Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים , 

המשפחה גדלה ל-4 ילדים.

ומזה תקופה מחפש רכב 7 מקומות שאינו שחוט , אמינות ותחזוקה סבירה , בטיחותי. 

תקציב כ - 40- 45 אש"ח , ו 10 אש"ח נוספים ליישור קו. 

1. חשבתי בתחילה על הצרפתיות-  שיכולות להכנס עם שנתון וקילומטרז' סביר אבל מפחד מהאמינות שלהם והסיפורים על תקלות יקרות. 

2. האם בלתי אפשרי למצוא רכבים סבירים שיוכלו להחזיק מספר שנים עם תחזוקה סבירה ? עד שיהיה אפשר לשדרג בעוד שנתיים- שלוש .

3. אשמח להמלצות לרכבים שיכולים להכנס לתקציב כזה נמוך 

פורסם

איך אתם מסתדרים כעת?

אולי שווה לסחוב עוד קצת ולחסוך לתקציב יותר דשן.

התקציב שהצבת אכן מאתגר לרכבים כאלו שהינם מאוד מבוקשים

פורסם

יש לך 3 אפשרויות-

1-להנמיך את התקציב ולקנות יפנית ישנה יחסית כמו מאזדה 5.

2-לקנות ב25-40 צרפתיה כמו גרנד פיקאסו ולהשאיר תקציב בצד להפתעות  (בשנים האלו הן די צפויות ומחקר מעמיק יתן לך כיוון מה לקנות)

3-להעלות תקציב.

הייתי במצבך לפני 3 שנים ובחרתי באופציה 2. 

אם אתה הולך על הכיוון בשום אופן אל תקנה עם מנוע בנזין 1.2- למרות שהוא לא נראה לי נכנס בתקציב שלך. 

פורסם
לפני 30 דקות, razi_pazi כתב:

איך אתם מסתדרים כעת?

אולי שווה לסחוב עוד קצת ולחסוך לתקציב יותר דשן.

התקציב שהצבת אכן מאתגר לרכבים כאלו שהינם מאוד מבוקשים

עד  עכשיו ( מעל שנה)  החזקנו  והסתדרנו (נסיעה מחוץ לעיר מתפצלים ובגדול  משתדלים לא לנסוע ) איכשהוא עם פורד פוקוס 2010 שמשרתת נאמנה כבר מעל 8 שנים ועלתה בזמנו פחות מ-30 אש"ח. תמורה מעל ומעבר. 

אבל ברכבי 7 מקומות הדבר נראה בלתי אפשרי....

לפני 21 דקות, yd b-4 כתב:

יש לך 3 אפשרויות-

1-להנמיך את התקציב ולקנות יפנית ישנה יחסית כמו מאזדה 5.

2-לקנות ב25-40 צרפתיה כמו גרנד פיקאסו ולהשאיר תקציב בצד להפתעות  (בשנים האלו הן די צפויות ומחקר מעמיק יתן לך כיוון מה לקנות)

3-להעלות תקציב.

הייתי במצבך לפני 3 שנים ובחרתי באופציה 2. 

אם אתה הולך על הכיוון בשום אופן אל תקנה עם מנוע בנזין 1.2- למרות שהוא לא נראה לי נכנס בתקציב שלך. 

1. ואיך הבחירה שעשית בדיעבד? האם מוצלחת? 

והאם גם היו אתה עדין אם אופציה 2 ?

2. חשבתי על אופציה כזו טבל מהשיטוטים בפורום ןהרשת נראה שצריך להשאיר תקציב הפתעות העולה על מחיר הקנייה הראשוני.

פורסם

אני הייתי מחפש הונדה FRV 

וישאר לך לא מעט כסף לישור קו,

מאזדה 5 איי סקפטי שתמצא אחת סבירה

תנסה אולי גם גראנדיס ייקח לך זמן אבל אולי תדוג אחת עם קילומטרג׳ סביר הם מחזיקות מעמד בצורה מעולה.

אופציה נוספת קיה קרנס שם יכנס לתקציב אחת צעירה יותר ושם יש חלפים בשפע

• תוכן חדש...