתן להשיג מהחבר הישן והטוב אליאקספרס, www.aliexpress.com/item/33064207040.html

למרות שיש מתאמים מהינע של בוקסה לביט של מברג, בדרך כלל הבוקסות המיוחדות האלו מגיעות יצוקות לתוך הבוקסה וזה האופציה הכי פשוטה שיש לי להציע לך. בכל אופן אני לא יודע עד כמה הסיטרואן דורש בוקסות מיוחדות כאלו אבל אצלי באופל כל בורג שני הוא טורקס הפוך אז קניתי מזמן סט שכולל בתוכו הכל, טורקס, טורקס הפוך, הלן וכו'.. ואני משתמש בו לא מעט. ממליץ לך גם אם זה הסיפור, במקום לרכוש כל פעם בטפטופים.

עריכה אחרונה על ידי Aviv13467
פורסם
לפני 19 דקות, Aviv13467 כתב:

ניתן להשיג מהחבר הישן והטוב אליאקספרס, www.aliexpress.com/item/33064207040.html

למרות שיש מתאמים מהינע של בוקסה לביט של מברג, בדרך כלל הבוקסות המיוחדות האלו מגיעות יצוקות לתוך הבוקסה וזה האופציה הכי פשוטה שיש לי להציע לך. בכל אופן אני לא יודע עד כמה הסיטרואן דורש בוקסות מיוחדות כאלו אבל אצלי באופל כל בורג שני הוא טורקס הפוך אז קניתי מזמן סט שכולל בתוכו הכל, טורקס, טורקס הפוך, הלן וכו'.. ואני משתמש בו לא מעט. ממליץ לך גם אם זה הסיפור, במקום לרכוש כל פעם בטפטופים.

לפי הסרטונים זה מראה שצריך לדחוף הלן בתוך בוקסה. משהו כזה. מכיר?

Screenshot_2024-07-08-19-50-15-74_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, netanel1014 כתב:

לפי הסרטונים זה מראה שצריך לדחוף הלן בתוך בוקסה. משהו כזה. מכיר?

Screenshot_2024-07-08-19-50-15-74_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg

תלוי בגישה לאום, לפי סרטון שהסתכלתי ביוטיוב נראה שאפשר ״לתפוס״ את הבורג עם ראש הלן הפנימי עם הבוקסה ששלחתי ועם מפתח רינג לשחרר את האום החיצוני

תמונה של האום/בורג המיוחד לא תזיק אם תוכל לצרף אחד כזאת.

דרך אגב התמונה ששלחת, מזכיר לי את הבוקסות המיוחדות לחיישן חמצן שמגיעות עם חור כזה בשביל להתמודד עם הכבל של החיישן. אני מאמין שזה יעבוד ביחד עם מפתח הלן פשוט. אבל נראה לי שמה שהצעתי מקודם יעבוד יותר טוב ולא ידרוש ממך לקנות שום דבר (בהנחה שיש לך מפתח הלן פשוט אפילו בלי בוקסה רק בכדי לתת קונטרה לאום החיצוני)

עריכה אחרונה על ידי Aviv13467
פורסם
לפני שעתיים, Aviv13467 כתב:

תלוי בגישה לאום, לפי סרטון שהסתכלתי ביוטיוב נראה שאפשר ״לתפוס״ את הבורג עם ראש הלן הפנימי עם הבוקסה ששלחתי ועם מפתח רינג לשחרר את האום החיצוני

תמונה של האום/בורג המיוחד לא תזיק אם תוכל לצרף אחד כזאת.

דרך אגב התמונה ששלחת, מזכיר לי את הבוקסות המיוחדות לחיישן חמצן שמגיעות עם חור כזה בשביל להתמודד עם הכבל של החיישן. אני מאמין שזה יעבוד ביחד עם מפתח הלן פשוט. אבל נראה לי שמה שהצעתי מקודם יעבוד יותר טוב ולא ידרוש ממך לקנות שום דבר (בהנחה שיש לך מפתח הלן פשוט אפילו בלי בוקסה רק בכדי לתת קונטרה לאום החיצוני)

היי מצאתי סרטון 

נראה שאפשר לבצע את זה עם רינג 

זה נראה שאפשר לעשות עם רינג שיש לו ברך. נכון?

פורסם
לפני 9 שעות, netanel1014 כתב:

היי מצאתי סרטון 

נראה שאפשר לבצע את זה עם רינג 

זה נראה שאפשר לעשות עם רינג שיש לו ברך. נכון?

מפתח רינג פשוט, בהעדפה אם יש לך אחד סגור עם רצ'ט ותשים עליו צינור כדי לקבל יותר כוח מינוף כנל עבור ההלן, תצטרך לשים את החלק הארוך בתוך הבוקסה משמע מה שיבלוט בחוץ זה הצד הקצר.

פורסם (נערך)
לפני 58 דקות, Aviv13467 כתב:

מפתח רינג פשוט, בהעדפה אם יש לך אחד סגור עם רצ'ט ותשים עליו צינור כדי לקבל יותר כוח מינוף כנל עבור ההלן, תצטרך לשים את החלק הארוך בתוך הבוקסה משמע מה שיבלוט בחוץ זה הצד הקצר.

השאלה אם רינג פשוט יכנס לזה כי הבברגה היא פנימית.

