Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע שמתי את האוטו בתיקון אצל מוסך, עכשיו האוטו מוכן עשיתי לו גיר הגיר ייצא 4000 עם עבודה וגיר חדש ייבוא.

עכשיו אני בא להוציא את האוטו מהמוסך אני אומר לו שאני בא אליו עם 4 צ'קים ל4 חודשים הוא עושה לי מצטער לא מקבל לא צ'קים ולא אשראי רק מזומן.

אמרתי לו למה לא הודעת לי על זה ששמתי את האוטו הוא עושה לי אני לא מודיע כל מי שמתקן אצלי יודע שזה מזומן.

עכשיו אני מכיר אותו דרך חברים שלי (הרבה מהרצליה מתקנים אצלו) ואין לי איך להוציא תאוטו כי הוא מקבל רק מזומן לא צ'קים ולא אשראי וזה סכום גבוה לשלם במזומן מה אני יכול לעשות?

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

הרבה מוסכים לא מקבלים אשראי כי לוקחים מזה אחוזים ולא צ'קים כדי שהם לא יחזרו...

טכנית אין הרבה מה לעשות אבל משפטית כדאי לך לבדוק את זה בפורום צרכנות שם יוכלו להגיד לך אם אתה יכול לעשות משהו בנידון...

...Carpe Diem

פורסם

מדובר במוסך מורשה של צ'מפיון? אם כן תנסה לפנות לשירות הלקוחות.

במידה ולא, אפשר להציע לך דבר אחר: שלם לו את הסכום במזומן, קח איתך מצלמה קטנה+טייפ מנהלים, ותדרוש חשבונית מס...במידה והוא לא יסכים והכוונה שלו הייתה כדי להעלים מס, דווח עליו למס הכנסה ולאיגוד המוסכים והבא להם את הראיות. אם הוא יוציא לך חשבונית מס לא ניראה לי שיש הרבה מה לעשות ויתקנו אותי המבינים אם אני טועה, כי אולי הוא לא רוצה לקבל אשראי או צ'קים כדי לא לשלם ריבית נוספת בנוסף למע"מ שהוא ישלם על הסכום הנ"ל.

איתמר.

פורסם

אני מכיר אישית את שניהם( המכונאי והמטפל)

המכונאי אף פעם לא היה לוקח צ'יקים או אשראי משום שהוא עובד "בבית כזה"

ומכונאים כאלה שאין להם ממש מוסך מקבלים אך ורק מזומן

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם

"שלם ודרוש חשבונית"

לפי מה שהבנתי המכונאי עובד בבית, הוא לא ממש מוסך מורשה, למה לדפוק אותו :evil:

כולכם צדיקים גדולים, כולכם משלמים מס, אף אחד ממכם אף פעם לא דיבר עם בעל עסק :"תעשה לי בלי חשבונית...."

דבר איתו תסביר לו את המצב, נסה לדבר עם חברים שלך שהכירו לך אותו, לכל דבר יש פתרון

פורסם
"שלם ודרוש חשבונית"

לפי מה שהבנתי המכונאי עובד בבית, הוא לא ממש מוסך מורשה, למה לדפוק אותו :evil:

כולכם צדיקים גדולים, כולכם משלמים מס, אף אחד ממכם אף פעם לא דיבר עם בעל עסק :"תעשה לי בלי חשבונית...."

דבר איתו תסביר לו את המצב, נסה לדבר עם חברים שלך שהכירו לך אותו, לכל דבר יש פתרון

הוא צודק

רק עם מוסך עשה עליכם קומבינה ושם לכם חלקים דפוקים או לא שם בככל

אז יש לדפוק אותו במס הכנסה

ככה ניתן להגיע לפשרה

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

סליחה שאני אולי נשמע קצת צדקן... אבל בגלל חריא@ים כאלה שלא משלמים מיסים, אני משלם יותר!

אולי חלק מהילדים בפורום הזה לא ממש מבינים את זה... אבל זה יגיע גם אליכם מתישהו!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אם הוא לא מוסכניק מורשה עם מוסך ברשיון כמו שהבנתי,אז איך לעזאזל חשבת שהוא יוציא לך חשבונית?!

אתה חושב שנותנים רשיון לעבוד כ"מוסכניק רחוב"?! זה ברור שהוא עובד שחור ואם הוא עובד שחור זה אומר מזומן בלבד.

פורסם

עם כל הכבוד, זה מה שקורה שהולכים לאנשים כאלה. יכול להיות שהוא מקצועי, אבל ברגע שזה בשחור אתה בבעיה. אפילו אם לא היית הולך למוסך מרשת היבואן ועושה מה שאני עשיתי זה היה טוב. החלפתי קלאץ' אצל מוסכניק שיש לו מוסך מורשה משרד התחבורה (אמנם הצורה החיצונית חאפרית...אבל הוא עושה עבודה טובה) הוציא לי חשבונית מס ואמר לי שאם יש בעייה ישנה אחריות ל-3 חודשים. אה, והוא קיבל 2 צ'קים, והעבודה עלתה שליש ממה שצ'מפיון ביקשו.

פורסם

מצטער, אבל זו בעייה שלך שלא ביררת לפני התחלת הטיפול. אצלנו למשל, אנו מיידעים את הלקוח (גם אם הוא לא שואל ) לפני החלפת גיר/מנוע בפרטיי אופי התשלום.

ככה מונעים מצבים מביכים ולא נעימים.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
ואין לי איך להוציא תאוטו כי הוא מקבל רק מזומן לא צ'קים ולא אשראי וזה סכום גבוה לשלם במזומן מה אני יכול לעשות?

חבוב, טעית בפורום....

תנסה פורום השקעות והלוואות של אתר בל"ל.

• תוכן חדש...