Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פיג'ו 3008\5008 טורבו דיזל 130 כ"ס


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לדעת מה אתם חושבים על הרכב מניסיון אישי שלכם.
לחיוב\לשלילה ומה כדאי להתייחס בשלב הקנייה.

כרגע יש לי טויוטה אוריס היבריד 2018 והוא דיי צר לי... לכן חשבתי ללכת על הרכב הזו שהוא דיי רחב ויכול להסתדר עם כיסאות ביטחות מגושמים סך הכל. הטויוטה צרה לנו מידיי, אמנם תא מטען גדול אבל ברכב עצמו צפוף מאוד. האם מהלך חכם לעבור מטויטה לפיג'ו? אפסיד הרבה כסף במידה וארצה למכור את הפיג'ו הנל אחר כך?
אם יש לכם המלצות גם לרכבים שהם רחבים בצורה הזו אשמח. שלא יעלה על ה-100 אלף שקל.
תודה מראש לכל העונים!

פורסם

לגבי מבחני דרכים וכו' אתה יכולה לקרוא ברחבי הרשת.

בצד הטכני אני יכול לומר שאם ננעלת את הדיזל תתחיל בדיקה שבוצע ריקול של הבית גל זיזים שכולל החלפת הקאמשפטים השרשרת והמותחן לדגם החדש ועמיד יותר ( ימים יגידו)

פורסם
לפני 31 דקות, umardekar כתב:

לגבי מבחני דרכים וכו' אתה יכולה לקרוא ברחבי הרשת.

בצד הטכני אני יכול לומר שאם ננעלת את הדיזל תתחיל בדיקה שבוצע ריקול של הבית גל זיזים שכולל החלפת הקאמשפטים השרשרת והמותחן לדגם החדש ועמיד יותר ( ימים יגידו)

הבנתי שיש ריקול על 2019 ומטה, לא?

×
×
  • תוכן חדש...