אלן יש לי אחד כזה שמתחבר לרצט

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
פורסם

מפתח מהסוג הזה לא יוכל להיכנס? הם נפוצים מאוד אפילו בהום סנטר יש כאלו

הרי את לא צריך לפתוח את האום הזה שהבולם בתוך הרכב רק שהוא בחוץ, ככה שאמורה להיות לך גישה טובה.

רוב הרכבים זה מספיק אבל יצא לי להתקל בשברולט ספארק 2014 עם פטנט (פה נכנסת קללה) שבמקום שלושה מוטות הברגה שמקבעים לגוף כמו כל בולם, יש אום 24 שבקושי יש אליו גישה. ועוד אום דק.

והזמנתי במיוחד מאליאקספרס כזה של 24 (יש לי סט עד 22) ועוד הייתי צריך להשחיז אותו שיכנס. סיוט היה לפתוח את זה.

M346612.png

פורסם
לפני שעתיים, Shab00 כתב:

מפתח מהסוג הזה לא יוכל להיכנס? הם נפוצים מאוד אפילו בהום סנטר יש כאלו

הרי את לא צריך לפתוח את האום הזה שהבולם בתוך הרכב רק שהוא בחוץ, ככה שאמורה להיות לך גישה טובה.

רוב הרכבים זה מספיק אבל יצא לי להתקל בשברולט ספארק 2014 עם פטנט (פה נכנסת קללה) שבמקום שלושה מוטות הברגה שמקבעים לגוף כמו כל בולם, יש אום 24 שבקושי יש אליו גישה. ועוד אום דק.

והזמנתי במיוחד מאליאקספרס כזה של 24 (יש לי סט עד 22) ועוד הייתי צריך להשחיז אותו שיכנס. סיוט היה לפתוח את זה.

M346612.png

היי

תוכל לשלוח לי קישור לכזה באלי אקספרס? 

תודה אחי

פורסם
לפני כשעה, netanel1014 כתב:

תוכל לשלוח לי קישור לכזה באלי אקספרס? 

ממש ממליץ לקנות מהארץ, לא שווה לך בכלל לחכות כמה שבועות למשלוח בשביל 20 שקל כשבארץ זה באותו המחיר בדיוק.

לפני 5 שעות, netanel1014 כתב:

השאלה אם רינג פשוט יכנס לזה כי הבברגה היא פנימית.

סליחה אבל לקחתי רפרנס מהסרטון ושכחתי שלא בכל בוקסה יש הברגה חיצונית שאפשר לשים עליה מפתח רינג חחחחחחח

לדעתי מה ששלחו לך יתאים, לי יש סט רינג שבצד אחד פתוח בצד אחד סגור עם ראצ'ט ומתקפל ואני מאמין שזה היה עובד שם אז בטח שגם ממה ששלחו כאן 

כזה: image.png.8efef86d752ff304889de9dbecdaae6d.png

פורסם

הכלים שהעליתם לא מתאימים ולא יעבדו.

צריך בוקסה ארוכה עם משושה מבחוץ, יש לי כזאת של Hazet ל19mm.

https://www.amazon.de/gp/product/B001CA1IIU/ref=ppx_yo_dt_b_search_asin_title?ie=UTF8&psc=1

או לחלופין להשתמש בראצ'ט עם חור עובר כמו זה

https://www.amazon.de/dp/B001B4X2C2?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details

יש לי את שניהם אם תרצה לקחת בהשאלה מירושלים.

במוסכים, אגב לא משתמשים בדברים האלה אלא פשוט עובדים עם פטיש אויר ולא מחזיקים את הבוכנה.

לפרק בולם ישן ככה אין בעיה, אבל לפי ההוראות שמצורפים לבולמים חדשים זה אסור בשום פנים ואופן.

PXL_20240212_075335363 (1).jpg

PXL_20240212_095647682.jpg

PXL_20240212_080906058.jpg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 37 דקות, amosbmw כתב:

הכלים שהעליתם לא מתאימים ולא יעבדו.

צריך בוקסה ארוכה עם משושה מבחוץ, יש לי כזאת של Hazet ל19mm.

https://www.amazon.de/gp/product/B001CA1IIU/ref=ppx_yo_dt_b_search_asin_title?ie=UTF8&psc=1

או לחלופין להשתמש בראצ'ט עם חור עובר כמו זה

https://www.amazon.de/dp/B001B4X2C2?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details

יש לי את שניהם אם תרצה לקחת בהשאלה מירושלים.

במוסכים, אגב לא משתמשים בדברים האלה אלא פשוט עובדים עם פטיש אויר ולא מחזיקים את הבוכנה.

לפרק בולם ישן ככה אין בעיה, אבל לפי ההוראות שמצורפים לבולמים חדשים זה אסור בשום פנים ואופן.

PXL_20240212_075335363 (1).jpg

PXL_20240212_095647682.jpg

PXL_20240212_080906058.jpg

למה הרינג הרגיל לא ייכנס?

אגב מוכרים בוקסות עם ראש משושה כאלו בארץ?

פורסם

תנסה ותבין למה לא נכנס.

גם רינג אופסט לא נכנס.

את הבוקסות עם ראש משושה תמצא אולי כסט יקר מאוד, אולי ראיתי בל.כ. לא בטוח.

ראצ'ט חור עובר יש בארץ.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...